- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Evet canım geçen sene bu aylarda 92 kilo belki daha fazlaydım. Sağlıklı beslenmeye başladım. Çorbalar sebzeler öyle şeyler yedim pilavı makarnayı ekmeği hamur işini hayatımdan çıkardım. Sabah yürüyerek işyerine giderdim eve geldiğimde spor yapardım. Abur cubur zaten aklımın ucundan bile geçmezdi. Öyle öyle 30 kilodan fazla verdim. Ama ramazan bayramından sonra kendime hakim olamadım bir türlü. Eminim bir kaç kilo almışımdır. Bende size katılarak aldığım kiloları geri verip artı ideal kiloma ulaşmak için biraz daha kilo vermek istiyorum.
çok iyisin Canım bizede senin gibi sağlıklı beslenen arkadaşlar gerekiyor umarım @puantiyeli_kelebek içinde uygundur canımEvet canım geçen sene bu aylarda 92 kilo belki daha fazlaydım. Sağlıklı beslenmeye başladım. Çorbalar sebzeler öyle şeyler yedim pilavı makarnayı ekmeği hamur işini hayatımdan çıkardım. Sabah yürüyerek işyerine giderdim eve geldiğimde spor yapardım. Abur cubur zaten aklımın ucundan bile geçmezdi. Öyle öyle 30 kilodan fazla verdim. Ama ramazan bayramından sonra kendime hakim olamadım bir türlü. Eminim bir kaç kilo almışımdır. Bende size katılarak aldığım kiloları geri verip artı ideal kiloma ulaşmak için biraz daha kilo vermek istiyorum.
İşte Canım bedeni yok malesef 40-48 beden kalmış Canım artık eski akraba ilişkileri malesef yok kalmadı en güzeli uzak durmak onlardan en iyisini yapmışsın ileride pişmanda olmazsınMiyav_su cekete bayıldım rengi tarzı harika.
Bende zararı olan tüm akrabalarımı hayatımdan cikardim teyzelerim dayılarım ve 1 amcam artık hayatımda yoklar. Sila-ı rahim terketmek büyük günahtır ama onların yaptıklarını affedip görüşmek aptallık olurdu.
Afiyet olsun iyi atlamışsın Canım misafir ağırlarken birşey dedimi arkadaşlarınİyi aksamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum erkenden yaticam bugün.
Menumu paylaşayım
Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumuta peynir zeytin bir dilim salam bir çay kaşığı bal.
Öğleden sonra 3 gibi bir kase kısır domates salatalik piyaz. yarım dilim tatlı bir kurabiye iki bardak şekersiz çay ve bir sade kahve içtim.
Aksam yemedim suyumu 2litreye tamalıcam.
Spor 45 dk jilyan
Olmazsa da seni özellikle sohbete bekliyorum ona göre seni etiket yapıcam hergün menü yazarsın konuşuruz burada CanımTeşekkür ederim canım listede yer varsa aranıza katılmak isterim yoksa da canımız sağolsun bee nolcak ;D
Olmazsa da seni özellikle sohbete bekliyorum ona göre seni etiket yapıcam hergün menü yazarsın konuşuruz burada Canım
Kızlar nerdesiniz neyse bizde eşimle sinemaya geldik şimdi çıkınca burada olursanız yazarım görüşürüzbu arada eşimle iddia girdik o şuanda 97 kg senin ibre düşüyor benimki çıkıyor diye kükredi bay tombalak şuan ikimizde iddia girdik o 80 kg olucak ben 50 kg kızlar ptesi şehirdışına gidecek sonra üniversiteki spor merkezine yazılıcaz yüzme için inşallah işlerimiz rast giderde giderim çünkü çok istiyorum yüzmeyi inanılmaz
Evet doğru hatırladın beni devam Canım bu aralar biraz boşladım ptesi itibaren bir iş karışmazsa devam ben Karatay ve spor ile verdim ben senin kadar hızlı Değilim insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim Canım zor veriyor hemen alıyorum kiloyuÇok güzel olur canım bende listeye katılmam sırf menü falan paylaşırım sizin menüleri yorumlar muhabbet falan ederiz :))
Sende güzel kilo vermişsin canım neler yaptın? Bi ara hatırlıyorum ramazan ayında spor topiği vardı bende ordaydım her gün yaptığımız egzersizleri yazıyorduk. Hala spor yapıyor musun?
Merak etme sıkı kahvaltı yaparım yanımda zaten kuruyemişim eksik olma en son simit yemek zorunda kaldım ve rahatsızlandım oda ders oldu bana şuan çantamda kuruyemişim eksik olmuyorİyi eğlenceler iyi seyirler canım hangi film :)) yüzmek çok etki eder kilo vermende hem eşinle olduğun için keyifli geçer hemde fazladan kalori yakmış olursun. Ama yüzmeden sonra çok acıkırsın yanına şöyle masum atıştırmalık götürürsen acıktığında en azından açlığını bir nebze bastırırsın. Benim kuzenimden biliyorum yüzdükten sonra daha çok acıkıyor ve yemeklere saldırıyor
Evet doğru hatırladın beni devam Canım bu aralar biraz boşladım ptesi itibaren bir iş karışmazsa devam ben Karatay ve spor ile verdim ben senin kadar hızlı Değilim insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim Canım zor veriyor hemen alıyorum kiloyu
Evet zayıflamışsın dediler gömleğine nazar degdi nar ekşisi aktı bende elbise giydim bayildilarAfiyet olsun iyi atlamışsın Canım misafir ağırlarken birşey dedimi arkadaşların
Ne pişman olacam iki yüzlü insanlardan uzak durmak en iyisiİşte Canım bedeni yok malesef 40-48 beden kalmış Canım artık eski akraba ilişkileri malesef yok kalmadı en güzeli uzak durmak onlardan en iyisini yapmışsın ileride pişmanda olmazsın
İyi eğlenceler tatlım. Bende çok severim yüzmeyi ama benim için sadece bir hayal hem vakit yok hem çocuklardan dolayı. Okul açılınca spor yapmam bile şüpheli. Ohh keyfini cikarKızlar nerdesiniz neyse bizde eşimle sinemaya geldik şimdi çıkınca burada olursanız yazarım görüşürüzbu arada eşimle iddia girdik o şuanda 97 kg senin ibre düşüyor benimki çıkıyor diye kükredi bay tombalak şuan ikimizde iddia girdik o 80 kg olucak ben 50 kg kızlar ptesi şehirdışına gidecek sonra üniversiteki spor merkezine yazılıcaz yüzme için inşallah işlerimiz rast giderde giderim çünkü çok istiyorum yüzmeyi inanılmaz
Evet doğruyu diyorsun 3 sene olucak zayıflama topiklerinde oluşumSenin durumun daha zor Ama olsun bu yolda başaramayacağımız hiç bir şey yok . Sana inanıyorum ben ne zamandır burdasın şuana kadar pes etmediysen bundan sonra da etmezsin inşallah ..
Evet zayıflamışsın dediler gömleğine nazar degdi nar ekşisi aktı bende elbise giydim bayildilar
Çok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olurafiyet olsun
2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsun
Ayy canım ya valla gıcık oluyorum öyle insanlara kime ne kimi ilgilendirir ki senin kilolu olman veya zayıf olman ama böyle olunca hırs yapıyo insan
Bende öyle düşündüm çayda hiç denemedim yanlız tereyağlı Türk kahvesi yapınca ondan sonra spor yap dediğimi dinle acayip enerji oluyorsun birde duştan
çıkmış gibi su akıyor insandan Hım tMam sosunu tereyağlı yap birde zeytinyağın soğuk sıkım mı
Sabah mı doydum sayılır elma açıktırdı yanında ayran içmem lazımdı içmediğim için birde yumurtada yemedim yarın çok sıkı olucak yanı açlık hissetdim arkasından 2 duble Türk kahvesi içtim elma köy Elmas'ı Pazar'dan aldım her yeri kurtlunar ekşisi tabiki doğal Canım yapılan yere bizzat kendi şişemi götürdüm malum kola şişesine koyuyorlar hiçte hoşlanmam burDa ırlıganlı KORUCUK kasabası var benim dükkana yakın ikiside köy en iyi narları yurtdışına gönderirler bende o iyi narlardan yaptırırım iyi dediğim yurtdışına ilaçsız gdolu olursa almıyorlar malesef o almadıkları gdolu ürünler iç piyasaya bu ünlü fabrikLara gidiyor
Sonunda evime geldim kızlar... Çok yoruldum saat bir buçukta evdeydim saat 4 e kadar yerleştirmem sürdü biraz etrafı süprdüm sildim yemek yaptım çok yoruldum bugün erken bitirdim yemeği bende
Sabah saat 10:00 iki tane köz biber domates salatalık iki parça kepekli ekmek
Öğlen yemek yemedim oğluma simit almkştım azıcık onun ucundan ve çok azda üzüm
Akşam 17:00 bir küçük tabak kısır bir kase mercimek çorbası domayes salatalık yedim
İlerleyen zamnlarda kahve içerim
Neyse artık bu hafta dikkat edeyim çarşambaya kadar tartılmayacam ama eve geldiğimde tartıldım toka yakındım su filan içmiştim 76 geldim
Anladım canım evet ya kilo insanı olduğundan fazla gösteriyor bu doğru. Evet erkeklerin yaptığı şeydir kiloyla dalga geçmek benim eşimde çok söylüyordu ama bende arada ona diyorum hiç tınlamıyor biz çok takıyoruz ne yazık ki
En güzeli temizi fırında ben son aralık ayında yapmışım fırında patates şimdi yine aralık ayında yaparım
Sagol film güzel kızlar romalıların Kudüs'ü işagalini anlatıyor M.ö ve Haluk Bilgin'lerde car küçük bir rolü var ama olsun tarihi film seviyorsanız izleyin kızlar ben çok seviyorum malum 2. Üniversiteyi tarih bölümünde bitirmiştiNe pişman olacam iki yüzlü insanlardan uzak durmak en iyisi
İyi eğlenceler tatlım. Bende çok severim yüzmeyi ama benim için sadece bir hayal hem vakit yok hem çocuklardan dolayı. Okul açılınca spor yapmam bile şüpheli. Ohh keyfini cikar
Canim her sabah asla olmaz haftasonu kahvaltilarinda bir gün yaparım hafta ici hiç yapmam. Canım çekerse fırına atarım. Bu sabah kahvaltıda kaynim vardı o yüzden de kizarttim.
Bugün duzelttim biraz menümu sabah 2 dilim ekmek peynir karpuz koz biber 4 gibi Kuşbasi kebap 1 dilim ekmek 1 bardak kola pikniğe gittikteartık bişey yemem kizlar
Bide bi kere gezmeye gittim dayım da ordaydi o kadar insanin kuzenlerimin içinde bana ne dese iyi sizcehala aklıma gelince zoruma gidiyor bu ne hal böyle eşşek gibi sismissin dedi o kadar insanın içinde nasıl rencide oldum anlatamam ve böyle insanlara rağmen hala kilo vermiyorum
İyi aksamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum erkenden yaticam bugün.
Menumu paylaşayım
Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumuta peynir zeytin bir dilim salam bir çay kaşığı bal.
Öğleden sonra 3 gibi bir kase kısır domates salatalik piyaz. yarım dilim tatlı bir kurabiye iki bardak şekersiz çay ve bir sade kahve içtim.
Aksam yemedim suyumu 2litreye tamalıcam.
Spor 45 dk jilyan
Kızlar nerdesiniz neyse bizde eşimle sinemaya geldik şimdi çıkınca burada olursanız yazarım görüşürüzbu arada eşimle iddia girdik o şuanda 97 kg senin ibre düşüyor benimki çıkıyor diye kükredi bay tombalak şuan ikimizde iddia girdik o 80 kg olucak ben 50 kg kızlar ptesi şehirdışına gidecek sonra üniversiteki spor merkezine yazılıcaz yüzme için inşallah işlerimiz rast giderde giderim çünkü çok istiyorum yüzmeyi inanılmaz
Dua et nazarlari sadece elbiseye degmis canimEvet zayıflamışsın dediler gömleğine nazar degdi nar ekşisi aktı bende elbise giydim bayildilar
kiz yazmaktan izleyebildin mi filmiSagol film güzel kızlar romalıların Kudüs'ü işagalini anlatıyor M.ö ve Haluk Bilgin'lerde car küçük bir rolü var ama olsun tarihi film seviyorsanız izleyin kızlar ben çok seviyorum malum 2. Üniversiteyi tarih bölümünde bitirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?