Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

çok iyisin Canım bizede senin gibi sağlıklı beslenen arkadaşlar gerekiyor umarım @puantiyeli_kelebek içinde uygundur canım

İşte Canım bedeni yok malesef 40-48 beden kalmış Canım artık eski akraba ilişkileri malesef yok kalmadı en güzeli uzak durmak onlardan en iyisini yapmışsın ileride pişmanda olmazsın

Afiyet olsun iyi atlamışsın Canım misafir ağırlarken birşey dedimi arkadaşların

Kızlar nerdesiniz neyse bizde eşimle sinemaya geldik şimdi çıkınca burada olursanız yazarım görüşürüz bu arada eşimle iddia girdik o şuanda 97 kg senin ibre düşüyor benimki çıkıyor diye kükredi bay tombalak şuan ikimizde iddia girdik o 80 kg olucak ben 50 kg kızlar ptesi şehirdışına gidecek sonra üniversiteki spor merkezine yazılıcaz yüzme için inşallah işlerimiz rast giderde giderim çünkü çok istiyorum yüzmeyi inanılmaz

Olmazsa da seni özellikle sohbete bekliyorum ona göre seni etiket yapıcam hergün menü yazarsın konuşuruz burada Canım

Çok güzel olur canım bende listeye katılmam sırf menü falan paylaşırım sizin menüleri yorumlar muhabbet falan ederiz :))

Sende güzel kilo vermişsin canım neler yaptın? Bi ara hatırlıyorum ramazan ayında spor topiği vardı bende ordaydım her gün yaptığımız egzersizleri yazıyorduk. Hala spor yapıyor musun?

İyi eğlenceler iyi seyirler canım hangi film :)) yüzmek çok etki eder kilo vermende hem eşinle olduğun için keyifli geçer hemde fazladan kalori yakmış olursun. Ama yüzmeden sonra çok acıkırsın yanına şöyle masum atıştırmalık götürürsen acıktığında en azından açlığını bir nebze bastırırsın. Benim kuzenimden biliyorum yüzdükten sonra daha çok acıkıyor ve yemeklere saldırıyor

Evet doğru hatırladın beni devam Canım bu aralar biraz boşladım ptesi itibaren bir iş karışmazsa devam ben Karatay ve spor ile verdim ben senin kadar hızlı Değilim insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim Canım zor veriyor hemen alıyorum kiloyu

Merak etme sıkı kahvaltı yaparım yanımda zaten kuruyemişim eksik olma en son simit yemek zorunda kaldım ve rahatsızlandım oda ders oldu bana şuan çantamda kuruyemişim eksik olmuyor

Senin durumun daha zor Ama olsun bu yolda başaramayacağımız hiç bir şey yok . Sana inanıyorum ben ne zamandır burdasın şuana kadar pes etmediysen bundan sonra da etmezsin inşallah ..

İşte Canım bedeni yok malesef 40-48 beden kalmış Canım artık eski akraba ilişkileri malesef yok kalmadı en güzeli uzak durmak onlardan en iyisini yapmışsın ileride pişmanda olmazsın
Ne pişman olacam iki yüzlü insanlardan uzak durmak en iyisi

İyi eğlenceler tatlım. Bende çok severim yüzmeyi ama benim için sadece bir hayal hem vakit yok hem çocuklardan dolayı. Okul açılınca spor yapmam bile şüpheli. Ohh keyfini cikar

Senin durumun daha zor Ama olsun bu yolda başaramayacağımız hiç bir şey yok . Sana inanıyorum ben ne zamandır burdasın şuana kadar pes etmediysen bundan sonra da etmezsin inşallah ..
Evet doğruyu diyorsun 3 sene olucak zayıflama topiklerinde oluşum olsun pes etmek yok ama sıkılaştım ya inan 60 kg gösteriyorum ama bir gün tartıda 50 kg görüceğime eminim

Çok güzel menu canım. Sadece akşam çeşit fazla öld için miktarlarını ayarlarsan süper olur afiyet olsun

2 saat yürüyüşe bunlar dayanmaz canım. Afiyet olsun

Bu diyette ölçü yok canim ama fazla yiyemedim zaten hızlı doydum
Ayy canım ya valla gıcık oluyorum öyle insanlara kime ne kimi ilgilendirir ki senin kilolu olman veya zayıf olman ama böyle olunca hırs yapıyo insan

Aslinda öyle ama biri bilincli olsa bu konuda digeri olmuyor canim bizim onlemimizi alip incinecek konuma kendimizi sokmamamiz lazim

Dediğini yaptım canim ama 20 dk da ne kadar terleyebilirsem artik

Ohhh cok sanslisin canim sifa olsun zeytinyagi soguk sıkımmı bilmiyorum benim kayinpeder istemis bursadan kokuyor diye kimse kullanmıyor sızma diye biliyorum ama pek zeytinyağı kültürü yok bizde

Karbon agirlikli olmus canim ama ölçülü yarin daha iyi olur umarım

Bende eşime cok söylüyorum aslinda dusundumde kilosu hakkinda ben ondan cok konuşuyorum galiba ama o takmıyor

En güzeli temizi fırında ben son aralık ayında yapmışım fırında patates şimdi yine aralık ayında yaparım

Kilo verdigimde bende öyle yaparım artik

Sagol film güzel kızlar romalıların Kudüs'ü işagalini anlatıyor M.ö ve Haluk Bilgin'lerde car küçük bir rolü var ama olsun tarihi film seviyorsanız izleyin kızlar ben çok seviyorum malum 2. Üniversiteyi tarih bölümünde bitirmişti

Canim her sabah asla olmaz haftasonu kahvaltilarinda bir gün yaparım hafta ici hiç yapmam. Canım çekerse fırına atarım. Bu sabah kahvaltıda kaynim vardı o yüzden de kizarttim.

Anladim canim ben galiba hep haftasonlarini birlestirdim yanlis hatırladım kusura bakma kuzum afiyet olsun
Bugün duzelttim biraz menümu sabah 2 dilim ekmek peynir karpuz koz biber 4 gibi Kuşbasi kebap 1 dilim ekmek 1 bardak kola pikniğe gittikte artık bişey yemem kizlar

Evet duzelmis baya piknige rağmen guzel

kusura bakma canim dayinmis ama baska bir tepki veremiyorum dedigin gibi en güzel cevap zayiflamak

Gündü bugün dimi harikasin iyi dengelemissin

Iyi seyirler canim iddiayi kim kazanacak simdiden belli

Evet zayıflamışsın dediler gömleğine nazar degdi nar ekşisi aktı bende elbise giydim bayildilar
Dua et nazarlari sadece elbiseye degmis canim

kiz yazmaktan izleyebildin mi filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…