Tatlım az öncede sordum ama görmedin heralde çarşambaya kadar tartılmayacak mısınBluedreamer02 canım hoşgeldin aramıza çarşamba tartı günümüz o gune kadar aktif olursan listeye girebilirsin canim
İyi seyirler canım bizde çocuklardan önce çok giderdik sinemaya şimdi alış veriş merkezine gidince direk oyun parkına :) şimdilik keyfini çıkar bebikin olunca sende artık böyle yüzmelere sinemalara gidemicen ama olsun o da güzel gerçi küçük yaşta çocuklara yüzmeyi öğretmekte gerek de bizim bulunduğumuz yerde zor bakalımSagol film güzel kızlar romalıların Kudüs'ü işagalini anlatıyor M.ö ve Haluk Bilgin'lerde car küçük bir rolü var ama olsun tarihi film seviyorsanız izleyin kızlar ben çok seviyorum malum 2. Üniversiteyi tarih bölümünde bitirmişti
Aralarda yazdım Canım şimdi eve geldim başım kazan gibi yanımdaki kadın cips ,patlamış mısır ,çikolata ,kola ne varsa yedi ya yuhAnladim canim ben galiba hep haftasonlarini birlestirdim yanlis hatırladımkusura bakma kuzum afiyet olsun
Evet duzelmis baya piknige rağmen guzel
kusura bakma canim dayinmis ama baska bir tepki veremiyorum dedigin gibi en güzel cevap zayiflamak
Gündü bugün dimi harikasin iyi dengelemissin
Iyi seyirler canim iddiayi kim kazanacak simdiden belli
Dua et nazarlari sadece elbiseye degmis canim
kiz yazmaktan izleyebildin mi filmi
Canım evet genelde herkes aynı şeyi söylüyor sağol tadını çıkarıyoruz inan çocuğum olursa burada üniversite aile kartı ile üye olursak çocukları bıraktıkları yer var ve orada ilgileniliyorlar o yüzden şimdiden aile üyesi olmayı planladık bizde bulunduğum şehir bu konuda çok aktif spor konusunda hatta bir dönem belediyenin ücretsiz pilatesi guines rekorlar kitabına girdik aynı anda pilates yaptıkİyi seyirler canım bizde çocuklardan önce çok giderdik sinemaya şimdi alış veriş merkezine gidince direk oyun parkına :) şimdilik keyfini çıkar bebikin olunca sende artık böyle yüzmelere sinemalara gidemicen ama olsun o da güzel gerçi küçük yaşta çocuklara yüzmeyi öğretmekte gerek de bizim bulunduğumuz yerde zor bakalım
Cevap verdim kuzum tartilmayacagim dedim çünkü eksi olsam simariyorum fazla olsam moralim bozuluyor çünkü canımTatlım az öncede sordum ama görmedin heralde çarşambaya kadar tartılmayacak mısın
Kesinlikle doğru karar vermişsin CanımCevap verdim kuzum tartilmayacagim dedim çünkü eksi olsam simariyorum fazla olsam moralim bozuluyor çünkü canım
Bluedreamer02 canım hoşgeldin aramıza çarşamba tartı günümüz o gune kadar aktif olursan listeye girebilirsin canim
Geçmiş olsun Canım havalardandır benimde dünden beri bulanıyor sinemada bile rahat duramadım şuan inşallah iyidir bebişSelam kızlar oturmadan geldim ama hiç güzel geçmedi. Daha apartmanın kapısında eşimin üstüne kendi kıyafetine
Eşim tekrar eve döndü ben yukarı çıktım kıyafetlerini değiştirdim ama hala huzursuzdu su istedi içti tekrartabi benim üstüme de ve amcanın hanimindan kıyafet aldım değiştirdim cocuguda tekrar değiştirdim ve cok geçmeden tekrar 1 saat içinde 3 kere oldu yani çok canım sıkıldı ama sonuncudan sonra ferahladi biraz. Gulmelere başladı. hiçbir şey de yemedi içi almadı sanırım bende bir gecede 3 kere kıyafet değiştirdim şimdi uyudu ama gece bizi ne bekliyor sabah ne bekliyor mechul
Zihnim bedenim yoruldu, herkese iyi geceler kızlar
Maşallahın var kız nazar boncuğu tak nazar değmesin sevindim senin adına biz burda bir yürüyüşe bile çıkamıyoruzCanım evet genelde herkes aynı şeyi söylüyor sağol tadını çıkarıyoruz inan çocuğum olursa burada üniversite aile kartı ile üye olursak çocukları bıraktıkları yer var ve orada ilgileniliyorlar o yüzden şimdiden aile üyesi olmayı planladık bizde bulunduğum şehir bu konuda çok aktif spor konusunda hatta bir dönem belediyenin ücretsiz pilatesi guines rekorlar kitabına girdik aynı anda pilates yaptıkorada da vardım eksik olmadığım yer yok yarın yürüyüş sonra belediyenin ücretsiz tenis kortunda ter atmak istiyorum
Hoşbulduk tatlımmnasıl da mutlu oldum beni de aranıza kabul ettiğiniz için ..
Hym tamam bende tartılmayı düşünmüyorum çarşambaya kadar inşallah dayanabilirim dün yemeği erken yemiştim gecede geç ıçuyudum ama bişi yememek için kendimi o kadar zor tuttum ki çok açtım öyle aç aç uyudum şimdi uyandım hala açım birazdan bir kahve içim sonra kahvaltı yapayımCevap verdim kuzum tartilmayacagim dedim çünkü eksi olsam simariyorum fazla olsam moralim bozuluyor çünkü canım
Maşallahın var kız nazar boncuğu tak nazar değmesin sevindim senin adına biz burda bir yürüyüşe bile çıkamıyoruz
71 kilo oldun mu sen ne güzel ben ywrimde sayıyorum ama ayın 30 unda görümcemin sözü var o zamana kadar 73 olcam söz veriyorum size ve kendime
Demekki doymamışsın Canım bende dün öyleydim özellikle kahvaltıda yediğim elma işe midem sırtıma yapıştıHym tamam bende tartılmayı düşünmüyorum çarşambaya kadar inşallah dayanabilirim dün yemeği erken yemiştim gecede geç ıçuyudum ama bişi yememek için kendimi o kadar zor tuttum ki çok açtım öyle aç aç uyudum şimdi uyandım hala açım birazdan bir kahve içim sonra kahvaltı yapayım
Oldum Canım Arif'e günü oldum bayramda aldım sonra düştüm bakalım carşAmba ne olucak bence sıkma kendini aslında spor yapsan çok daha iyi olur sıkılaşman olur71 kilo oldun mu sen ne güzel ben ywrimde sayıyorum ama ayın 30 unda görümcemin sözü var o zamana kadar 73 olcam söz veriyorum size ve kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?