Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi seyirler canım bizde çocuklardan önce çok giderdik sinemaya şimdi alış veriş merkezine gidince direk oyun parkına :) şimdilik keyfini çıkar bebikin olunca sende artık böyle yüzmelere sinemalara gidemicen ama olsun o da güzel gerçi küçük yaşta çocuklara yüzmeyi öğretmekte gerek de bizim bulunduğumuz yerde zor bakalım

Aralarda yazdım Canım şimdi eve geldim başım kazan gibi yanımdaki kadın cips ,patlamış mısır ,çikolata ,kola ne varsa yedi ya yuh birde arada yanındakinden meyveli soda ve jelibon istedi benim midem bulandıevet kazanan tabiki benim sabah yürüyüşe gideceğim fırsatım olursa belediyenin tenis yeri var ücretsiz birde tenis oynayayım diyorum

Canım evet genelde herkes aynı şeyi söylüyor sağol tadını çıkarıyoruz inan çocuğum olursa burada üniversite aile kartı ile üye olursak çocukları bıraktıkları yer var ve orada ilgileniliyorlar o yüzden şimdiden aile üyesi olmayı planladık bizde bulunduğum şehir bu konuda çok aktif spor konusunda hatta bir dönem belediyenin ücretsiz pilatesi guines rekorlar kitabına girdik aynı anda pilates yaptık orada da vardım eksik olmadığım yer yok yarın yürüyüş sonra belediyenin ücretsiz tenis kortunda ter atmak istiyorum

Selam kızlar oturmadan geldim ama hiç güzel geçmedi. Daha apartmanın kapısında eşimin üstüne kendi kıyafetine
Eşim tekrar eve döndü ben yukarı çıktım kıyafetlerini değiştirdim ama hala huzursuzdu su istedi içti tekrar tabi benim üstüme de ve amcanın hanimindan kıyafet aldım değiştirdim cocuguda tekrar değiştirdim ve cok geçmeden tekrar 1 saat içinde 3 kere oldu yani çok canım sıkıldı ama sonuncudan sonra ferahladi biraz. Gulmelere başladı. hiçbir şey de yemedi içi almadı sanırım bende bir gecede 3 kere kıyafet değiştirdim şimdi uyudu ama gece bizi ne bekliyor sabah ne bekliyor mechul
Zihnim bedenim yoruldu, herkese iyi geceler kızlar

Geçmiş olsun Canım havalardandır benimde dünden beri bulanıyor sinemada bile rahat duramadım şuan inşallah iyidir bebiş

Maşallahın var kız nazar boncuğu tak nazar değmesin sevindim senin adına biz burda bir yürüyüşe bile çıkamıyoruz

Cevap verdim kuzum tartilmayacagim dedim çünkü eksi olsam simariyorum fazla olsam moralim bozuluyor çünkü canım
Hym tamam bende tartılmayı düşünmüyorum çarşambaya kadar inşallah dayanabilirim dün yemeği erken yemiştim gecede geç ıçuyudum ama bişi yememek için kendimi o kadar zor tuttum ki çok açtım öyle aç aç uyudum şimdi uyandım hala açım birazdan bir kahve içim sonra kahvaltı yapayım

Maşallahın var kız nazar boncuğu tak nazar değmesin sevindim senin adına biz burda bir yürüyüşe bile çıkamıyoruz
Sagol Canım bulunduğum il biraz aktif bu konularda belediye özellikle bayanlara ücretsiz spor kurslarıda veriyor üniversite kapasitesi çok yüksek sivil insanlara teşvik ediyor tabi biraz tuzlu aile kartı ama olsun değer bence ben çok seviyorum sporu şimdi çıkacam zaten yürüyüş birde sıra olursa belediyenin tenis kortunda ter atayım diyorum

Demekki doymamışsın Canım bende dün öyleydim özellikle kahvaltıda yediğim elma işe midem sırtıma yapıştı

71 kilo oldun mu sen ne güzel ben ywrimde sayıyorum ama ayın 30 unda görümcemin sözü var o zamana kadar 73 olcam söz veriyorum size ve kendime
Oldum Canım Arif'e günü oldum bayramda aldım sonra düştüm bakalım carşAmba ne olucak bence sıkma kendini aslında spor yapsan çok daha iyi olur sıkılaşman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…