Afiyet olsun Can'ım bol bol terlemelerBugunku menum
Sabah: 10 tane badem
Oglen: dusuk karbonhidratli (6 gr karb var icinde) lavasta fume etli, sebzeli ve peynirli durum
Aksam: salata ve peynirli omlet
1100 kalori oldu planlanan. Aksam spor salonuna da gitmeyi dusunuyorum, cardio yaparim biraz.
Kesinlikle kuzummm benim hic kacamak olmicak soz veriyorum
Amin Can'ım cümlemize inşallahHepimiz uuznca sagliklica fitt bisekilde huzurla yasayalim INSALLAH tatlim
ayyy nasıl tahmin ettim.o zaman canım ekime kadar 60 kg oluyorsun o da görsünEkim evlilik yıldönümüz gecen sene giyecek birşey bulamamıştım eşimle yemeğe gitmiştik bir sürü laf söyledi o yüzdeniçime oturdu
Süper bi fikirKiz olmazsa ekimde yada Kasım sonunda bir gun belirleriz 1 kasim mesela topikcek gün yapariz herkes istedigini yer serbest gun yaparız :)) yeterki kacamaksiz varalim o günlere
Sana katılıyorum Can'ım bana 38 beden pantolon oluyor biraz göbekten sıkmıştı Mansur'u olmazsa foto atıyorum kızlar bir bakıncanım inceliyorsan ama tartı oynamıyorsa hiiiç canını sıkmıyorsun.bu demek oluyor ki sen yağlarını kasa dönüştürüyorsun.kilo ondan fark etmiyor ama yağlar gidiyor,çok sağlıklı gidersin böyle,devam
Cok guzel begendim tatlimBugunku menum
Sabah: 10 tane badem
Oglen: dusuk karbonhidratli (6 gr karb var icinde) lavasta fume etli, sebzeli ve peynirli durum
Aksam: salata ve peynirli omlet
1100 kalori oldu planlanan. Aksam spor salonuna da gitmeyi dusunuyorum, cardio yaparim biraz.
Canımsın beni çok iyi tanıyorsun artıkayyy nasıl tahmin ettim.o zaman canım ekime kadar 60 kg oluyorsun o da görsün
sakın pes etme,edersen ben seni dürter dururum artık bu mesele ile.
ay bu çok güzel fikirKiz olmazsa ekimde yada Kasım sonunda bir gun belirleriz 1 kasim mesela topikcek gün yapariz herkes istedigini yer serbest gun yaparız :)) yeterki kacamaksiz varalim o günlere
@puantiyeli_kelebek kuzum bugun tartildim 88.6 geldim
Tartinin onemi yok dimi yeterki gozle anlayalim vucuttaki değişikliğiayyy nasıl tahmin ettim.o zaman canım ekime kadar 60 kg oluyorsun o da görsün
sakın pes etme,edersen ben seni dürter dururum artık bu mesele ile.
Evet neden olmasınKiz olmazsa ekimde yada Kasım sonunda bir gun belirleriz 1 kasim mesela topikcek gün yapariz herkes istedigini yer serbest gun yaparız :)) yeterki kacamaksiz varalim o günlere
tanıdım tanıdım,ikimiz de o vakte kadar 60 oluyorz başka şansımız yokCanımsın beni çok iyi tanıyorsun artık
Cok tatlisin ya şekerparem cok sagol400 gr aldim demistin olsun canim belki o fazlalik sabah kalmaz. Kalsada sorun yok moralini bozma haftaya fazlasiyla yakarsin sen onu güveniyorum ben sana bitanem:)
Can'ım burada binalar dip dibe hepsi emekli insanlar sabaha kadar balkonda oturuyorlar düşün mecburuz işte zaten fazla gelmiyor en fazla 85 TL ödedik
Bende 65 olayım yaaatanıdım tanıdım,ikimiz de o vakte kadar 60 oluyorz başka şansımız yok
Allah Allah Can'ım ben akşam gelince açıyorum birde kurutma makinem var ama benim ev yeni ve yalıtımlı birde küçük malumYaaa tabi aksama kadar evde değilsin ondandir ben 175 den asagi ödemiyorumevde büyük degil cok nasil oluyorsa artik
evet evet tartıya çok takılmayın,sürekli spor yapıyorsanız ve yediklerinize dikkat ediyorsanız zaten vücut yağları kaslara çevirir ama kasların da bir kilogramı var ve ondan ibre oynamıyor.o yüzden ben her hafta ölçüm de yapıyorum,göğüs,bel ve basenTartinin onemi yok dimi yeterki gozle anlayalim vucuttaki değişikliği
Supersin kuzu ya 38 benim hayalim ben 44 neyazikki aldn mi pantolonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?