- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yok canım doydum ksır ve çorba yedim ama saat beş olmamkştı gece on iki olunca içim geçmeye başladı ki arada biraz üzümle kahve içmiştim bir buçukta uyudum ama yemedim eşime hazırladım bişiler yemedim yeseydim mutsuz uyancaktım çünkü 73 olcam ayın otuzuna kadarDemekki doymamışsın Canım bende dün öyleydim özellikle kahvaltıda yediğim elma işe midem sırtıma yapıştı
İşte o arada yediğin kuru üzüm mü ? Kuru ise glisemik indeksi 65 kan şekerini oynamış CanımYok canım doydum ksır ve çorba yedim ama saat beş olmamkştı gece on iki olunca içim geçmeye başladı ki arada biraz üzümle kahve içmiştim bir buçukta uyudum ama yemedim eşime hazırladım bişiler yemedim yeseydim mutsuz uyancaktım çünkü 73 olcam ayın otuzuna kadar
Günaydın kızlar güzel bir pazar gününüz olsun bakalım az yiyin çok su için çok gezin bende ip atlcam acaba ilk olarak kaç taneyle başlayayım hamlamamak için
Günaydın kızlar güzel bir pazar gününüz olsun bakalım az yiyin çok su için çok gezin bende ip atlcam acaba ilk olarak kaç taneyle başlayayım hamlamamak için
Aynen kesinlikle Canım ya ben bayramda yufka yedim hemen +500 gr aldım karşı komşumun kızı 23 yaşında hamile kaldı annesinin yanına geldi yıllık izinde Türkiye'ye hergün sarrele ekmek içine kızartma ne bulduysa yedi sigarada içti o ayrı bir konuAy sinir oluyorum öyle insanlara hem yiyip yiyip kilo almıyorlar hem sürekli şikayetçiler . Bir de bize bak onların yediklerinin yarısını yesek anında kilo alırız
Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibiBu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. Ablamlar eniştemler bizdeydi. Evi falan temizledim şimdi hazırlanacağım ve düğüne gidicem. Kurtlarımı dökmeden gelmem eve . Hepinize güzel, sağlıklı ve huzur dolu bir gün diliyorum :))
Hoş geldin canım kaç kilosun ve kaç yaşındasınAy sinir oluyorum öyle insanlara hem yiyip yiyip kilo almıyorlar hem sürekli şikayetçiler . Bir de bize bak onların yediklerinin yarısını yesek anında kilo alırız
Yok kuru üzüm değildi yeşil ekşimsi üzümdü bir salkım kadarİşte o arada yediğin kuru üzüm mü ? Kuru ise glisemik indeksi 65 kan şekerini oynamış Canım
Yuhh ya evet sinir bozucu bir durum kesinlikle ama eminim sen çok fit bir hamile olcan buarada sen açık mı kapalımıydınAynen kesinlikle Canım ya ben bayramda yufka yedim hemen +500 gr aldım karşı komşumun kızı 23 yaşında hamile kaldı annesinin yanına geldi yıllık izinde Türkiye'ye hergün sarrele ekmek içine kızartma ne bulduysa yedi sigarada içti o ayrı bir konumaşallah 6 kg aldı 56 kg ile doğuma girdi
Açığım Canım ben sülalenin en açık giyinen insanıyımYuhh ya evet sinir bozucu bir durum kesinlikle ama eminim sen çok fit bir hamile olcan buarada sen açık mı kapalımıydın
Allah Allah onun glisemik indeksi düşük 35 olmaması lazım ama tabi bulgurda yemişsin etki etmiştir kan şekerini dalgalandırmayaYok kuru üzüm değildi yeşil ekşimsi üzümdü bir salkım kadar
Yanlış hatırlamıyorsam ögrenci olması lazımHoş geldin canım kaç kilosun ve kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?