Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Demekki doymamışsın Canım bende dün öyleydim özellikle kahvaltıda yediğim elma işe midem sırtıma yapıştı
Yok canım doydum ksır ve çorba yedim ama saat beş olmamkştı gece on iki olunca içim geçmeye başladı ki arada biraz üzümle kahve içmiştim bir buçukta uyudum ama yemedim eşime hazırladım bişiler yemedim yeseydim mutsuz uyancaktım çünkü 73 olcam ayın otuzuna kadar

İşte o arada yediğin kuru üzüm mü ? Kuru ise glisemik indeksi 65 kan şekerini oynamış Canım

Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. Ablamlar eniştemler bizdeydi. Evi falan temizledim şimdi hazırlanacağım ve düğüne gidicem. Kurtlarımı dökmeden gelmem eve . Hepinize güzel, sağlıklı ve huzur dolu bir gün diliyorum :))

Günaydın kızlar güzel bir pazar gününüz olsun bakalım az yiyin çok su için çok gezin bende ip atlcam acaba ilk olarak kaç taneyle başlayayım hamlamamak için

Bi 25 tane atla canım baktın iyisin akşama da 25 tane atla 50'ye tamamla . Yarın daha da arttırarak devam edersin.

Ay sinir oluyorum öyle insanlara hem yiyip yiyip kilo almıyorlar hem sürekli şikayetçiler . Bir de bize bak onların yediklerinin yarısını yesek anında kilo alırız
Aynen kesinlikle Canım ya ben bayramda yufka yedim hemen +500 gr aldım karşı komşumun kızı 23 yaşında hamile kaldı annesinin yanına geldi yıllık izinde Türkiye'ye hergün sarrele ekmek içine kızartma ne bulduysa yedi sigarada içti o ayrı bir konu maşallah 6 kg aldı 56 kg ile doğuma girdi

Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibi iyi eğlenceler

Yuhh ya evet sinir bozucu bir durum kesinlikle ama eminim sen çok fit bir hamile olcan buarada sen açık mı kapalımıydın

Yuhh ya evet sinir bozucu bir durum kesinlikle ama eminim sen çok fit bir hamile olcan buarada sen açık mı kapalımıydın
Açığım Canım ben sülalenin en açık giyinen insanıyım bizimkilere göre çünkü baba tarafım çok kapalılar Konyalı baba tarafım anne tarafım normal sülalenin en asi kızı benim eşim tarafıda normal öyle işte ama yerine göre giyinirim buda bir gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…