Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun Canım havalardandır benimde dünden beri bulanıyor sinemada bile rahat duramadım şuan inşallah iyidir bebiş

Günaydın kızlar Mutlu haftasonları tevafuk55 canım bebiş umarım iyidirakşama görüşürüz kızlar
Canim maalesef gece hiç uyumadik ateşi çıktı şimdi de hiç iştahı yok yemiyor en sevdiği şey kahvaltilik helva önüne koydum onu bile görmüyor gözü. Bilmiyorum yine dış mi yoksa dün bi arkadas gördü bunu neyle beslediniz hep buna mi yedirdiniz dedi 10 adım attık ki oğlum cikarmalara başladı

Geçmiş olsun canim siz oturmaya giderken usuttu mu o arada acaba şimdi daha iyidir insallah

Ben de aksam yemegi 8 de yiyecektim 7 ye çektim esim erken gelince sonra gece 3 kadar uyumadim ben de aciktim gece uyanik kalinca ama birsey yemedim bi ara dalmisim sonra oğlum kaldirdi sabah namazina bir daha uyuyamadim 5.30 gibi biraz kuruyemiş ve zeytin yedim birazdan ikinci kahvaltimi yapacağım :))
Günaydın kızlar güzel bir pazar gününüz olsun bakalım az yiyin çok su için çok gezin bende ip atlcam acaba ilk olarak kaç taneyle başlayayım hamlamamak için

Gezme isi bizde yok ben bol bol ev isi yapar hazırlık yaparim çocuklar okula başlıyor malum:))

Kızlar tv açtım haber bakayım diye fox tv bir yarışma var gardırop savaşları yeni başlamış galiba zaten tv bakmam neyse kızın bedeni 34 beden diyor ki aradığımı bulamıyorum allahım

Sen 34 beden mi olacan allahini seversen:)) 36 iyidir zaten ince görünüyorsun allahim asil ben

Ay sinir oluyorum öyle insanlara hem yiyip yiyip kilo almıyorlar hem sürekli şikayetçiler . Bir de bize bak onların yediklerinin yarısını yesek anında kilo alırız

Öyle olanlarin cogu yemiyor insan içinde yiyormus gibi yapiyor:)
Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibi iyi eğlenceler

Benimde iki ablam var:)

P PammukPrensess canım niye sordun kapalı mısın diye tv bakmam diye mi ben 6 yıllık evliyim daha gecen yıl aldım tv bakma özürlüyüm onun yerine kitap okudum bekarken ilk evlendiğimizde zaten fırsatımız olmadı evde de iş yapıyorduk eşimle başka yerde çalışıyor sonra evde çalışıyorduk ama izlemediğim film yoktur korku film hariç okumadığım kitap dergi kalmamıştır öyle söyleyeyim Sana

Eyvah aklıma geldi nazar olmuş Canım okusan dua ismi yazsam umarım sorun olmaz nazar duası ,felak ,nas ay çok üzüldüm ya

Tövbe Estağfurullah insan bi maşallah der nazar değmis resmen ya midesi bulaniyorsa yedirmeye calisma canim zorlarsan iyice bazi seyler kararır gözünden midesi rahatlasin kendisi yiyecek icin rahat olsun

Tövbe Estağfurullah insan bi maşallah der nazar değmis resmen ya midesi bulaniyorsa yedirmeye calisma canim zorlarsan iyice bazi seyler kararır gözünden midesi rahatlasin kendisi yiyecek icin rahat olsun
İnsanlar çok şey ya istemeden olmuştur eminim ama işte bu konular hassas konular geçmiş olsun

Anladım cnm en doğrusu da bu zaten yerine göre giyinmeyi bilmek buarada bdn de açığım şu hamilelik bahçıvan pantolonları var ya zayıflara çok yakışıyor açıklara da ayrıca onun için sordum

Hayır tv için değil merak ettiğimden sordum

Canım sen şuan 3 öğün yap baksana gece açıkmışsın yok canım ya 34 beden olmak istemem kalsın zaten şuan 38 giyorum 34 beden olursam artık 0 beden olur herhalde çocuk bölümünden giyinirim su ne güzel benimde öyle biri ile iyi anlaşıyorum diğeri küstü bana kilolu çünkü 100 kg geçti ekmek yeme şunu verme çocuğuna derken küstü çocuğu 5 yaşında 10 yaş kıyafeti giyiyor yavrum diğeri beni dinledi 95 kg ,66 kg düştü kızıda ekmeği bıraktı kahvaltıda

Yok kuzum 2 öğün yaptığımdan degil gece uyuyamadigim icin acıktım 12 gibi uyusam gayet toktum uykum gelmedi

bencede 36 bedende fıstık gibi olursun.

Insanlarin kendi tercihi kuzum doğru yerden bakmıyorsa söylediklerine yanlis anlar tabi ben yeri geliyor kendi çocuklarıma bile laf geciremiyorum bir baskasini yonlendirmek zor

Uyumazsan ayran iç Canım katılıyorum o ablam biraz farklıdır büyük ablamdan o yüzden bende uzak duruyorum ki kendi çocuğu ileride zor bir ergenlik yaşayacak o cocuk kendisinde zor bir yaşlılık keyfi bilir bende artık ilgilenmiyorum

Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibi iyi eğlenceler

Sağol canım benim 3 tane ablam bir tane de kız kardeşim var. 5 kızız yani büyükler hep bir erkek çocuğu istemiş ama Allahın takdiri işte erkek olmamış. Hehe annemde damatlarını oğulları gibi seviyor işte napsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…