Geçmiş olsun Canım havalardandır benimde dünden beri bulanıyor sinemada bile rahat duramadım şuan inşallah iyidir bebiş
Canim maalesef gece hiç uyumadik ateşi çıktı
Selam kızlar oturmadan geldim ama hiç güzel geçmedi. Daha apartmanın kapısında eşimin üstüne kendi kıyafetine
Eşim tekrar eve döndü ben yukarı çıktım kıyafetlerini değiştirdim ama hala huzursuzdu su istedi içti tekrartabi benim üstüme de ve amcanın hanimindan kıyafet aldım değiştirdim cocuguda tekrar değiştirdim ve cok geçmeden tekrar 1 saat içinde 3 kere oldu yani çok canım sıkıldı ama sonuncudan sonra ferahladi biraz. Gulmelere başladı. hiçbir şey de yemedi içi almadı sanırım bende bir gecede 3 kere kıyafet değiştirdim şimdi uyudu ama gece bizi ne bekliyor sabah ne bekliyor mechul
Zihnim bedenim yoruldu, herkese iyi geceler kızlar
Hym tamam bende tartılmayı düşünmüyorum çarşambaya kadar inşallah dayanabilirim dün yemeği erken yemiştim gecede geç ıçuyudum ama bişi yememek için kendimi o kadar zor tuttum ki çok açtım öyle aç aç uyudum şimdi uyandım hala açım birazdan bir kahve içim sonra kahvaltı yapayım
Günaydın kızlar güzel bir pazar gününüz olsun bakalım az yiyin çok su için çok gezin bende ip atlcam acaba ilk olarak kaç taneyle başlayayım hamlamamak için
Kızlar tv açtım haber bakayım diye fox tv bir yarışma var gardırop savaşları yeni başlamış galiba zaten tv bakmam neyse kızın bedeni 34 bedendiyor ki aradığımı bulamıyorum allahım
Ay sinir oluyorum öyle insanlara hem yiyip yiyip kilo almıyorlar hem sürekli şikayetçiler . Bir de bize bak onların yediklerinin yarısını yesek anında kilo alırız
Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibiiyi eğlenceler
Eyvah aklıma geldi nazar olmuş Canım okusan dua ismi yazsam umarım sorun olmaz nazar duası ,felak ,nas ay çok üzüldüm yaCanim maalesef gece hiç uyumadik ateşi çıktışimdi de hiç iştahı yok yemiyor en sevdiği şey kahvaltilik helva önüne koydum onu bile görmüyor gözü. Bilmiyorum yine dış mi yoksa dün bi arkadas gördü bunu neyle beslediniz hep buna mi yedirdiniz dedi 10 adım attık ki oğlum cikarmalara başladı
Canim maalesef gece hiç uyumadik ateşi çıktışimdi de hiç iştahı yok yemiyor en sevdiği şey kahvaltilik helva önüne koydum onu bile görmüyor gözü. Bilmiyorum yine dış mi yoksa dün bi arkadas gördü bunu neyle beslediniz hep buna mi yedirdiniz dedi 10 adım attık ki oğlum cikarmalara başladı
Günaydın Canım bende kahvaltı yapıyorum baya bir sallandım midem kötü zorla yiyorum afiyet olsun sanaGünaydın kizlar
Sabah sabah misafirim vardı onu yolculadim kahvalti yapacagim birazdan
Tamam öyle yapayım teşekkürler canmBi 25 tane atla canım baktın iyisin akşama da 25 tane atla 50'ye tamamla . Yarın daha da arttırarak devam edersin.
İnsanlar çok şey ya istemeden olmuştur eminim ama işte bu konular hassas konular geçmiş olsunTövbe Estağfurullah insan bi maşallah der nazar değmis resmen ya midesi bulaniyorsa yedirmeye calisma canim zorlarsan iyice bazi seyler kararır gözünden midesi rahatlasin kendisi yiyecek icin rahat olsun
Günaydın Canım bende kahvaltı yapıyorum baya bir sallandım midem kötü zorla yiyorum afiyet olsun sana
Anladım cnm en doğrusu da bu zaten yerine göre giyinmeyi bilmek buarada bdn de açığım şu hamilelik bahçıvan pantolonları var ya zayıflara çok yakışıyor açıklara da ayrıca onun için sordumAçığım Canım ben sülalenin en açık giyinen insanıyımbizimkilere göre çünkü baba tarafım çok kapalılar Konyalı baba tarafım anne tarafım normal sülalenin en asi kızı benim eşim tarafıda normal öyle işte ama yerine göre giyinirim buda bir gercek
Eminim istemeden olmustur ama masallah demeyi cok goren insanlar var canim benim kizdigim buİnsanlar çok şey ya istemeden olmuştur eminim ama işte bu konular hassas konular geçmiş olsun
Hayır tv için değil merak ettiğimden sordumP PammukPrensess canım niye sordun kapalı mısın diye tv bakmam diye mi ben 6 yıllık evliyim daha gecen yıl aldım tv bakma özürlüyüm onun yerine kitap okudum bekarken ilk evlendiğimizde zaten fırsatımız olmadı evde de iş yapıyorduk eşimle başka yerde çalışıyor sonra evde çalışıyorduk ama izlemediğim film yoktur korku film hariç okumadığım kitap dergi kalmamıştır öyle söyleyeyim Sana
Canım sen şuan 3 öğün yap baksana gece açıkmışsınGeçmiş olsun canim siz oturmaya giderken usuttu mu o arada acaba şimdi daha iyidir insallah
Ben de aksam yemegi 8 de yiyecektim 7 ye çektim esim erken gelince sonra gece 3 kadar uyumadim ben de aciktim gece uyanik kalinca ama birsey yemedim bi ara dalmisim sonra oğlum kaldirdi sabah namazina bir daha uyuyamadim 5.30 gibi biraz kuruyemiş ve zeytin yedim birazdan ikinci kahvaltimi yapacağım :))
Gezme isi bizde yok ben bol bol ev isi yapar hazırlık yaparim çocuklar okula başlıyor malum:))
Sen 34 beden mi olacan allahini seversen:)) 36 iyidir zaten ince görünüyorsun allahim asil ben
Öyle olanlarin cogu yemiyor insan içinde yiyormus gibi yapiyor:)
Benimde iki ablam var:)
Anladım Canım tv bakmıyorum dediğimden sandım bende ilk tanıştığım görüştüğüm insanlar hep farklı yönde yorumladılar evime gelince gecen yıl aldım sırf film için oda devamlı internetten film bakarımHayır tv için değil merak ettiğimden sordum
Canım sen şuan 3 öğün yap baksana gece açıkmışsınyok canım ya 34 beden olmak istemem kalsın zaten şuan 38 giyorum 34 beden olursam artık 0 beden olur herhalde çocuk bölümünden giyinirim su ne güzel benimde öyle biri ile iyi anlaşıyorum diğeri küstü bana kilolu çünkü 100 kg geçti ekmek yeme şunu verme çocuğuna derken küstü çocuğu 5 yaşında 10 yaş kıyafeti giyiyor yavrum diğeri beni dinledi 95 kg ,66 kg düştü kızıda ekmeği bıraktı kahvaltıda
Uyumazsan ayran iç Canım katılıyorum o ablam biraz farklıdır büyük ablamdan o yüzden bende uzak duruyorum ki kendi çocuğu ileride zor bir ergenlik yaşayacak o cocuk kendisinde zor bir yaşlılık keyfi bilir bende artık ilgilenmiyorumYok kuzum 2 öğün yaptığımdan degil gece uyuyamadigim icin acıktım 12 gibi uyusam gayet toktum uykum gelmedi
bencede 36 bedende fıstık gibi olursun.
Insanlarin kendi tercihi kuzum doğru yerden bakmıyorsa söylediklerine yanlis anlar tabi ben yeri geliyor kendi çocuklarıma bile laf geciremiyorum bir baskasini yonlendirmek zor
Afiyet olsun Canım gözünaydın seninde 2 tane mi ablan var benim gibiiyi eğlenceler
Hoş geldin canım kaç kilosun ve kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?