- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Belki başka zaman usutmuş olabilir ama arabayla gittik canımGeçmiş olsun canim siz oturmaya giderken usuttu mu o arada acaba şimdi daha iyidir insallah
Ben de aksam yemegi 8 de yiyecektim 7 ye çektim esim erken gelince sonra gece 3 kadar uyumadim ben de aciktim gece uyanik kalinca ama birsey yemedim bi ara dalmisim sonra oğlum kaldirdi sabah namazina bir daha uyuyamadim 5.30 gibi biraz kuruyemiş ve zeytin yedim birazdan ikinci kahvaltimi yapacağım :))
Gezme isi bizde yok ben bol bol ev isi yapar hazırlık yaparim çocuklar okula başlıyor malum:))
Sen 34 beden mi olacan allahini seversen:)) 36 iyidir zaten ince görünüyorsun allahim asil ben
Öyle olanlarin cogu yemiyor insan içinde yiyormus gibi yapiyor:)
Benimde iki ablam var:)
Olur Canım neden olmasın bende çıkamadım evden komşum birlikte gidelim dedi akşam üstüne doğru onu bekliyorumSana da Afiyet olsun canımikinci kahvaltimi yapacağım araya 6 saat girecek 11 30 da yersem okudunmu
Evet bende bu konuda çok takıntılıyım malesef çevremizdeki insanlar bu konuda umursamazEminim istemeden olmustur ama masallah demeyi cok goren insanlar var canim benim kizdigim bu
Eyvah aklıma geldi nazar olmuş Canım okusan dua ismi yazsam umarım sorun olmaz nazar duası ,felak ,nas ay çok üzüldüm ya
Sağolun canlarim, şimdi sütlü muhallebi yaptım çok sever normalde onu da yemediTövbe Estağfurullah insan bi maşallah der nazar değmis resmen ya midesi bulaniyorsa yedirmeye calisma canim zorlarsan iyice bazi seyler kararır gözünden midesi rahatlasin kendisi yiyecek icin rahat olsun
Çocukken çok giymek istemiştim annem hamilemisin diye giydirmemiştiAnladım cnm en doğrusu da bu zaten yerine göre giyinmeyi bilmek buarada bdn de açığım şu hamilelik bahçıvan pantolonları var ya zayıflara çok yakışıyor açıklara da ayrıca onun için sordum
İnşallah bir an önce iyileşir yavrucak rabbim şifa versinSağolun canlarim, şimdi sütlü muhallebi yaptım çok sever normalde onu da yemedizorlamiyorum bakalım ne zaman yerse. yarın is de var çocuk bu halde olunca ise gitmek beni çok uzuyor
Spor topiğinde vardı sen var mıydın o topikteBluedreamer02 senin topigin var mıydı yada düzenli yazdığın bir yer nickin tanıdık geldi de
Sağol canım hoşbulduk. Vermek sıkıntı değil aslında ağzımı tutunca sporda yapınca hemencecik veriyorum sıkıntı bayramlarda seyranlarda hemen geri alıyorum. Ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum
Maşallah bizimkiler 4. Oğlanı bulmuşlar ama işte neyse rabbim hayırlı insan evlat versin kız -erkek olması önemli değilSağol canım benim 3 tane ablam bir tane de kız kardeşim var. 5 kızız yanibüyükler hep bir erkek çocuğu istemiş ama Allahın takdiri işte erkek olmamış. Hehe annemde damatlarını oğulları gibi seviyor işte napsın.
Tabi canım tercih meselesi sevmeyebilirsin kimseye düşmez buAnladım Canım tv bakmıyorum dediğimden sandım bende ilk tanıştığım görüştüğüm insanlar hep farklı yönde yorumladılar evime gelince gecen yıl aldım sırf film için oda devamlı internetten film bakarım
Belki başka zaman usutmuş olabilir ama arabayla gittik canım
Amin canım benim çok teşekkür ederim okudun ya ağzına sağlıkİnşallah bir an önce iyileşir yavrucak rabbim şifa versin
Yok canım ben spor topigine yazmadım zaten kk ki gecmisim 7 aySpor topiğinde vardı sen var mıydın o topikteseni hiç hatırlamadım
Yaa bende öyle bi giydiririm kiAnladım canim bugun toparlar insallah cok guzel giyindirme Paşa'yı burda cocuklari guzel giyindirince kizarlar nazar değecek diye
İşte çevremizdeki insanları biliyorsun artık eledim onları ben çok konuşkan ve hemen arkadaş olan bir insanım bu aralar biraz kendimi engelliyorum öyle olmak lazımTabi canım tercih meselesi sevmeyebilirsin kimseye düşmez bu
Bende bir yere cikmayacagim dedim ama aniden cikti birazdan oturmaya gidecegim simdi kalkip yürüyüş yapayim sonraya kalinca iyi olmuyorOlur Canım neden olmasın bende çıkamadım evden komşum birlikte gidelim dedi akşam üstüne doğru onu bekliyorum
Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadıkAmin canım benim çok teşekkür ederim okudun ya ağzına sağlık
Yok canım ben spor topigine yazmadım zaten kk ki gecmisim 7 ayismi tanıdık geldi ondan
Git Canım gez dolaş hafta içi yığın bir tempon olucak bunu unutmaBende bir yere cikmayacagim dedim ama aniden cikti birazdan oturmaya gidecegim simdi kalkip yürüyüş yapayim sonraya kalinca iyi olmuyor
Yaa bende öyle bi giydiririm kihatta dün eşim gitmeden önce dedi ki bu resmen küçük erkek oldu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?