Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bluedreamer02 hoş geldin canım. Az bi fazlan var çabucak verirsin inşallah

Sağol canım hoşbulduk. Vermek sıkıntı değil aslında ağzımı tutunca sporda yapınca hemencecik veriyorum sıkıntı bayramlarda seyranlarda hemen geri alıyorum. Ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum

Belki başka zaman usutmuş olabilir ama arabayla gittik canım

Eyvah aklıma geldi nazar olmuş Canım okusan dua ismi yazsam umarım sorun olmaz nazar duası ,felak ,nas ay çok üzüldüm ya

Tövbe Estağfurullah insan bi maşallah der nazar değmis resmen ya midesi bulaniyorsa yedirmeye calisma canim zorlarsan iyice bazi seyler kararır gözünden midesi rahatlasin kendisi yiyecek icin rahat olsun
Sağolun canlarim, şimdi sütlü muhallebi yaptım çok sever normalde onu da yemedi zorlamiyorum bakalım ne zaman yerse. yarın is de var çocuk bu halde olunca ise gitmek beni çok uzuyor

Anladım cnm en doğrusu da bu zaten yerine göre giyinmeyi bilmek buarada bdn de açığım şu hamilelik bahçıvan pantolonları var ya zayıflara çok yakışıyor açıklara da ayrıca onun için sordum
Çocukken çok giymek istemiştim annem hamilemisin diye giydirmemiştibende çok beğeniyorum belki hamile kalırsam giyerim sağol Canım

Sağol canım hoşbulduk. Vermek sıkıntı değil aslında ağzımı tutunca sporda yapınca hemencecik veriyorum sıkıntı bayramlarda seyranlarda hemen geri alıyorum. Ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum

Bayram seyran bitti hayırlısı ile canim artik onunde koca 9 ay var 10 kiloyu o sürede verip korursan yazin isin kolaylaşır hayatindan kiloyu tamamen çıkarırsın

Maşallah bizimkiler 4. Oğlanı bulmuşlar ama işte neyse rabbim hayırlı insan evlat versin kız -erkek olması önemli değil

Tabi canım tercih meselesi sevmeyebilirsin kimseye düşmez bu

Anladım canim bugun toparlar insallah cok guzel giyindirme Paşa'yı burda cocuklari guzel giyindirince kizarlar nazar değecek diye
Yaa bende öyle bi giydiririm ki hatta dün eşim gitmeden önce dedi ki bu resmen küçük erkek oldu dedi

Olur Canım neden olmasın bende çıkamadım evden komşum birlikte gidelim dedi akşam üstüne doğru onu bekliyorum
Bende bir yere cikmayacagim dedim ama aniden cikti birazdan oturmaya gidecegim simdi kalkip yürüyüş yapayim sonraya kalinca iyi olmuyor

Amin canım benim çok teşekkür ederim okudun ya ağzına sağlık

Yok canım ben spor topigine yazmadım zaten kk ki gecmisim 7 ay ismi tanıdık geldi ondan
Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadık beni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…