Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yaa bende öyle bi giydiririm ki hatta dün eşim gitmeden önce dedi ki bu resmen küçük erkek oldu dedi

Babalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musun masallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin

Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadık beni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum
Aşk olsun der miyim sadece cahılım demek istedim

Babalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musun masallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin
Yok canım gayet haklısın ne yaşlısı daha dur 25 lik bekar kız gibi goruneceksin

Bak bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum Canım yok Canım ne yaşlanması sende

Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadık beni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum
Himmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok

Himmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok
Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum . Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan

Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum . Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan

Yok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok

Yok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok
Ins canım bırakmak yok koruma yaparım o zamanda ya da ucuncuyu dogururum

Kız zayıflasam hamile bile kalsam buradan ayrılmam çünkü dikkat etmem lazım spor yapmam lazım olunca patik isterim ben bilmem sen örüceksin

Ben orerimde sen giyindirir misin bakalim :)) ask olsun bulurum ben orecek birilerini inşallah sen yeterki söyle guzel bir yegen yap bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…