Yaa bende öyle bi giydiririm kihatta dün eşim gitmeden önce dedi ki bu resmen küçük erkek oldu dedi
Aşk olsun der miyimÖnemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadıkbeni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum
Aynen bizde de öyle özellikle pislerdim ben kız ve oğlan yeğenimi çünkü ikiside maşallahı vardıAnladım canim bugun toparlar insallah cok guzel giyindirme Paşa'yı burda cocuklari guzel giyindirince kizarlar nazar değecek diye
Yok canım gayet haklısın ne yaşlısı daha dur 25 lik bekar kız gibi goruneceksinBabalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musunmasallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin
Bak bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum Canım yok Canım ne yaşlanması sendeBabalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musunmasallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin
Himmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanimÖnemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadıkbeni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum
Daha oğlanların düğünde görmek lazım onu millet @puantiyeli_kelebek gelin sanacakYok canım gayet haklısın ne yaşlısı daha dur 25 lik bekar kız gibi goruneceksin
Aynen bizde de öyle özellikle pislerdim ben kız ve oğlan yeğenimi çünkü ikiside maşallahı vardı
Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorumHimmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok
Kız zayıflasam hamile bile kalsam buradan ayrılmam çünkü dikkat etmem lazım spor yapmam lazımHimmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok
Bakalim enişte bey o zamanda kilo lafını ağzına alabilecek mi :))Daha oğlanların düğünde görmek lazım onu millet @puantiyeli_kelebek gelin sanacakartık eşi ile 2. Bala'yı yaparlar
Evet sen yakından gör erkek yeğenimde kirpikleri uzun kızında öyle bizim sülalenin göz yapısı güzel anne tarafımMasallahkizin gozleri yeter zaten
Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum. Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan
Demez merak etme hanımın peşinden dört döner artık enişteBakalim enişte bey o zamanda kilo lafını ağzına alabilecek mi :))
Kim bırakacak kız seni ben bırakmam emin olYok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok
Ağzı açık ayran Budalası gibi bakıp durur
@puantiyeli_kelebek dediği gibi Canım sen hareketli olucaksın zaten bundan sonra hop gidecekler merak etmeCanim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum. Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan
Ağzı açık ayran Budalası gibi bakıp durur
Ins canım bırakmak yok koruma yaparım o zamanda ya da ucuncuyu dogururumYok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok
Kız zayıflasam hamile bile kalsam buradan ayrılmam çünkü dikkat etmem lazım spor yapmam lazımolunca patik isterim ben bilmem sen örüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?