Gidisleri olsun da dönüşleri olmasın inş@puantiyeli_kelebek dediği gibi Canım sen hareketli olucaksın zaten bundan sonra hop gidecekler merak etme
Ağzı açık ayran Budalası gibi bakıp durur
Amin inşallah kilolar negatif yüklü insanlar kıskanç bencil insanlarda hayatımızdan çıksınlar çıkarcı ilişkisi olanlarGidisleri olsun da dönüşleri olmasın inş
Çok geçmiş olsun canım İnş en kisa zamanda iyi olur. Malesef nazara çok inanirim ben nazar etmiş olabilir o kişi keşke öyle dediği an fatiha nas Felak okusaydinCanim maalesef gece hiç uyumadik ateşi çıktışimdi de hiç iştahı yok yemiyor en sevdiği şey kahvaltilik helva önüne koydum onu bile görmüyor gözü. Bilmiyorum yine dış mi yoksa dün bi arkadas gördü bunu neyle beslediniz hep buna mi yedirdiniz dedi 10 adım attık ki oğlum cikarmalara başladı
Olmasa bende olmazdı Canım Hamdi Alkan'ın yarmagül tiplemesi gibi bir bayandım ben şuan 14 yaş çocuk kıyafeti deniyorum ki senin maşallahın varVerin verin gazibenden pek kugu olmaz ama idare etcek artik napalım
Haklısın canım amin inş. Teşekkür ederim çok sağolÇok geçmiş olsun canım İnş en kisa zamanda iyi olur. Malesef nazara çok inanirim ben nazar etmiş olabilir o kişi keşke öyle dediği an fatiha nas Felak okusaydin
Biliyorum Canım şaka yaptım fakat popüler oldum bendeAşk olsun der miyimsadece cahılım demek istedim
Aynen hepsi gitsin :))Amin inşallah kilolar negatif yüklü insanlar kıskanç bencil insanlarda hayatımızdan çıksınlar çıkarcı ilişkisi olanlar
Biliyorum Canım şaka yaptım fakat popüler oldum bendezayıflama topiklerinde
Anam Allah mı söyletti kız birlikte yapalımIns canım bırakmak yok koruma yaparım o zamanda ya da ucuncuyu dogururum
A ben mi giydirmem Canım kurban olurumBen orerimde sen giyindirir misin bakalim :)) ask olsun bulurum ben orecek birilerini inşallah sen yeterki söyle guzel bir yegen yap bana :))
Zaten özelden yazıştım insanlar var sorun değil herkese faydalı olmak isterim önemli olan da o zatenyakında sana seranad yapmaya gelecek hayranlarin
Bluedreamer02 senin topigin var mıydı yada düzenli yazdığın bir yer nickin tanıdık geldi de
Kim bırakacak kız seni ben bırakmam emin ol
Ins canım bırakmak yok koruma yaparım o zamanda ya da ucuncuyu dogururum
Gidisleri olsun da dönüşleri olmasın inş
Amin inşallah kilolar negatif yüklü insanlar kıskanç bencil insanlarda hayatımızdan çıksınlar çıkarcı ilişkisi olanlar
Olmasa bende olmazdı Canım Hamdi Alkan'ın yarmagül tiplemesi gibi bir bayandım ben şuan 14 yaş çocuk kıyafeti deniyorum ki senin maşallahın varmetabolizma çalışıyor benim gibi değil dün eksi bugün artı bakalım Çarşamba günü ne olucak
A ben mi giydirmem Canım kurban olurumben öyle örme şeylere belki inanmazsın ama ben yazları modern şalvarlardan giyerim hiç görmedin beni öyle dur yarın işe gidince giyeyim de gör sen örüceksin bende alırım öyle hazır bakalım hayırlısı ile olsunda kız olursa Antepli arkadaşın sözü var Antep'ten bindallı getirecek kızıma
Bayram seyran bitti hayırlısı ile canim artik onunde koca 9 ay var 10 kiloyu o sürede verip korursan yazin isin kolaylaşır hayatindan kiloyu tamamen çıkarırsın
Kapsionlu pek degil ama elbiselere bayıldım sana cok yakışır bencede deneyerek al o zamana 3-5 kg daha verirsin daha guzel olur inanir misin doğru düzgün bir yere giderken giyecek elbisem yok genelde ucuz seyler alıyorum idare etsin diye pahali seyler nasilsa yakismaz diye elim gitmiyor zayiflarsam bayıldığım elbiseler var gerci daha da begenecegim seyler cikar onların hayaliyle yaşıyorumEki Görüntüle 1886311 Eki Görüntüle 1886312 Eki Görüntüle 1886313 @puantiyeli_kelebek canım bak şunlara bayılıyorum netten alıcam da eşim İstanbul'dan giyerek al diyor belki gelince beğenmezsin diyor eski pazende kumaşlar bunlar
Buz devrinde bi replik vardı 'çocuk yapmayı düşünür musun ' diye hahahaAnam Allah mı söyletti kız birlikte yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?