Canımmaşallah sana bayıldım resmen gençleşmişsin inan kilo insana olduğundan fazla yaşlı gösteriyor 41 kere maşallah fıstık
Bluedreamer02 canım koyu giyinme bak mor sana ne kadar çok yakışmış maşallah kuğu gibi olmuşsun pembeler yeşiller giy Canım ya bayıldım sana 41 kere maşallah
Evet ve insan ister istemez anne gibi giyiniyor yaşına uygun bulamıyor inan sarı renk tonu yakışmamış Sana ve şuanda bile kullanma o renkleri artık cıvıl cıvıl renkler kullan CanımÇok teşekkür ederim canım vallahi öyle kilo her türlü bela oluyor ilk resimde anne gibiyim ikincide daha da genç gösteriyorum işte aradaki farkhehe
Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun inşallah
Aynen aklin yolu bir..
Senin icin hayırlısı olsun canim mevla'm en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Bencede canim erken evlenip mutsuz olmaktansa gec evlen mutlu ol
Düzenleme sansin varken yuzunu gizle canim kötü amacli kisiler kullanabilir internette masallah ahu olmussun harikasin bu kadar veren kalan 10 kg daha rahat verir
Takma insanların lafi ile evlenirsen mutsuz olursun ömür boyu evli kalacak olan sensin tamamen kabin ve mantiginla hareket et o insanlar kendileri ile oturup ağlasacak bir kurban daha ariyorlar:))
Evet insanın hareketi kısıtlanıyor ki ikimizin başlangıç kilomuz hemen hemen aynı Canım seni çok iyi anlıyorum ya 15 gğn içinde pantolonlarım arası yırtılırdıBen zayıfladıktan beri hep açık renk giyer oldum eskiden siyah vazgeçilmezimdi ama artık çok değiştim. Üşengeçliği de attım üstümden en ufak şeyde hemen ben ayağa kalkar işlere koşar oldum. Şu son kiloları da verimce benden iyisi olmaz herhalde hehe
Aa doğru dediniz keşke bunu bende akıl edebilseydim . Ama gönderdiğim mesaj düzenlenmiyor artık. Bir şey olur mu ki acaba.? Çok sağol uyardığın için
Evet ve insan ister istemez anne gibi giyiniyor yaşına uygun bulamıyor inan sarı renk tonu yakışmamış Sana ve şuanda bile kullanma o renkleri artık cıvıl cıvıl renkler kullan Canımtoz pembe Bebek mavisi Fuşya yeşil fıstık yeşili sana çok yakışır Canım bayıldım sana 41 kere maşallah dilimi ısırdım nazar değmesin poponu kaşı
Bundan sonra dikkat et Canım @puantiyeli_kelebek katılıyorum malesef herbalife insan tacirleri alıp kullanıyorlar ben instgramı bile onaylı yaptım Allah'dan hergün istek gönderiyorlar foto çalmak içinAa doğru dediniz keşke bunu bende akıl edebilseydim . Ama gönderdiğim mesaj düzenlenmiyor artık. Bir şey olur mu ki acaba.? Çok sağol uyardığın için
Foto dahil hiçbir içeriği kaldıramıyoruz yasak ama arkadaşımızın yüzü görünmesin diye fotoyla biraz oynadımMune den rica et canim belki o yapabilir duzenlemek icin gec kaldın malesef rica ederim tatlim
Sende çok tatlısın Canım bayıldım erkek olsaydım ya seninle evlenirdim yada @puantiyeli_kelebek ablası ile o kadar kesin yaniÇok tatlısınız yainanın bu laflarla şımartıyorsunuz beni
Öyle yapıyorum bende hatta şuan düğüne gidicem sade bir elbise giydim ama rengi limon sarısı tam böyle cıvıl cıvıl insanın içini açan bir renk.
Darısı sizin başınıza gerçi sizin fazla kilonuz yok sanırım kaç kilosunuz ?
Foto dahil hiçbir içeriği kaldıramıyoruz yasak ama arkadaşımızın yüzü görünmesin diye fotoyla biraz oynadım
Süpersin başkanım bak benim aklıma gelmediMune den rica et canim belki o yapabilir duzenlemek icin gec kaldın malesef rica ederim tatlim
Evet insanın hareketi kısıtlanıyor ki ikimizin başlangıç kilomuz hemen hemen aynı Canım seni çok iyi anlıyorum ya 15 gğn içinde pantolonlarım arası yırtılırdı56 beden giyiyordum ben Kocaman bir kalçam Kocaman dev gibi bir göbek en son bindiğim minibüsçü dalga geçmesi ondan bir gece önce eşimin kalbimi kırması benim için milat oldu
Foto dahil hiçbir içeriği kaldıramıyoruz yasak ama arkadaşımızın yüzü görünmesin diye fotoyla biraz oynadım
Kesinlikle iyi eğlenceler oynayıp geliver gariİnsanların bu huylarını hiç sevmiyorum karşındakinin kalbini kırdığının bile farkına varmadan öyle bir yorum yapıyorlar ki . Benim de geçen sene böyle bir şey başıma geldi ve 2-3 hafta boyunca ağladım durdum sonra artık böyle yaşamak istemediğimi, böyle yaşayamadığımı anladım ve sonunda kendimde o azmi buldum ve pes etmeden bu kiloma kadar geldim.
Belkide şöyle düşünmek lazım eğer bizi kıracak üzecek o yorumlara maruz kalmasaydık belki de hep kilolarımızla barışık bir insan olarak hayatımıza kilolu ve sağlıksız devam edecektik. O yüzden herşeyde bir hayır vardır diyorum. Ve ben düğüne gidiyorum. Kendinize iyi bakım hehe
Cok tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli olurum .
Evet doğruBen teşekkür ederimfotoğraf paylaşmak ama paylaşacağınız fotoğrafları dışarıdan ziyaretçiler görmesin isterseniz Albümler bölümünü kullanabilirsiniz, üstelik o bölümde fotoğraflarınızı görmesini istediğiniz kişileri sadece izlediğiniz üyeler olarak sınırlama seçeneğinizde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?