Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım maşallah sana bayıldım resmen gençleşmişsin inan kilo insana olduğundan fazla yaşlı gösteriyor 41 kere maşallah fıstık

Çok teşekkür ederim canım vallahi öyle kilo her türlü bela oluyor ilk resimde anne gibiyim ikincide daha da genç gösteriyorum işte aradaki fark hehe

Bluedreamer02 canım koyu giyinme bak mor sana ne kadar çok yakışmış maşallah kuğu gibi olmuşsun pembeler yeşiller giy Canım ya bayıldım sana 41 kere maşallah

Ben zayıfladıktan beri hep açık renk giyer oldum eskiden siyah vazgeçilmezimdi ama artık çok değiştim. Üşengeçliği de attım üstümden en ufak şeyde hemen ben ayağa kalkar işlere koşar oldum. Şu son kiloları da verimce benden iyisi olmaz herhalde hehe

Çok teşekkür ederim canım vallahi öyle kilo her türlü bela oluyor ilk resimde anne gibiyim ikincide daha da genç gösteriyorum işte aradaki fark hehe
Evet ve insan ister istemez anne gibi giyiniyor yaşına uygun bulamıyor inan sarı renk tonu yakışmamış Sana ve şuanda bile kullanma o renkleri artık cıvıl cıvıl renkler kullan Canım toz pembe Bebek mavisi Fuşya yeşil fıstık yeşili sana çok yakışır Canım bayıldım sana 41 kere maşallah dilimi ısırdım nazar değmesin poponu kaşı

Aa doğru dediniz keşke bunu bende akıl edebilseydim . Ama gönderdiğim mesaj düzenlenmiyor artık. Bir şey olur mu ki acaba.? Çok sağol uyardığın için

Evet insanın hareketi kısıtlanıyor ki ikimizin başlangıç kilomuz hemen hemen aynı Canım seni çok iyi anlıyorum ya 15 gğn içinde pantolonlarım arası yırtılırdı 56 beden giyiyordum ben Kocaman bir kalçam Kocaman dev gibi bir göbek en son bindiğim minibüsçü dalga geçmesi ondan bir gece önce eşimin kalbimi kırması benim için milat oldu

Aa doğru dediniz keşke bunu bende akıl edebilseydim . Ama gönderdiğim mesaj düzenlenmiyor artık. Bir şey olur mu ki acaba.? Çok sağol uyardığın için

Mune den rica et canim belki o yapabilir duzenlemek icin gec kaldın malesef rica ederim tatlim

Çok tatlısınız ya inanın bu laflarla şımartıyorsunuz beni

Öyle yapıyorum bende hatta şuan düğüne gidicem sade bir elbise giydim ama rengi limon sarısı tam böyle cıvıl cıvıl insanın içini açan bir renk.

Darısı sizin başınıza gerçi sizin fazla kilonuz yok sanırım kaç kilosunuz ?

Bundan sonra dikkat et Canım @puantiyeli_kelebek katılıyorum malesef herbalife insan tacirleri alıp kullanıyorlar ben instgramı bile onaylı yaptım Allah'dan hergün istek gönderiyorlar foto çalmak için

Sende çok tatlısın Canım bayıldım erkek olsaydım ya seninle evlenirdim yada @puantiyeli_kelebek ablası ile o kadar kesin yani ama kadınım birde @puantiyeli_kelebek ablası evli geriye sen kalırdın benim mi çok Canım ya 21 kg cuk yol uzun o değilde tam tamına 30 kg verdiğim an bilmiyorum o beni heyecan yapıyor garip ama hedefte ne olur bilmiyorum

İnsanların bu huylarını hiç sevmiyorum karşındakinin kalbini kırdığının bile farkına varmadan öyle bir yorum yapıyorlar ki . Benim de geçen sene böyle bir şey başıma geldi ve 2-3 hafta boyunca ağladım durdum sonra artık böyle yaşamak istemediğimi, böyle yaşayamadığımı anladım ve sonunda kendimde o azmi buldum ve pes etmeden bu kiloma kadar geldim.
Belkide şöyle düşünmek lazım eğer bizi kıracak üzecek o yorumlara maruz kalmasaydık belki de hep kilolarımızla barışık bir insan olarak hayatımıza kilolu ve sağlıksız devam edecektik. O yüzden herşeyde bir hayır vardır diyorum. Ve ben düğüne gidiyorum. Kendinize iyi bakım hehe

Kesinlikle iyi eğlenceler oynayıp geliver gari

Evet doğru Oray'ı kullanmak lazım kızlar oluşturalım belli istediğimiz insanlar görür hem herbalife vb. İnsan tacirleri görmez böylede bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…