Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kesinlikle buradayız sade kahveye İçel'im yok Can'ım kimse benim kadar çirkin olamaz kilolu iken o birincilik bana ait şaka yapıyorum Canım sağol varol zaten Denizli sıcak bir yer Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Canım malum turizmciyiz biz çocuk olursa kışın düşünüyoruz yani şubat -martta yaparsak kasım gibi doğar kucakta iken dükkana gider gelir bizimle ayrılmaz bizden tabi Allah'ın bir işi karışmazsa

İnşallah kelebekciğim , bu topik senin herhalde ne güzel ilerliyorsunuz maşallah başkalarına da fayda sağlıyorsunuz umarım hep buralarda olurum birlikte veririz kilolarımızı :))

Topigi acan benim ama topik burda olan herkesin inşallah canım gerçekten maşallah guzel ilerledik ben gerci son zamanlarda durdum seninde dedigin gibi bayramlar durdurdu ama 9 ay aldım gözüme o zamana kadar kilolardan kurtulup hepimiz hem sağlığımıza hem istedigimiz kiloya ulasacagiz inşallah

Benimde öyle doğru düzgün birşeyim yok Canım elbiselere bende bayıldım burada böyle şeyler yok İzmir'de baktım sadece şalvar vardı kesinlikle zayıflayalım o Zaman alalım şuan almak banada saçmalık geliyor

Aynen tanıdık geldi canım. Evet canım samsunluyum ve Samsun ilçesinde öğretmenim

Çok güzel kilo vermissin canım bize before after yapsana

Bluedreamer02 daha yasin çok genç hayırlısı ile evlenirsin. 18 19 küçük yaşlar evlilik.için.

Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor

Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Canım hayırlısı olsun ben 26 yaşımda evlendim fırsatlarım başka olsaydı inan 35 yaşımda evlenirdim evlenince başımız göğe ermiyor sen takma onlara

Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun inşallah

Aynen aklin yolu bir..
Miyav_su @puantiyeli_kelebek Allah nasip ederse ya Şubat ya da Mayıs haziran

Senin icin hayırlısı olsun canim mevla'm en doğru zamanda nasip etsin inşallah

Bencede canim erken evlenip mutsuz olmaktansa gec evlen mutlu ol

Eki Görüntüle 1886319
Bu da burda kalsın işte,

her gördüğümde daha da hırslanıyorum

Düzenleme sansin varken yuzunu gizle canim kötü amacli kisiler kullanabilir internette masallah ahu olmussun harikasin bu kadar veren kalan 10 kg daha rahat verir

Takma insanların lafi ile evlenirsen mutsuz olursun ömür boyu evli kalacak olan sensin tamamen kabin ve mantiginla hareket et o insanlar kendileri ile oturup ağlasacak bir kurban daha ariyorlar:))

Canım bende ilk çocuk yapıcam onu bile kararsızım acaba yeterli olur muyuz sağlığı ,eğitimi İnan çevremde millet 2-3 yaptı ben o kadar Relax Değilim işte ne kadar küçük evlenmişler tamda hayatlarını yaşayacakları Zaman neden acele etmişler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…