Kesinlikle buradayızEminim canim zayıflasak bile neden bırakalim ki bende seni birakmam
Oy oy oy bendensin bende zayiflarsam düşünüyorum hadi hep beraber
Aminn
Bende kendimi yarmagule benzetirim hepahirim senin gibi olsun daha ne isterim
Senin icin yapmaya calisirim canim
Kayinvalidem yasasa ondan cok rahat öğrenirdim ama mekani cennet olsun
Bulurum birilerini zaman belirlediniz mi enisteyle?
Biz şubat -mart gibi düşünüyoruz kızBuz devrinde bi replik vardı 'çocuk yapmayı düşünür musun ' diye hahaha
İnşallah kelebekciğim , bu topik senin herhalde ne güzel ilerliyorsunuz maşallah başkalarına da fayda sağlıyorsunuz umarım hep buralarda olurum birlikte veririz kilolarımızı :))
Benimde öyle doğru düzgün birşeyim yok Canım elbiselere bende bayıldım burada böyle şeyler yok İzmir'de baktım sadece şalvar vardı kesinlikle zayıflayalım o Zaman alalım şuan almak banada saçmalık geliyorKapsionlu pek degil ama elbiselere bayıldım sana cok yakışır bencede deneyerek al o zamana 3-5 kg daha verirsin daha guzel olur inanir misin doğru düzgün bir yere giderken giyecek elbisem yok genelde ucuz seyler alıyorum idare etsin diye pahali seyler nasilsa yakismaz diye elim gitmiyor zayiflarsam bayıldığım elbiseler var gerci daha da begenecegim seyler cikar onların hayaliyle yaşıyorum
Aynen tanıdık geldi canım. Evet canım samsunluyum ve Samsun ilçesinde öğretmenimEvet canım iki üç topiğe yazıyordum bir ara. Kendi günlüğümde vardı, arkadaşlarla baya kilo verdik sonra kimseler yazmayınca bende sıkıldım yazmadım oraya. :) sen samsunlumusun acaba? Nickte 55 yazıyorda o yüzden sordum.
Tamam tarihlerimiz yakın bakalım şu işlerimiz inşallah yolunda gider hepimizin için hayırlısı
Aynen tanıdık geldi canım. Evet canım samsunluyum ve Samsun ilçesinde öğretmenim
Çok güzel kilo vermissin canım bize before after yapsanaNe güzel herkes 2.yi 3. Çocuğu yapıyorben evde kaldım galiba
İnşallah bende hayırlı bir eş bulurum da evlenirim arkadaşlarımın hepsi evlendi anlamıyorum 17 - 18 olunca hemen evlendiler sonra da sorunlardan ağlayıp zırlıyorlar. Ne bu erkenden evlenme merakı yahu
Çok güzel kilo vermissin canım bize before after yapsana
Aaaa bende çok şaşırdım bundan sonra sana hemşo diyecemAa ne güzel bak şu işe burda hemşehrim ile karşılaşmakta varmış. Bende samsunluyum 19 mayıs ta oturuyorum :))
Canım
Canım hayırlısı olsun ben 26 yaşımda evlendim fırsatlarım başka olsaydı inan 35 yaşımda evlenirdim evlenince başımız göğe ermiyor sen takma onlaraBende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Kesinlikle buradayızsade kahveye İçel'im yok Can'ım kimse benim kadar çirkin olamaz kilolu iken o birincilik bana ait şaka yapıyorum Canım sağol varol zaten Denizli sıcak bir yer Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Canım malum turizmciyiz biz çocuk olursa kışın düşünüyoruz yani şubat -martta yaparsak kasım gibi doğar kucakta iken dükkana gider gelir bizimle ayrılmaz bizden tabi Allah'ın bir işi karışmazsa
Benimde öyle doğru düzgün birşeyim yok Canım elbiselere bende bayıldım burada böyle şeyler yok İzmir'de baktım sadece şalvar vardı kesinlikle zayıflayalım o Zaman alalım şuan almak banada saçmalık geliyor
Ne güzel herkes 2.yi 3. Çocuğu yapıyorben evde kaldım galiba
İnşallah bende hayırlı bir eş bulurum da evlenirim arkadaşlarımın hepsi evlendi anlamıyorum 17 - 18 olunca hemen evlendiler sonra da sorunlardan ağlayıp zırlıyorlar. Ne bu erkenden evlenme merakı yahu
Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Canım bende ilk çocuk yapıcam onu bile kararsızım acaba yeterli olur muyuz sağlığı ,eğitimi İnan çevremde millet 2-3 yaptı ben o kadar Relax Değilim işte ne kadar küçük evlenmişler tamda hayatlarını yaşayacakları Zaman neden acele etmişler kiNe güzel herkes 2.yi 3. Çocuğu yapıyorben evde kaldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?