Afiyet olsunBugünkü menum 10gibi kavurmali yumurta peynir zeytin salata domates ara yarım havuç yarım elma akşam fırında biraz patatesli patlicanli türlü bu kadar:)
Menüme birşey bulamadın da saatine mi takılı kaldın Canımsaat daha 6 nasıl 8 oluyor yurt disindamisin kuzum
Afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah: Kavurmalı yumurta, domates, salatalık peynir iki çay bardağı şekersiz çay
Ara: Sade Türk kahvesi, bi sıkım çiğ köfte
Akşam: Domatesli sarımsaklı yağsız patlıcan yemeği yanına bi kase yoğurt
Ara: Sade Türk kahvesi
Su: 2litre
Spor: 30dk yokuşlu yolda yürüyüş
Bayıldım burada olsa ben hergün o dağa tırmanırdım
Evet tatilden sonra insan zorlanır calışmaya haklısın afiyet olsunİyi akşamlarınız olsun on bir günlük tatilden (perşembe cumada izinliydim) sonra yarın iş başı yapıyoruz bakalım bugün biraz iş gördüm yoruldum çocjklarında yaşları yakın beni çok yoruyorlar
Sabah 10:00 2 si 1 arada
Saat 11:30 bir yumurta ve bir dilim peynirle onlet yanında domates salatalık
Saat 14:30 dünden kalma kısırdan küçük bir tabak yedim domates ve marulla üstüne de ne yazıkki reglim yakın old bir halley lüplettim
Akşam 18:00 üç dört çatal sac kavurma üç kaşıkta pilav
Herkese de afiyet olsun
Yanlış yapmışsın Canım bir daha Canın birşeyler isterse kahve iç cay iç bazen açlık sandınpımız susuzluk olabiliyor CanımAz önce azcık piyaz yedim, nefsime hakim olamadım. Beşten sonra yemeyecektim aslında.
İyi akşamlar Canım bende öyle spor yapmazsam her yerim ağrıyor inanılmaz bende yürüyüş yaptım geldim kesmedi belki gece tekrar eşimle yürüyüşe giderimBen geldim herkese hayırlı akşamlar.
Bugün sadece ip atlayabildim spor yapamadım ama yarın tekrar başlayacağım sabah 8'den akşam 7'ye kadar çalışıyorum ve eve geldiğimde yemek yiyip 1/ 1 buçuk saat sonra sporumu yapmayı düşünüyorum. Spor yapınca hem kendimi iyi hissediyorum hemde rahat uyuyorum.
Afiyet olsun canım şekerin düzene girer inşallah. Geçmiş olsun fıstıkBugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz
Piyaz olmasaydı süperdi ama olsun yarın tam gaz devam. Afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah: Kavurmalı yumurta, domates, salatalık peynir iki çay bardağı şekersiz çay
Güzel menu afiyet olsun :)Bugünkü menum 10gibi kavurmali yumurta peynir zeytin salata domates ara yarım havuç yarım elma akşam fırında biraz patatesli patlicanli türlü bu kadar:)
Sana da afiyet olsun canım. Sadece pilav fazla geldi halleyin sağlıklı beslenmede yeri yok zatenİyi akşamlarınız olsun on bir günlük tatilden (perşembe cumada izinliydim) sonra yarın iş başı yapıyoruz bakalım bugün biraz iş gördüm yoruldum çocjklarında yaşları yakın beni çok yoruyorlar
Saat 14:30 dünden kalma kısırdan küçük bir tabak yedim domates ve marulla üstüne de ne yazıkki reglim yakın old bir halley lüplettim
Herkese de afiyet olsun
Afiyet olsun canım şekerin düzene girer inşallah. Geçmiş olsun fıstıkBugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz
Piyaz olmasaydı süperdi ama olsun yarın tam gaz devam. Afiyet olsunBugünkü menüm:
Güzel menu afiyet olsun :)Bugünkü menum 10gibi kavurmali yumurta peynir zeytin salata domates ara yarım havuç yarım elma akşam fırında biraz patatesli patlicanli türlü bu kadar:)
Sana da afiyet olsun canım. Sadece pilav fazla geldi halleyin sağlıklı beslenmede yeri yok zatenİyi akşamlarınız olsun on bir günlük tatilden (perşembe cumada izinliydim) sonra yarın iş başı yapıyoruz bakalım bugün biraz iş gördüm yoruldum çocjklarında yaşları yakın beni çok yoruyorlar
Herkese de afiyet olsun
Bebiş Nasıl oldu Canım iyi oldu muBugün yemek yemeye fırsatım ya da iştahım olmadı sanırım
Sabah: bir dilim ekmek 3 zeytin
1 tereyaginda yum, salatalık
Ara Türk Kahvesi
Ara 14.00: bir küçük elma, bir küçük armut
Ara 18.00: 2 avuç kadar karışık çerez
Küçük bir muz ve sade soda
Sek kahve, bitki çayları 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?