Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun

Evet tatilden sonra insan zorlanır calışmaya haklısın afiyet olsun

Ben geldim herkese hayırlı akşamlar.
Bugün sadece ip atlayabildim spor yapamadım ama yarın tekrar başlayacağım sabah 8'den akşam 7'ye kadar çalışıyorum ve eve geldiğimde yemek yiyip 1/ 1 buçuk saat sonra sporumu yapmayı düşünüyorum. Spor yapınca hem kendimi iyi hissediyorum hemde rahat uyuyorum.

İyi akşamlar Canım bende öyle spor yapmazsam her yerim ağrıyor inanılmaz bende yürüyüş yaptım geldim kesmedi belki gece tekrar eşimle yürüyüşe giderim

Bugün yemek yemeye fırsatım ya da iştahım olmadı sanırım
Sabah: bir dilim ekmek 3 zeytin
1 tereyaginda yum, salatalık
Ara Türk Kahvesi

Ara 14.00: bir küçük elma, bir küçük armut

Ara 18.00: 2 avuç kadar karışık çerez
Küçük bir muz ve sade soda
Sek kahve, bitki çayları 2.5 litre su

Afiyet olsun canım şekerin düzene girer inşallah. Geçmiş olsun fıstık
Piyaz olmasaydı süperdi ama olsun yarın tam gaz devam. Afiyet olsun
Bugünkü menum 10gibi kavurmali yumurta peynir zeytin salata domates ara yarım havuç yarım elma akşam fırında biraz patatesli patlicanli türlü bu kadar:)
Güzel menu afiyet olsun :)
Sana da afiyet olsun canım. Sadece pilav fazla geldi halleyin sağlıklı beslenmede yeri yok zaten

Afiyet olsun canım şekerin düzene girer inşallah. Geçmiş olsun fıstık
Piyaz olmasaydı süperdi ama olsun yarın tam gaz devam. Afiyet olsun
Bugünkü menum 10gibi kavurmali yumurta peynir zeytin salata domates ara yarım havuç yarım elma akşam fırında biraz patatesli patlicanli türlü bu kadar:)
Güzel menu afiyet olsun :)
Sana da afiyet olsun canım. Sadece pilav fazla geldi halleyin sağlıklı beslenmede yeri yok zaten

Bebiş Nasıl oldu Canım iyi oldu mu

İyi geceler hatunlar
Bugün çok iştahsızdım içim almadı hic bir sey
Sabah minnacık poaca iki catal haşlanmış patates bi lokma peynir
Öğleden sonra çarşıdaydim çocuklar durum istedi bende yarım tavuk durum yedim okadar
Su 2 lt
Spor 35 dk jilyan

Yarın okullar açılıyor bol başarılı bir sene diliyorum öğrenci ve öğretmenlerimize.
Benim küçük civcivde krese basliycak bugün onun eksiklerini aldım tamamladım yedek kıyafetlerini koydum nevresim ve yastığını diş fırçasını ve pandiflerini çeyiz hazırlar gibi hazırladım resmen. Uyudular şimdi mışıl mışıl.
Yarın çok iş var yoğun bir gün beni bekliyor. Akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi kokulu kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…