Maşallah ya yüzünü göremedim ama
Sen okuyor musun canım. Eğer öyle bi durum varsa hayatını düzenini oturt derim evlilik illa ki olur nasip işiBende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Yok fıstık küsür miyim hiç, farkettim deneme old ama olmamais sanırımNe oldu küstün mü Canım deneme amaçlı açtım
He olmadı ya sormaYok fıstık küsür miyim hiç, farkettim deneme old ama olmamais sanırım
Afiyet olsun canım :) Aa helvanın mideyi bastırmak için yendiğini sanıyordum ben. Yeni bir şey öğrendim :)Bugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz
Bugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz
Offf manzaraya gell
Çok güzel maşallah sllah dahada incelmeyi nasip etsin
Evet insanın hareketi kısıtlanıyor ki ikimizin başlangıç kilomuz hemen hemen aynı Canım seni çok iyi anlıyorum ya 15 gğn içinde pantolonlarım arası yırtılırdı56 beden giyiyordum ben Kocaman bir kalçam Kocaman dev gibi bir göbek en son bindiğim minibüsçü dalga geçmesi ondan bir gece önce eşimin kalbimi kırması benim için milat oldu
Ya ben merak ettim yine evlendiğinde kaç kiloydun
Eşimle tanıştığımızda 50 kg idim evlendiğimde 60 kg Canım evlendikten sonra çalışma hayatım kötüydü otelde calışıyordum birde evde dengesiz ve kötü beslendim o yüzden kilo aldım bunda eşiminde katkısı çok
Ya ben merak ettim yine evlendiğinde kaç kiloydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?