Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Eki Görüntüle 1886326
Bu da burda kalsın işte,

her gördüğümde daha da hırslanıyorum
Maşallah ya yüzünü göremedim ama fiziğin harika olmuş canım maşallah kirkbinkere sana benimde 10 kilo kaldı veririz inşallah
Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Sen okuyor musun canım. Eğer öyle bi durum varsa hayatını düzenini oturt derim evlilik illa ki olur nasip işi

Bugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım :) Aa helvanın mideyi bastırmak için yendiğini sanıyordum ben. Yeni bir şey öğrendim :)

saat daha 6 nasıl 8 oluyor yurt disindamisin kuzum

Bugünkü menüm:
Sabah: Kavurmalı yumurta, domates, salatalık peynir iki çay bardağı şekersiz çay
Ara: Sade Türk kahvesi, bi sıkım çiğ köfte
Akşam: Domatesli sarımsaklı yağsız patlıcan yemeği yanına bi kase yoğurt
Ara: Sade Türk kahvesi
Su: 2litre
Spor: 30dk yokuşlu yolda yürüyüş

@derman canım çok mu yoğunsun uğramıyorsun uzun zamandır bebişler mi durmuyor
Ya ben merak ettim yine evlendiğinde kaç kiloydun

İyi akşamlarınız olsun on bir günlük tatilden (perşembe cumada izinliydim) sonra yarın iş başı yapıyoruz bakalım bugün biraz iş gördüm yoruldum çocjklarında yaşları yakın beni çok yoruyorlar
Sabah 10:00 2 si 1 arada
Saat 11:30 bir yumurta ve bir dilim peynirle onlet yanında domates salatalık
Saat 14:30 dünden kalma kısırdan küçük bir tabak yedim domates ve marulla üstüne de ne yazıkki reglim yakın old bir halley lüplettim
Akşam 18:00 üç dört çatal sac kavurma üç kaşıkta pilav
Herkese de afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…