Kızlar haftalik yada aylik hedefler koysak mi ki?
Haklisin canim yeterki yola devam edelim elbet gorucez degisimi metre isi bende yapayimevet evet tartıya çok takılmayın,sürekli spor yapıyorsanız ve yediklerinize dikkat ediyorsanız zaten vücut yağları kaslara çevirir ama kasların da bir kilogramı var ve ondan ibre oynamıyor.o yüzden ben her hafta ölçüm de yapıyorum,göğüs,bel ve basen
Hayır almadım pişman oldum almaya gittim kalmamış ben 56 beden giyiyordumSupersin kuzu ya 38 benim hayalim ben 44 neyazikki aldn mi pantolonu?
canım sen cidden 77 gibi durmuyorsun 65 gibi duruyorsun balım zaten müthişsin.bu kiloda 38 bedenin içine girmen bile müthiş bir şey
Estagfullah kuzum yaaa ne gobegi sen göbek gormemissin 38 bedene griyosun HarikasınGöbeğim için kusura bakmayınfazla pörtledi umarım mideniz bulanmaz
tanıdım tanıdım,ikimiz de o vakte kadar 60 oluyorz başka şansımız yok
Olur balim nedersenBen hedeften yana degilim kuzum bende stres yapiyor ters tepiyorbiz elimizden geleni yapalim da gerisini metobolizma halleder. Ama her hafta spor kacamaksiz saglili beslenme hedefleri koyabiliriz kararimizi pekistirir bu..
Evet ağırlık sporu Sağolsun Canım benim sıkılaştırdı benicanım sen cidden 77 gibi durmuyorsun 65 gibi duruyorsun balım zaten müthişsin.bu kiloda 38 bedenin içine girmen bile müthiş bir şey
saçmalama çok şekersinGöbeğim için kusura bakmayınfazla pörtledi umarım mideniz bulanmaz
Sagol bitanem daha önce Noel babanın göbeği gibiydi afedersin aşağıyı göremiyordumEstagfullah kuzum yaaa ne gobegi sen göbek gormemissin 38 bedene griyosun Harikasın
Ne igrenci Estagfullah supersin fistigimHayır almadım pişman oldum almaya gittim kalmamış ben 56 beden giyiyordumdüşün şuan 38 beden oluyor biraz göbek fırlıyor işte kusura bakma biraz iğrenç bir resim
Sagol bitanem ama kıyafet almıyorum iştesaçmalama çok şekersin
benim de seni örnek alıp bool bol spor yapmam lazım,bu kiloda 38 beden giyiyorsun resmen
yap yap bak bir ajanda tut oraya hafta hafta yaz,ben bayağı inceldim şaşırıyorum kendimeHaklisin canim yeterki yola devam edelim elbet gorucez degisimi metre isi bende yapayim
Kuzum harika eritmissin ya idolumsun ne sporlari yaptin kuzuSagol bitanem daha önce Noel babanın göbeği gibiydi afedersin aşağıyı göremiyordum
Hangi sporlari yaptın tatlım kac kilo verdin?yap yap bak bir ajanda tut oraya hafta hafta yaz,ben bayağı inceldim şaşırıyorum kendime
Evet Can'ım günde 4 saat açık hava yürüyüşü 2 saat salonda ağırlık 15 günlük yüzmeye yazıldım fakat beceremedimNe igrenci Estagfullah supersin fistigim
Keske alsaydin kuzum cok yakismis sen 65 duruosun spor cok yapmissin sanirim kuzum????
Kuzu ondan 65 gibi duruyorsun spor harika bisi yaaa tebrikler tatlimEvet Can'ım günde 4 saat açık hava yürüyüşü 2 saat salonda ağırlık 15 günlük yüzmeye yazıldım fakat beceremedim
Doğruyu diyorsun ben o yüzden cuma takımlarında verememiştimBen hedeften yana degilim kuzum bende stres yapiyor ters tepiyorbiz elimizden geleni yapalim da gerisini metobolizma halleder. Ama her hafta spor kacamaksiz saglili beslenme hedefleri koyabiliriz kararimizi pekistirir bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?