Başarılar Canım rabbim kolaylık versin herkese sana da canımYarın okullar açılıyor bol başarılı bir sene diliyorum öğrenci ve öğretmenlerimize.
Benim küçük civcivde krese basliycak bugün onun eksiklerini aldım tamamladım yedek kıyafetlerini koydum nevresim ve yastığını diş fırçasını ve pandiflerini çeyiz hazırlar gibi hazırladım resmen.Uyudular şimdi mışıl mışıl.
Yarın çok iş var yoğun bir gün beni bekliyor. Akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi kokulu kokulu
Afiyet olsun Canım havalardan bende öyleydim dün bugün iyim şükür çok dengesiz havalarİyi geceler hatunlar
Bugün çok iştahsızdım içim almadı hic bir sey
Sabah minnacık poaca iki catal haşlanmış patates bi lokma peynir
Öğleden sonra çarşıdaydim çocuklar durum istedi bende yarım tavuk durum yedim okadar
Su 2 lt
Spor 35 dk jilyan
Amin canım teşekkür ederimBaşarılar Canım rabbim kolaylık versin herkese sana da canım
Evet canım gecede üşüdüm sanırsam. Yorganlar çıktı bugün. Simdide acıkır gibi oldum ama şu içtim hemen uyumalıyım. İyi geceler datlimAfiyet olsun Canım havalardan bende öyleydim dün bugün iyim şükür çok dengesiz havalar
Bende yatıyorum iyi geceler Canım dikkat et kendineAmin canım teşekkür ederim
Evet canım gecede üşüdüm sanırsam. Yorganlar çıktı bugün. Simdide acıkır gibi oldum ama şu içtim hemen uyumalıyım. İyi geceler datlim
Biliyorum canım ama dediğim gibi reglim yakın onunda etkisi varAfiyet olsun canım şekerin düzene girer inşallah. Geçmiş olsun fıstık
Piyaz olmasaydı süperdi ama olsun yarın tam gaz devam. Afiyet olsun
Güzel menu afiyet olsun :)
Sana da afiyet olsun canım. Sadece pilav fazla geldi halleyin sağlıklı beslenmede yeri yok zaten
Oh şifa olsun canım afiyet olsuntevafuk55 şuan iyim şükür Canım eşimle 1 kg balık yedim ekmeksiz salata ile dedim sabahda balık yiyelim japonlar gibi
Bebisin gün boyu ateşi çıktı indi canım hiçbir şey yemedi. 5 kere de ishal yaptı afedersinizBebiş Nasıl oldu Canım iyi oldu mu
Canım diş olabilir belki. Benimki de bu ara çok huysuz. Kuzenleri var biri 3 biri 5 yaşında çok fena şimardı huy kaptı delirtiyor beni...Bebisin gün boyu ateşi çıktı indi canım hiçbir şey yemedi. 5 kere de ishal yaptı afedersinizbenim de ondan ötürü iştah ve moral gitti
Olabilir canım köpek dışı yerleri şişmiş. Yarın okul var o yüzden takiyorum birazda..Canım diş olabilir belki. Benimki de bu ara çok huysuz. Kuzenleri var biri 3 biri 5 yaşında çok fena şimardı huy kaptı delirtiyor beni...
Menün güzel Canım afiyet olsun geçmiş olsun dizine ağrı kesicili sprey sık Ağrı'sını alırIyi geceler. Ben bi duzen oturtamadim daha. Esim nobetciydi dun. Bugun evdeydi evi toparla alisveris yap derken duzene giremedik daha. Gecmisi yine okuyamadim. Telefon eski olunca cok sacmaliyor cok birikince. Yarindan itibaren duzenli burdayim. biriktirmeden okurum artik.
Bugunku menumu yazayim.
Sabah
Tavada yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Kavun
Ara
1 avuc kuruyemis
Aksam
Firinda tavuk
1 kasik bulgur pilavi
Ayran
Su 1.5 litre.
Sporum yok malesef. Bayramda dizimi incittim yurumem bile problemli.
Afiyet olsun Canım bostanda ne güzel spor yapmış ve temiz hava almışsın ağız tadı ile yiyin yaptıklarınızı sağlıcaklaIyi geceler kızlar alintilari yaptim ama yarin yazacağım.
Ogleden sonra oturma iptal oldu bizde bostana gittik salatalik acur yesil fasulye ve domates aldık eve geldik konserve ve buzluk olmak uzere kis hazirligi yaptik eve geldim esim lahmacun almis onu yemisler mutfagi mahvetmisler onu topladim menumde duzensiz oldu
Sabah 5.30
1 avuc kuruyemis ceviz fındık
Zeytin
Ogle 11.30
Tereyagli yumurta
4 gun kurusu
Domates salatalik
Otlu peynir
Beyaz peynir
Az kuruyemis
16
Bostanda cok aciktim midem bulandi
Birkaç kucuk sert salatalik
Cig aycekirdegi (bostandan)
19
Acliktan eve geldim saatin dolmasini bekleyemedim arti is başlıyordu
Yesil mercimek yemegi
Salata
Domates çorbası
Su 2 lt galiba
20 dk yürüyüş
Günaydın CimcimemGünaydınlarBugün okulum başlıyor okula erken gelmek zorunda kaldım bekliyorum
@puantiyeli_kelebek ben bir albüm oluşturdum bir bak seni etiketledim
Afiyet olsun harika bir menüBugün ki menüm saat 10.00: şeker için avakodo kürünü yaptım ,yanında domates ,salatalık dün akşam dan kalma mercimek yemeği, çiğ kabak çekirdeği sonra sade Türk kahvesi ,maden suyu saat 20.00 :fırında sardalya yanında bol yeşillikli salata leptinin için 10 saat @puantiyeli_kelebek yanında helva yemiceğim çünkü Sardalya balığı, kılıç gibi büyük yırtıcı balıklar kadar toksin ve metal içermez. o yüzden metal olmadığı için yemiceğim helvayı metalini alması için yiyoruz
Yarın okullar açılıyor bol başarılı bir sene diliyorum öğrenci ve öğretmenlerimize.
Benim küçük civcivde krese basliycak bugün onun eksiklerini aldım tamamladım yedek kıyafetlerini koydum nevresim ve yastığını diş fırçasını ve pandiflerini çeyiz hazırlar gibi hazırladım resmen.Uyudular şimdi mışıl mışıl.
Yarın çok iş var yoğun bir gün beni bekliyor. Akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi kokulu kokulu
Günaydın kızlarbugün herkes için yoğun bir gün okullar açıldı bütün miniklere başarılar benimde erkek yeğenim bugün başlıyor onunla okula gideceğim sonra spor akşama uğrarım
GünaydınlarBugün okulum başlıyor okula erken gelmek zorunda kaldım bekliyorum
Sağolasın canimAfiyet olsun Canım bostanda ne güzel spor yapmış ve temiz hava almışsın ağız tadı ile yiyin yaptıklarınızı sağlıcakla
Çok geçmiş olsun bebeğin kaç aylık ilaç kullanabiliyorsa ishal için bir ilaç ismi verebilirimBebisin gün boyu ateşi çıktı indi canım hiçbir şey yemedi. 5 kere de ishal yaptı afedersinizbenim de ondan ötürü iştah ve moral gitti
ay kuzum bende ıste kadının anlattıkları cok mantıklı geldı bana tamamı ıle belkı uyamam ama uydugum kadar :)Sen yokken cok feci hasta oldum canim 1 hafta boyunca ishalden gidiyordum nerdeyse bir daha sade et görmeye tahammulum kalmayinca karatay a gecis yaptım sağolsunMiyav_su nun destegi ile devam ediyorum ama asil baslangic bugunden sonra
Gelen bas göz üstüne :)) hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?