Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Başarılar Canım rabbim kolaylık versin herkese sana da canım

Afiyet olsun Canım havalardan bende öyleydim dün bugün iyim şükür çok dengesiz havalar

Başarılar Canım rabbim kolaylık versin herkese sana da canım
Amin canım teşekkür ederim
Afiyet olsun Canım havalardan bende öyleydim dün bugün iyim şükür çok dengesiz havalar
Evet canım gecede üşüdüm sanırsam. Yorganlar çıktı bugün. Simdide acıkır gibi oldum ama şu içtim hemen uyumalıyım. İyi geceler datlim

Biliyorum canım ama dediğim gibi reglim yakın onunda etkisi var

Bebisin gün boyu ateşi çıktı indi canım hiçbir şey yemedi. 5 kere de ishal yaptı afedersiniz benim de ondan ötürü iştah ve moral gitti
Canım diş olabilir belki. Benimki de bu ara çok huysuz. Kuzenleri var biri 3 biri 5 yaşında çok fena şimardı huy kaptı delirtiyor beni...

Canım diş olabilir belki. Benimki de bu ara çok huysuz. Kuzenleri var biri 3 biri 5 yaşında çok fena şimardı huy kaptı delirtiyor beni...
Olabilir canım köpek dışı yerleri şişmiş. Yarın okul var o yüzden takiyorum birazda..

Iyi geceler. Ben bi duzen oturtamadim daha. Esim nobetciydi dun. Bugun evdeydi evi toparla alisveris yap derken duzene giremedik daha. Gecmisi yine okuyamadim. Telefon eski olunca cok sacmaliyor cok birikince. Yarindan itibaren duzenli burdayim. biriktirmeden okurum artik.

Bugunku menumu yazayim.

Sabah
Tavada yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Kavun

Ara
1 avuc kuruyemis

Aksam
Firinda tavuk
1 kasik bulgur pilavi
Ayran

Su 1.5 litre.

Sporum yok malesef. Bayramda dizimi incittim yurumem bile problemli.

Iyi geceler kızlar alintilari yaptim ama yarin yazacağım.
Ogleden sonra oturma iptal oldu bizde bostana gittik salatalik acur yesil fasulye ve domates aldık eve geldik konserve ve buzluk olmak uzere kis hazirligi yaptik eve geldim esim lahmacun almis onu yemisler mutfagi mahvetmisler onu topladim menumde duzensiz oldu

Sabah 5.30
1 avuc kuruyemis ceviz fındık
Zeytin

Ogle 11.30
Tereyagli yumurta
4 gun kurusu
Domates salatalik
Otlu peynir
Beyaz peynir
Az kuruyemis

16
Bostanda cok aciktim midem bulandi
Birkaç kucuk sert salatalik
Cig aycekirdegi (bostandan)

19
Acliktan eve geldim saatin dolmasini bekleyemedim arti is başlıyordu
Yesil mercimek yemegi
Salata
Domates çorbası

Su 2 lt galiba
20 dk yürüyüş

Menün güzel Canım afiyet olsun geçmiş olsun dizine ağrı kesicili sprey sık Ağrı'sını alır

Afiyet olsun Canım bostanda ne güzel spor yapmış ve temiz hava almışsın ağız tadı ile yiyin yaptıklarınızı sağlıcakla

@puantiyeli_kelebek ben bir albüm oluşturdum bir bak seni etiketledim

Albümün yok canim
Afiyet olsun harika bir menü
Eki Görüntüle 1886406

Bu da benim yürüyüş manzaram :)

Muhteşem cok sanslisin canım

Amin canım civcivinede basarilar hemencik uyum sağlar kresine arkadaslarina inşallah

Günaydın kızlar bugün herkes için yoğun bir gün okullar açıldı bütün miniklere başarılar benimde erkek yeğenim bugün başlıyor onunla okula gideceğim sonra spor akşama uğrarım
Günaydınlar Bugün okulum başlıyor okula erken gelmek zorunda kaldım bekliyorum

Günaydın canlar

Afiyet olsun Canım bostanda ne güzel spor yapmış ve temiz hava almışsın ağız tadı ile yiyin yaptıklarınızı sağlıcakla
Sağolasın canim

ay kuzum bende ıste kadının anlattıkları cok mantıklı geldı bana tamamı ıle belkı uyamam ama uydugum kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…