Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar
İki gün üstünde yaklaşık aynı beslendim.
Sabah 3 beyaz 1 tam yumurta
Aralarda ceviz çiğ badem
Aksam 2 parça tavuk but diğer gün de kanat
Cumartesi hayalindeki sen hareketlerini yaptım ve 50 dk yuruyus. Dün de 4 saat falan araba sürdüm.

Eşimle gezmeye beykoz a gidelim dedik. Tam cevreyoluna cikacaz baktım hafif bi trafik var. Eşim de dön 3. Köprüden gidelim dedi. Önce geldiğim 15 km yolu geri döndüm. Sonra çıktık 3. Köprü yoluna. Çıkmaz olaydık. Köprüden sonra 30.50 TL para kestiler. 10 köprü ücreti 20 de otoban kullanım parası. Neyse dedik. Bu sefer gidiyoruz gidiyoruz yol yok o tarafa. Güler misin ağlar mısın. En az 50 km uzadı yol. Bi daha tövbe girmem o yola. Akşama kadar araba sürdüm yani. Siz siz olun diğer köprülerde ne kadar trafik olsa da 3. Ye girmeyin.

2 yumurtanın sarisini neden yemedin canım? Onun disinda menun guzel Istanbulda degilim Allahtan trafik cilesi çekenlere Allah sabir versin

Günaydın kızlar bugün herkes için yoğun bir gün okullar açıldı bütün miniklere başarılar benimde erkek yeğenim bugün başlıyor onunla okula gideceğim sonra spor akşama uğrarım
Saol canım ..benimki de bugun anaokuluna başlıyor darısı universiteye olur insallah

günaydınnn
ohh bugün mis gibi harika bir gün.
kuzucuğumu bıraktım ağlamadı el salladı bana
Aldığum iltifatların sayısını hatırlamıyorum
bir ay önce gördüğüm müdür yardımcım (bayan) kız bir ay önce böyle değildin ne ara zayıfladın yüzünde çökmemiş nasıl verdin dedi.
gazımı aldım gidiyorum vallahi
öğle arasıda pazar işini halletmeliyim
iş çıkışı kırtasiyeye uğramamız gerekecek çünkü.
oy şimdiden yoruldum görüşürüz öpüldünüz

Çok geçmiş olsun bebeğin kaç aylık ilaç kullanabiliyorsa ishal için bir ilaç ismi verebilirim
Tesekkur ederim canım çok sağol sen ne oneroyirsun. Biz reflor kullanıyoruz ama başlamadım ona başlarım artık. Oğlum 1.5 yaşında sayılır

@miyavsu aklıma geldin. annemler ceviz toplamışlar bahçeden hala yeşil kabuğu duruyor biliyormusun taze taze yiycez aklıma sen geldin seversin sen
Ay sevilmez mi ne güzel oh afiyet olsun ben o kabukları kuruturdum bir ara saçlarıma kına yakarken onun suyu ile kınayı karıştırır saçlarıma sürerdim oh mis afiyet olsun

Şımarmak yok ona göre metroydu magnumda görmeyelim menünde ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…