Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar, yeni eğitim ve öğretim hayatının tüm anne babalara ve çocuklara hayırlar getirmesini temenni ederim canlar. Evet güzel bir hafta diliyorum herkese inşallah.
Tesekkur ederim canım çok sağol sen ne oneroyirsun. Biz reflor kullanıyoruz ama başlamadım ona başlarım artık. Oğlum 1.5 yaşında sayılır
Enterogermina biraz pahalı gerçi çok da değil 10 tane var içinde 25 Tl olması lazım doktor yazmıyor ama tabi yine bir doktoruna danış hemen kesiyor

Ay sevilmez mi ne güzel oh afiyet olsun ben o kabukları kuruturdum bir ara saçlarıma kına yakarken onun suyu ile kınayı karıştırır saçlarıma sürerdim oh mis afiyet olsun
teşekkür ederim canım. kınayı hamileyken yakıyordum şimdi uğraşmak istemiyorum açıkçası boya kolayıma gidiyor her ne kadar sağlıksız olsada
Şımarmak yok ona göre metroydu magnumda görmeyelim menünde ona göre
yok şımarmıycam kız. günden kalanları yememek için okula getirdim bir kaç dakika içinde bitirdiler

Selam bayanlar,
Ben de doğumdan kalan son 5 kilom icin dikkat edeceğim. Daha fazlasını verebilirsem ne ala.
24 kilo almıştım, oğlum 11 aylık. 19 kilo verdim ama o son 5 kilo ne zor. Sıkılaşma icin spor da lazım ama ona cok vakit yok.
Yediklerimi paylaşacağım, herkese kolayliklar dilerim.

Bugün çok yoğunum kızlar menümü yazıp kaçmam lazım kahvaltıda dışarıda yedim saat 10.00: haşlanmış yarım yumurta ,domates,salatalık ,yeşillik , çiğ fındık saat 15.00: çiğ kabak çekirdeği ve şekersiz çay akşam yine saat 20.00 bulur zeytinyağlı taze fasulye ,dünden kalma fırında balık yanında bol yeşillikli salata @puantiyeli_kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…