Kızlar oğlumu doktora götürdüm kilo almıyor ve boyu uzamiyor troidinde nodul çıktı moralim bozukherkesten dua istiyorum bayramdan sonra yine gitcez kontrole
Kızlar oğlumu doktora götürdüm kilo almıyor ve boyu uzamiyor troidinde nodul çıktı moralim bozukherkesten dua istiyorum bayramdan sonra yine gitcez kontrole
Sagol Canım evet bundan sonra verdiğim rakamları resim yapmayı planlıyorumNasıl olmuş mu
@tevafuk55 bayramda bozmazsam inşallah yani insülin direnci devreye girmezse Bayram'dan sonraki hafta 30 a -2 rakamı kalıyoray şimdi den kalbim hızlı çarpmaya başladı
Enterogermina biraz pahalı gerçi çok da değil 10 tane var içinde 25 Tl olması lazım doktor yazmıyor ama tabi yine bir doktoruna danış hemen kesiyorTesekkur ederim canım çok sağol sen ne oneroyirsun. Biz reflor kullanıyoruz ama başlamadım ona başlarım artık. Oğlum 1.5 yaşında sayılır
teşekkür ederim canım. kınayı hamileyken yakıyordum şimdi uğraşmak istemiyorum açıkçası boya kolayıma gidiyor her ne kadar sağlıksız olsadaAy sevilmez mi ne güzel oh afiyet olsun ben o kabukları kuruturdum bir ara saçlarıma kına yakarken onun suyu ile kınayı karıştırır saçlarıma sürerdim oh misafiyet olsun
yok şımarmıycam kız.Şımarmak yok ona göre metroydu magnumda görmeyelim menünde ona göre
Hosgeldinn :)Herkese merhaba
Çok özledim buraları , sonunda döndüm
aynen kuzum sabah 6 da kalkarım 1 saat uzaklıktakı ıs yerıme gelırım yol cok yoruyor bneı ya bugun anladım ıyıce mıdem basım kotu uzun bı aradan sonra ıse gelınceHayirli sabahlar canim sen çalışıyorsun değil mi?
Dedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artık
Rabbim büyük napalım şifa versin tüm hastalara
Kalorisinden dolayı :) ya bizim burda pek trafik olmuyo da gezmeye gittiğimiz zaman deliriyorum resmen2 yumurtanın sarisini neden yemedin canım? Onun disinda menun guzel Istanbulda degilim Allahtan trafik cilesi çekenlere Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?