kızlar alakasız soru sorayım mı :) sorayım :) evlılık yıldonumu ıcın ne alabılırım ne yapabılırım fıkır lazım bana :)[/QUOTe
İstanbuldayım yeni geldik kilom aynı siz nasilsiniz
Ben ilk yıldonumumuzde pasta almıştım, masayı kuru gul yapraklarıyla süslemiştim. Yemek yapmıştım işte. Ama benim bebiş vardı ondan böyle oldu. Bebiş yoksa yada bırakabileceğin yer varsa bi yemek ayarla, bi de kullanabileceği bişey mesela saat, merakı varsa tesbih gibi bişey al bence. Erkekler resimmiş şeymiş çok ilgilenmiyor yani ilgilense bile eve asıyorsun kendine yapmış gibi oluyor bence.kızlar alakasız soru sorayım mı :) sorayım :) evlılık yıldonumu ıcın ne alabılırım ne yapabılırım fıkır lazım bana :)
İyiz Canım Nasıl geçti ailen Nasıl iyiler mi burada birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz Canım bilgineİstanbuldayım yeni geldik kilom aynı siz nasilsiniz
Canım biz genelde dışarıda yemek yedik hediye olarak ben kol düğmesi almıştım eğer eşin takıyorsa olabilirkızlar alakasız soru sorayım mı :) sorayım :) evlılık yıldonumu ıcın ne alabılırım ne yapabılırım fıkır lazım bana :)
Çok iyi Canım hadi inşallah güzel verimli olur çocuklar içinKızlar resmen piyango vurdu bize. Evin dibinde bi özel okul vardı. Devlet el koydu şimdi devlet okulu. Çocukların 4unü de oraya yazdırdık. Eşim gezmiş çok beğenmiş. Sınıflar vs çok güzelmiş. Çocuklarım için çok sevindim yaa. İnşallah öğretmenleri de iyi olur
Canım nasılsın Nasıl geçti bayramİyi akşamlar kızlar, geçmişi okumayı bitiremedim, bu akşam çok yazışmayın :)
Yarın okuayabileyim ...
Bugün çok yoğunum kızlar menümü yazıp kaçmam lazım kahvaltıda dışarıda yedim saat 10.00: haşlanmış yarım yumurta ,domates,salatalık ,yeşillik , çiğ fındık saat 15.00: çiğ kabak çekirdeği ve şekersiz çay akşam yine saat 20.00 bulur zeytinyağlı taze fasulye ,dünden kalma fırında balık yanında bol yeşillikli salata @puantiyeli_kelebek
Süper bir menü afiyet olsun CanımGeçmişi okumak uzere birazdan gelecegim menümü yazayım simdilik
Sabah. 7.30 (dün akşam eşim gec saatte getirince sabaha bıraktım)
2 lahmacun
Ogle 12.30
Ölçülü 1 tabak yesil mercimegi bol bulgur pilavı
Yer Fıstığı
Yoğurt
Aksam 18
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Salata
Fındık ve ceviz
Tulum peyniri
Zeytin
3 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Sabah doydun mu Canım merak ettim ben yumurta olmayınca doymuyorum da jillan yapabilirsin birde 30 dk egzersizlerden yapabilirsinİyi akşamlar kızlar, işten geleli yarım saat falan oluyor ama pek aç değilim o yüzden akşam yemeğini pas geçiyorum.
06;30
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek
13:00
1 kepçe çorba
" " cacık
" " tavuk/ patates haşlama
Su 1,5 lt içebildim. Spor henüz yapmadım, evde yapabileceğim spor olarak ne önerirsiniz?
Sağol Canım ben geç kahvaltı yaptığım Zaman öğlen yemiyorum Canım aradan 4-5 saat geçmesi lazım ögün arası için kan şekerimin düzenli olması içinÇok güzel menü canım. Öğlen yemeği yemiyor musun acaba? Fırında balık off şimdi canım balık çekti işte . Bayılırım balığaa
Sabah doydun mu Canım merak ettim ben yumurta olmayınca doymuyorum da jillan yapabilirsin birde 30 dk egzersizlerden yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?