Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel bir aile fotoğrafını byük boy bastırabilirsin
Ya da sizin için özel anlamı olan bir resim , kelime vb. tişört yaptırabilirsin :)

kızlar alakasız soru sorayım mı :) sorayım :) evlılık yıldonumu ıcın ne alabılırım ne yapabılırım fıkır lazım bana :)[/QUOTe

kızlar alakasız soru sorayım mı :) sorayım :) evlılık yıldonumu ıcın ne alabılırım ne yapabılırım fıkır lazım bana :)
Ben ilk yıldonumumuzde pasta almıştım, masayı kuru gul yapraklarıyla süslemiştim. Yemek yapmıştım işte. Ama benim bebiş vardı ondan böyle oldu. Bebiş yoksa yada bırakabileceğin yer varsa bi yemek ayarla, bi de kullanabileceği bişey mesela saat, merakı varsa tesbih gibi bişey al bence. Erkekler resimmiş şeymiş çok ilgilenmiyor yani ilgilense bile eve asıyorsun kendine yapmış gibi oluyor bence.

İyi akşamlar kızlar iyisiniz inşallah tatil sonrası işler bayağ birikmiştim benim yoğundum ama baktımda kimsede çok uğramamış neyse
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen 13:00 yarım pansiyon kadar tavuk şiş üç küçük lavaş salata
Akşam 18:00 yumurtalı köfte kavurması orta boy porsiyon tabak iki turşu küte bir domates buarada ben suyumu yazmıyorum zaten en az 3 litre tüketiyorum bazen onu bile geçtiği oluyor ama öğlenle akşam arası çok acıktım niye bilmiyorum

Çok iyi Canım hadi inşallah güzel verimli olur çocuklar için

İyi akşamlar kızlar, işten geleli yarım saat falan oluyor ama pek aç değilim o yüzden akşam yemeğini pas geçiyorum.

06;30
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek

13:00
1 kepçe çorba
" " cacık
" " tavuk/ patates haşlama

Su 1,5 lt içebildim. Spor henüz yapmadım, evde yapabileceğim spor olarak ne önerirsiniz?

Çok güzel menü canım. Öğlen yemeği yemiyor musun acaba? Fırında balık off şimdi canım balık çekti işte . Bayılırım balığaa

Geçmişi okumak uzere birazdan gelecegim menümü yazayım simdilik

Sabah. 7.30 (dün akşam eşim gec saatte getirince sabaha bıraktım)
2 lahmacun

Ogle 12.30
Ölçülü 1 tabak yesil mercimegi bol bulgur pilavı
Yer Fıstığı
Yoğurt

Aksam 18
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Salata
Fındık ve ceviz
Tulum peyniri
Zeytin

3 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su

Süper bir menü afiyet olsun Canım

Sabah doydun mu Canım merak ettim ben yumurta olmayınca doymuyorum da jillan yapabilirsin birde 30 dk egzersizlerden yapabilirsin

Çok güzel menü canım. Öğlen yemeği yemiyor musun acaba? Fırında balık off şimdi canım balık çekti işte . Bayılırım balığaa
Sağol Canım ben geç kahvaltı yaptığım Zaman öğlen yemiyorum Canım aradan 4-5 saat geçmesi lazım ögün arası için kan şekerimin düzenli olması için

Sabah doydun mu Canım merak ettim ben yumurta olmayınca doymuyorum da jillan yapabilirsin birde 30 dk egzersizlerden yapabilirsin

Evet canım doydum iki üç günde bir kahvaltı da yumurta yerim benim için kahvaltı pek önemli değil çünkü sabah erkenden uyandığım için pek bir şey yiyesim gelmiyor. Öğlen yemeğini güzel yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…