Yoğurt olarak değilde koyu ayran yap Canım bu aralar acayip Canım istiyor şuan çok etkili bir antipiyotik yüzünden süt ve ürünleri ve turşu gibi fermantasyon ürünleri yasakAz önce bi kaç kaşık yoğurt yedim.
Anladım Canım afiyet olsunEvet canım doydum iki üç günde bir kahvaltı da yumurta yerim benim için kahvaltı pek önemli değil çünkü sabah erkenden uyandığım için pek bir şey yiyesim gelmiyor. Öğlen yemeğini güzel yiyorum.
Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktüCanim hala geçmedi mi rahatsızlığı minigin?
Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.Günaydın kızlar, yeni eğitim ve öğretim hayatının tüm anne babalara ve çocuklara hayırlar getirmesini temenni ederim canlar. Evet güzel bir hafta diliyorum herkese inşallah.
Enterogermina biraz pahalı gerçi çok da değil 10 tane var içinde 25 Tl olması lazım doktor yazmıyor ama tabi yine bir doktoruna danış hemen kesiyor
Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.Bugün çok yoğunum kızlar menümü yazıp kaçmam lazım kahvaltıda dışarıda yedim saat 10.00: haşlanmış yarım yumurta ,domates,salatalık ,yeşillik , çiğ fındık saat 15.00: çiğ kabak çekirdeği ve şekersiz çay akşam yine saat 20.00 bulur zeytinyağlı taze fasulye ,dünden kalma fırında balık yanında bol yeşillikli salata @puantiyeli_kelebek
Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Canim buranın acili o kadar kötü ki kaç kere doktorla tartıştım. Dokunmadan ilaç yazıyorlartevafuk55 canım çok üzüldüm rabbim şifa versin kızına ve oğluşuna çok üzüldüm şuan nasıllar peki acile gidin isterseniz
Hadi ya benimde bu konuda kötü bir tecrübem var inanırım bende eşimle İstanbul dönüşü Kütahya'da yaşadım stresle şekerim çıkmıştı hastane o kadar kötüydü ki belli yerlere şikayet etmişti o yüzden uzun yolları sevmem araba ile inşallah sabaha birşeyleri kalmaz ya CanımCanim buranın acili o kadar kötü ki kaç kere doktorla tartıştım. Dokunmadan ilaç yazıyorlarbende çok Üzgünüm canım kızımı tam okul için giyisrdim evin ortasına cukariverdi yavrucugum. Ortalıkta var deniyor ama.. oğlumun iki gündür tek yediği şey günde bir kere o da, benim yaptığım tarhananin çorbası. Iyi ki yapmışım diyorum antibiyotik olsun canlarina
Inşallah canım sağolasın desteğin içinHadi ya benimde bu konuda kötü bir tecrübem var inanırım bende eşimle İstanbul dönüşü Kütahya'da yaşadım stresle şekerim çıkmıştı hastane o kadar kötüydü ki belli yerlere şikayet etmişti o yüzden uzun yolları sevmem araba ile inşallah sabaha birşeyleri kalmaz ya Canım
İnşallah canım teşekkür ederim.Çok iyi Canım hadi inşallah güzel verimli olur çocuklar için
Menün güzel çocuklu anne için hadi bakalım bende bugün yeğenimle uğraşmaktan spor kaldı inşallah yarınaİnşallah canım teşekkür ederim.
Bugünkü menüm
Sabah az peynir domates salatalik ceviz kızıma yedirirler 2 biber dolması dışı yedim o yemediği icin
15.30 gibi baya bi taze fasulye yedim biraz cacık 2 incir. Avm de dolaştık o ara çocukların simidinden 2 defa ısırdım.
Aksam 10da kızıma canım sıkıldı kabız ve sürekli ağlıyor kendimi mutfakta buldum 2 kaşık fasulye kalmış bitirdim biraz da cacık yedim :/ şu 2 lt civarı. Spor da hayalindeki sen pazartesi yapicam şimdi insallah
Yanlız havuç yedikten sonra Nasıl hissetin kendini merak ettim açıkma oldu muİyi geceler fıstıklar. Menümü vereyim
Sabah 10.00 civarları : Kavurmalı yumurta, peynir, zeytin
Öğle 14.30 : Kuru fasulye yemeği, zeytinyağlı limonlu havuç ve salatalık
Akşam 19.30: Az kuru fasulye, domates rendesi ve sarımsakla pişirilmiş 3 köfte
Su :1 litreden biraz fazla
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 squat +50 mekik
Önemli değil Canım belki inanmazsın ama ben hastanede hasta çocuk gördüm mü ağlarım bu konuda çok hassas bir insanımInşallah canım sağolasın desteğin için
Yok canım hissetmedim. Yemek saatine kadar işte. Şekerden sordun sanırım :)Yanlız havuç yedikten sonra Nasıl hissetin kendini merak ettim açıkma oldu mu
Evet havuçta glisemik indeks çok yüksek özellikle pişince aman olmasın zaten afiyet olsunYok canım hissetmedim. Yemek saatine kadar işte. Şekerden sordun sanırım :)
Kızlar resmen piyango vurdu bize. Evin dibinde bi özel okul vardı. Devlet el koydu şimdi devlet okulu. Çocukların 4unü de oraya yazdırdık. Eşim gezmiş çok beğenmiş. Sınıflar vs çok güzelmiş. Çocuklarım için çok sevindim yaa. İnşallah öğretmenleri de iyi olur
Afiyet olsun canim her zamanki gibi guzel menunBugün çok yoğunum kızlar menümü yazıp kaçmam lazım kahvaltıda dışarıda yedim saat 10.00: haşlanmış yarım yumurta ,domates,salatalık ,yeşillik , çiğ fındık saat 15.00: çiğ kabak çekirdeği ve şekersiz çay akşam yine saat 20.00 bulur zeytinyağlı taze fasulye ,dünden kalma fırında balık yanında bol yeşillikli salata @puantiyeli_kelebek
Lavastan dolayi acikmis olabilirsin canim. Afiyet olsun iyi olmusİyi akşamlar kızlar iyisiniz inşallah tatil sonrası işler bayağ birikmiştim benim yoğundum ama baktımda kimsede çok uğramamış neyse
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen 13:00 yarım pansiyon kadar tavuk şiş üç küçük lavaş salata
Akşam 18:00 yumurtalı köfte kavurması orta boy porsiyon tabak iki turşu küte bir domates buarada ben suyumu yazmıyorum zaten en az 3 litre tüketiyorum bazen onu bile geçtiği oluyor ama öğlenle akşam arası çok acıktım niye bilmiyorum
Selam. Yeni gekdin galiba ben kacirmisim bayramdan dolayi gelemedim de. Hosgeldin :)İyi akşamlar kızlar, işten geleli yarım saat falan oluyor ama pek aç değilim o yüzden akşam yemeğini pas geçiyorum.
06;30
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek
13:00
1 kepçe çorba
" " cacık
" " tavuk/ patates haşlama
Su 1,5 lt içebildim. Spor henüz yapmadım, evde yapabileceğim spor olarak ne önerirsiniz?
Afiyet olsun canim guzel olmus bence.Geçmişi okumak uzere birazdan gelecegim menümü yazayım simdilik
Sabah. 7.30 (dün akşam eşim gec saatte getirince sabaha bıraktım)
2 lahmacun
Ogle 12.30
Ölçülü 1 tabak yesil mercimegi bol bulgur pilavı
Yer Fıstığı
Yoğurt
Aksam 18
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Salata
Fındık ve ceviz
Tulum peyniri
Zeytin
3 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Cok gecmis olsun canim ya. Oglun kucuk galiba ama kizin icin kekik suyu icirsen iyi gelebilir evde varsa. Muz da iyi gelir biliyosundur. Ama durumlari cok kotuyse hastaneye gidin bence de.Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktü
Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.
Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.
Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Menu cok guzel yuruyus de cok guzel oh mis gibiMenumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav
Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş bugün okullardan dolayi çok.yoğundu
Afiyet olsun canim. Kizina cok gecmis olsun..İnşallah canım teşekkür ederim.
Bugünkü menüm
Sabah az peynir domates salatalik ceviz kızıma yedirirler 2 biber dolması dışı yedim o yemediği icin
15.30 gibi baya bi taze fasulye yedim biraz cacık 2 incir. Avm de dolaştık o ara çocukların simidinden 2 defa ısırdım.
Aksam 10da kızıma canım sıkıldı kabız ve sürekli ağlıyor kendimi mutfakta buldum 2 kaşık fasulye kalmış bitirdim biraz da cacık yedim :/ şu 2 lt civarı. Spor da hayalindeki sen pazartesi yapicam şimdi insallah
Afiyet olsun canim menu de guzel spor da guzel :)İyi geceler fıstıklar. Menümü vereyim
Sabah 10.00 civarları : Kavurmalı yumurta, peynir, zeytin
Öğle 14.30 : Kuru fasulye yemeği, zeytinyağlı limonlu havuç ve salatalık
Akşam 19.30: Az kuru fasulye, domates rendesi ve sarımsakla pişirilmiş 3 köfte
Su :1 litreden biraz fazla
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 squat +50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?