Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim hala geçmedi mi rahatsızlığı minigin?
Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktü
Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.
Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.
tevafuk55 canım bebişin Nasıl oldu iyi mi
Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin

Menumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek

Ara: Türk kahvesi

Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav

Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş bugün okullardan dolayi çok.yoğundu

tevafuk55 canım çok üzüldüm rabbim şifa versin kızına ve oğluşuna çok üzüldüm şuan nasıllar peki acile gidin isterseniz
Canim buranın acili o kadar kötü ki kaç kere doktorla tartıştım. Dokunmadan ilaç yazıyorlar bende çok Üzgünüm canım kızımı tam okul için giyisrdim evin ortasına cukariverdi yavrucugum. Ortalıkta var deniyor ama.. oğlumun iki gündür tek yediği şey günde bir kere o da, benim yaptığım tarhananin çorbası. Iyi ki yapmışım diyorum antibiyotik olsun canlarina

Hadi ya benimde bu konuda kötü bir tecrübem var inanırım bende eşimle İstanbul dönüşü Kütahya'da yaşadım stresle şekerim çıkmıştı hastane o kadar kötüydü ki belli yerlere şikayet etmişti o yüzden uzun yolları sevmem araba ile inşallah sabaha birşeyleri kalmaz ya Canım

Inşallah canım sağolasın desteğin için

Çok iyi Canım hadi inşallah güzel verimli olur çocuklar için
İnşallah canım teşekkür ederim.

Bugünkü menüm
Sabah az peynir domates salatalik ceviz kızıma yedirirler 2 biber dolması dışı yedim o yemediği icin
15.30 gibi baya bi taze fasulye yedim biraz cacık 2 incir. Avm de dolaştık o ara çocukların simidinden 2 defa ısırdım.
Aksam 10da kızıma canım sıkıldı kabız ve sürekli ağlıyor kendimi mutfakta buldum 2 kaşık fasulye kalmış bitirdim biraz da cacık yedim :/ şu 2 lt civarı. Spor da hayalindeki sen pazartesi yapicam şimdi insallah

İyi geceler fıstıklar. Menümü vereyim

Sabah 10.00 civarları : Kavurmalı yumurta, peynir, zeytin

Öğle 14.30 : Kuru fasulye yemeği, zeytinyağlı limonlu havuç ve salatalık

Akşam 19.30: Az kuru fasulye, domates rendesi ve sarımsakla pişirilmiş 3 köfte

Su :1 litreden biraz fazla
Spor: 20 dk yürüyüş + 30 squat +50 mekik

Menün güzel çocuklu anne için hadi bakalım bende bugün yeğenimle uğraşmaktan spor kaldı inşallah yarına

Yanlız havuç yedikten sonra Nasıl hissetin kendini merak ettim açıkma oldu mu

Ay ne guzel denk gelmis sevindim adiniza canim. Insallah ogretmenler ve ortam ogtenciler de iyi olur

Afiyet olsun canim her zamanki gibi guzel menun

Lavastan dolayi acikmis olabilirsin canim. Afiyet olsun iyi olmus
Selam. Yeni gekdin galiba ben kacirmisim bayramdan dolayi gelemedim de. Hosgeldin :)
Menu cok guzel olmus afiyet olsun
Afiyet olsun canim guzel olmus bence.
Cok gecmis olsun canim ya. Oglun kucuk galiba ama kizin icin kekik suyu icirsen iyi gelebilir evde varsa. Muz da iyi gelir biliyosundur. Ama durumlari cok kotuyse hastaneye gidin bence de.
Menu cok guzel yuruyus de cok guzel oh mis gibi
Afiyet olsun canim. Kizina cok gecmis olsun..
Afiyet olsun canim menu de guzel spor da guzel :)

Iyi geceler herkesee.

Menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
1 tane minik cikolata

Aksam
1,5 kase mercimek corbasi (unsuz yapiyorum ben)
Salata
Yogurt

Su 1 litre

Sporum yine yok. Bugun tekrar biseyler yaptim dizime. Ne oldugunu da anlamiyorum. Doktora gidecegim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…