Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menün güzel çocuklu anne için hadi bakalım bende bugün yeğenimle uğraşmaktan spor kaldı inşallah yarına
Teşekkür ederim canım. Ama akşam yatmadan biraz taze fasulye ve cacık yedim :/ Spor benim de kaldı yaa. Biraz yaptım ama kızım huysuzlandi ona baktım. Bütün gün de dışarıda olunca yetişmedi. Bı de kondusyonumu kaybettim hamileyken. Azıcık yürüsem merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Şimdi bol bol yürüyüş yapmam lazım.

İnşallah canım çok teşekkür ederim.

Doktora götürmedin mi Canım bence ciddi birşey olabilir Allah korusun inşallah hemen alışır okuluna detoks gibi birşey mi diyorsun Canım yok öyle şeyler yapmam canım ben aslında meyve yemem lazımdı insülin direncini tekrar devreye sokuyor biliyorum ben bunları okuduğum kitaplardan meyve yemeden tartıldığımda 71.5 kg idim ertesi sabah çok farklı aslında sık sık tartılmakda çok yanlış bugün hoca ile konuşucam zaten diyeceğini çok iyi biliyorum

Afiyet olsun zaten yediklerin erimiş bitmiştir emin ol

Yavaş yavaş sağlıklı kilo vereceğiz,
1 sene sonra fostok gibi olacağız,
Bu kilolar bir daha gelmeyecek geriye ...

Bana da bu şekilde laf sokanlar oluyor. Amaçları üzek galiba ve malesef başarıyorlar
1 sene sonra , fit halimizi görünce bakalım ne yapacaklar :)

Çok güzel özetlemişsin

Tesekkur ederm canim. Dizim spor yapmadan bu hale geldi malesef. Bayramda becerdim durdugum yerde.. dun de yine ayni sekilde oldu.
aslında aklıma kanvas tablo geldı yada puzzle tablo ama ıste erkek ya sevınır mı bılemedım ben :)
Aslinda erkekten erkege degisir o ya. Seven de olabilir. Genel olaraj teknolojik seyler seviyor erkekler :)
Bence evde guzel kalpli bi pasta da yapabilirsin evde olacaksaniz.
Afiyet olsun canim yavas yiyince insan daha aziyla doyuyor
@kitap_asigi canım bugün doktora git dizini kötü etmeden
Canim esimin izin almasi lazim ya burda hicbi yeri bilmiyorum kendi basima bu dizle gitmem epey zor olucak.
Yagmurda ve yagmur sonrasi yurumeyi cok severim orda olsam da eslik etsem :)
Ben arti gibi hissediyorum kendimi ya..
Afiyet olsun canim. PAsta olmamis ama kardesinin dogum gunu yememek de olmazdi sanki. Saglik olsun telafi edersin. Omur boyu yemeyecek degiliz zaten yedigimizde telafi etmeyi bilmemiz lazim.
Gec olmasaymis iyiymis canim afiyet olsun :)
dün o kadar yoruldum ki yorgunluktan akşam hasta oldum umarım bu akşam sporumu yapabilirim
@puantiyeli_kelebek canım iznimi iptal edebilirsin

Cok gecmis olsun canim

Canim kaç yaşında altını ıslatan kızmi erkekmi benimde 4 yasindaki oğlum hep öyle ya sürekli kilotu ıslak lavaboya gidene kadar damlata damlata gidiyor

Evet götürdüm sadece birazcık idrar yollarında iltihap var dedi. onun içinde ilaç vermişti. ama dönem dönem çok oluyor. Herkes sünnet yaptır geçer diyor ama benim eşimde o konuda çok pimpirikli o onlardan çok korkuyor. Şimdi geldim okuldan Allahtan okul ile iş yerim çok yakın bişi olursa hemen yetişirim. Biraz daha kal biraz daha kal diye diye 1 saate yakın kaldım. Şimdilik arayan soran yok.
Buarada hayır detoks değil tatlım. Mesela çoktandır bulgur yemiyorsundur bugün bulgur ye veya erişte ye tabi abartmadan onu kasteddim detoks olayına ben de çok karşıyım

Canim kaç yaşında altını ıslatan kızmi erkekmi benimde 4 yasindaki oğlum hep öyle ya sürekli kilotu ıslak lavaboya gidene kadar damlata damlata gidiyor
2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artık

Anladım Canım aslında böyle durumlarda çocuk nefroloji uzmanına götürün aklınızda olsun bende çok sık yaşıyorum idrar yolları enfeksiyonu şekerli ve unlu gıdalar tükettiğim Zaman tekrarlıyor gecen at iki yudum gazozla tekrarladı şuan çok yüksek bir antipiyotik kullanıyorum anlıyorum seni geçenlerde yedim Canım ben bulgur siyez bulguru hoca ile konuştum incelmem var belden 2 cm gitmiş mesala çok kızdı tartıya takılma diye tamam takılmıyorumda işte bazen insan nefsine yenik düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…