Teşekkür ederim canım. Ama akşam yatmadan biraz taze fasulye ve cacık yedim :/ Spor benim de kaldı yaa. Biraz yaptım ama kızım huysuzlandi ona baktım. Bütün gün de dışarıda olunca yetişmedi. Bı de kondusyonumu kaybettim hamileyken. Azıcık yürüsem merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Şimdi bol bol yürüyüş yapmam lazım.Menün güzel çocuklu anne için hadi bakalım bende bugün yeğenimle uğraşmaktan spor kaldı inşallah yarına
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Ay ne guzel denk gelmis sevindim adiniza canim. Insallah ogretmenler ve ortam ogtenciler de iyi olur
Afiyet olsun canim her zamanki gibi guzel menun
Lavastan dolayi acikmis olabilirsin canim. Afiyet olsun iyi olmus
Selam. Yeni gekdin galiba ben kacirmisim bayramdan dolayi gelemedim de. Hosgeldin :)
Menu cok guzel olmus afiyet olsun
Afiyet olsun canim guzel olmus bence.
Cok gecmis olsun canim ya. Oglun kucuk galiba ama kizin icin kekik suyu icirsen iyi gelebilir evde varsa. Muz da iyi gelir biliyosundur. Ama durumlari cok kotuyse hastaneye gidin bence de.
Menu cok guzel yuruyus de cok guzel oh mis gibi
Afiyet olsun canim. Kizina cok gecmis olsun..
Afiyet olsun canim menu de guzel spor da guzel :)
Eşlik ederim özellikle sokakta sorun olmaz
Doktora götürmedin mi Canım bence ciddi birşey olabilir Allah korusun inşallah hemen alışır okuluna detoks gibi birşey mi diyorsun Canım yok öyle şeyler yapmam canım ben aslında meyve yemem lazımdı insülin direncini tekrar devreye sokuyor biliyorum ben bunları okuduğum kitaplardan meyve yemeden tartıldığımda 71.5 kg idim ertesi sabah çok farklı aslında sık sık tartılmakda çok yanlış bugün hoca ile konuşucam zaten diyeceğini çok iyi biliyorumÇok teşekkür ederim canım büyüğü alışkında küçüğünü bugün öğleden sonra ilk götüreceğim inşallah sever. Bide altına kaçırıyor ondan dolayı biraz korkuyorum. Ne yapacağım ya şu altına kaçırma işini her zaman altı ıslak çok kötü ya... Bu arada sen çok kilo verdin ya canım ondan belki biraz duraksamış olabilirsin ama bence metabolizmanı şaşırtacak ama sana zarar vermeyecek farklı şeyler dene sonra yine eski düzene gir diye düşünüyorum
Aynen o günlerimizde gelecek Canım emin ol uzun olucak ama verimi çok daha güzel olucakEller havaya modunda , sokak sokak halay çekeriz :)
Doğrudur Canım okul iş pazara girdin koşuşturmalı bir gün oldu senin içindün o kadar yoruldum ki yorgunluktan akşam hasta oldum umarım bu akşam sporumu yapabilirim
@puantiyeli_kelebek canım iznimi iptal edebilirsin
Afiyet olsun zaten yediklerin erimiş bitmiştir emin olGünyadıııın
çok iş var ya ayaklarım şişti merdiven in çık daha öğle olmadan yoruldum
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin domates bir tatlı kaşığı bal
ara yeşilçay
öğle kuruyemiş ve elma (pazara gittiğimden yemek yiyecek vaktim yoktu)
akşam bir tabak taze fasülye 3 kaşık erişte yoğurt (akşam geç yedik)
su 2 litre spor yok
dün o kadar yoruldum ki yorgunluktan akşam hasta oldum umarım bu akşam sporumu yapabilirim
Aynen o günlerimizde gelecek Canım emin ol uzun olucak ama verimi çok daha güzel olucak
Süpersin Canım günaydın be de kahvaltı yapmaya çalışıyorum ya bugünlerde acayip zorlanıyorum of kahvaltı bitsede spor yapmazsam
@tevafuk55 sana komik birşey anlatayım da Gül dün akşam eşimle yürüyüş öncesi bana mevsimlik uzun kollu birşey bakmaya çıktık evde artık giyecek birşeyim kalmadı neyse ben kelebekli kıyafetleri çok severim çocuk bölümünde ne göreyim kelebekli elbise fakat kumaşta esnek 14 yaşını aldım eşim yok olurdu olmazdı giydimhatta eşim al dedi çok komikti ya artık zayıfladığıma inandım dur Sana foto atayım şimdi pazara gideceğim bol bol yeşillik ve sebze alıcam
Ama seni düşününce insan hirsa kapiliyor ya napim
4 saat spor yapmalıyım incelmeliyim diyor
Ama hirslarima yenilip ya hep ya hic mantığından cikmanin vakti geldi haftada 250 gr bile versem uzulmek yok 1 sene sonra da olsa hedefime ulasip fit olacağım
Dun aksam bana 38 beden olursan intihar ederim diyen arkadas da kinadaydi cips ikram ettikkerinde bana bakip "sagol canim diyetteyim" dedi
Hakli kadin 1 ay oldu konuşalı ben kilo vermek yerine aldım
Bugun oturduğu ile gidiyor gelecek yil geldiginde bana bakip kis kis gulme hakkini vermeyecegim ona
Ama ben birden başlamadım ki Canım yavaş yavaş artırdım rabbim sağlık versinde sen veVilma 37 beni soluyacaksınız buna emin ol deme aman takılma arkadaşına son gülen iyi güler dedim ya tartı olayına takılma benim gibi Relax olmalısın Canım sıkarsan kendini vücutun isyan eder senin öncelikli hedefin beslenme düzenini oturmak sonra sağlığını kavuşmak ve düzenli spor yapmak en son tartı olayı Canım merak etme hepsi olucak
Tesekkur ederm canim. Dizim spor yapmadan bu hale geldi malesef. Bayramda becerdim durdugum yerde.. dun de yine ayni sekilde oldu.Geçmiş olsun canım spor yaparken çok fazla yüklenme dizine bende ilk zamanlar acemice spor yapıyordum her tarafım ağrıyordu. Mutlaka ısınma ve soğuma hareketleri de yap :)) menün güzel ama çikolata olmamış. Minnacık olması ve sabah yemiş olman hafifletiyr yine de :)))
Aslinda erkekten erkege degisir o ya. Seven de olabilir. Genel olaraj teknolojik seyler seviyor erkekler :)aslında aklıma kanvas tablo geldı yada puzzle tablo ama ıste erkek ya sevınır mı bılemedım ben :)
Afiyet olsun canim yavas yiyince insan daha aziyla doyuyorDünki menüm:
Sabah : yumurta , peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata , 2 erik, 1 ufak elma
Akşam : 1 lahmacun, ayran ( kuzenin doğum günü diye dışarı yemeğe çıktık,
1 kahmacun istedim, eşim sen 1 tane ile doyamzsın dedi, doymazsam bir tane daha söylerim dedim.
Ve doydum 1 tane ile , ben bile şaştım kendime...
Canim esimin izin almasi lazim ya burda hicbi yeri bilmiyorum kendi basima bu dizle gitmem epey zor olucak.@kitap_asigi canım bugün doktora git dizini kötü etmeden
Yagmurda ve yagmur sonrasi yurumeyi cok severim orda olsam da eslik etsem :)Bende kaçtım kızlar kahvaltı arkasından spor salonuna gideceğim sabahdan fırtına yağmur vardı felaket bir şekilde şimdi biraz dindi spor salonu çıkışı biraz yürüyeyim diyorum 3 saat gibi herkese kolay gelsin kızlar
Ben arti gibi hissediyorum kendimi ya..Günaydın Kızlar... Sabah oğluşumu ana okuluna bıraktım öğleden sonrada diğer oğlumu bakalım artık dururlar inşallah. İşe geldim bende size bir selam vereyim işlere koyulayım dedim. Yarın tartı günü kızlar ne düşünüyorsunuz verdik mi aldık mı acaba :)
Afiyet olsun canim. PAsta olmamis ama kardesinin dogum gunu yememek de olmazdi sanki. Saglik olsun telafi edersin. Omur boyu yemeyecek degiliz zaten yedigimizde telafi etmeyi bilmemiz lazim.Dün akşama kadar oglumla ugrastim canım sonra köye annemlere gittim kardesimin doğum günü vardiçok kötü bi gündü dünkü menum öğle yarım tavuk durum akşam 3 veya 4 küçük lahmacun sonra 1 dilim pasta
Gec olmasaymis iyiymis canim afiyet olsun :)Günyadıııın
çok iş var ya ayaklarım şişti merdiven in çık daha öğle olmadan yoruldum
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin domates bir tatlı kaşığı bal
ara yeşilçay
öğle kuruyemiş ve elma (pazara gittiğimden yemek yiyecek vaktim yoktu)
akşam bir tabak taze fasülye 3 kaşık erişte yoğurt (akşam geç yedik)
su 2 litre spor yok
dün o kadar yoruldum ki yorgunluktan akşam hasta oldum umarım bu akşam sporumu yapabilirim
Canim kaç yaşında altını ıslatan kızmi erkekmi benimde 4 yasindaki oğlum hep öyle ya sürekli kilotu ıslak lavaboya gidene kadar damlata damlata gidiyorÇok teşekkür ederim canım büyüğü alışkında küçüğünü bugün öğleden sonra ilk götüreceğim inşallah sever. Bide altına kaçırıyor ondan dolayı biraz korkuyorum. Ne yapacağım ya şu altına kaçırma işini her zaman altı ıslak çok kötü ya... Bu arada sen çok kilo verdin ya canım ondan belki biraz duraksamış olabilirsin ama bence metabolizmanı şaşırtacak ama sana zarar vermeyecek farklı şeyler dene sonra yine eski düzene gir diye düşünüyorum
Evet götürdüm sadece birazcık idrar yollarında iltihap var dedi. onun içinde ilaç vermişti. ama dönem dönem çok oluyor. Herkes sünnet yaptır geçer diyor ama benim eşimde o konuda çok pimpirikli o onlardan çok korkuyor. Şimdi geldim okuldan Allahtan okul ile iş yerim çok yakın bişi olursa hemen yetişirim. Biraz daha kal biraz daha kal diye diye 1 saate yakın kaldım. Şimdilik arayan soran yok.Doktora götürmedin mi Canım bence ciddi birşey olabilir Allah korusun inşallah hemen alışır okuluna detoks gibi birşey mi diyorsun Canım yok öyle şeyler yapmam canım ben aslında meyve yemem lazımdı insülin direncini tekrar devreye sokuyor biliyorum ben bunları okuduğum kitaplardan meyve yemeden tartıldığımda 71.5 kg idim ertesi sabah çok farklı aslında sık sık tartılmakda çok yanlış bugün hoca ile konuşucam zaten diyeceğini çok iyi biliyorum
2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artıkCanim kaç yaşında altını ıslatan kızmi erkekmi benimde 4 yasindaki oğlum hep öyle ya sürekli kilotu ıslak lavaboya gidene kadar damlata damlata gidiyor
Yapsam diyecektim Canım 3 saat yürüdüm şimdi salona geçtim burada yapıyorum 2 saat ağırlık yaparımAfiyet olsun canim spor yapsan mi yapmasan mi anlamadım
Maşallahın var valla senin sporunun ben buara hiç spor yapamıyorum malesefYapsam diyecektim Canım 3 saat yürüdüm şimdi salona geçtim burada yapıyorum 2 saat ağırlık yaparım
Anladım Canım aslında böyle durumlarda çocuk nefroloji uzmanına götürün aklınızda olsun bende çok sık yaşıyorum idrar yolları enfeksiyonu şekerli ve unlu gıdalar tükettiğim Zaman tekrarlıyor gecen at iki yudum gazozla tekrarladı şuan çok yüksek bir antipiyotik kullanıyorum anlıyorum seni geçenlerde yedim Canım ben bulgur siyez bulguru hoca ile konuştum incelmem var belden 2 cm gitmiş mesala çok kızdı tartıya takılma diye tamam takılmıyorumda işte bazen insan nefsine yenik düşüyorEvet götürdüm sadece birazcık idrar yollarında iltihap var dedi. onun içinde ilaç vermişti. ama dönem dönem çok oluyor. Herkes sünnet yaptır geçer diyor ama benim eşimde o konuda çok pimpirikli o onlardan çok korkuyor. Şimdi geldim okuldan Allahtan okul ile iş yerim çok yakın bişi olursa hemen yetişirim. Biraz daha kal biraz daha kal diye diye 1 saate yakın kaldım. Şimdilik arayan soran yok.
Buarada hayır detoks değil tatlım. Mesela çoktandır bulgur yemiyorsundur bugün bulgur ye veya erişte ye tabi abartmadan onu kasteddim detoks olayına ben de çok karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?