Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

miyav_su neden stresin fazla canım, hayatta sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.
Konu nedir bilmiyorum ancak inşallah en kısa sürede yoluna girer, stresin biter canım

miyav_su neden stresin fazla canım, hayatta sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.
Konu nedir bilmiyorum ancak inşallah en kısa sürede yoluna girer, stresin biter canım
İş Canım sezon bitti kışa giriyoruz gecen yıl eşim burada iş bulamadı memleketinde çalıştı 4 ay ayrı kaldık 15 günde bir geldi ama bende yanlız takıldım evde o sorun değilde işte seneye Nasıl olucak bu işler bilmiyorum ikimizde turizmciyiz ben tekstilde çalıştım genç kızlığım çocukluğum erinmem asla ama eşim göndermiyor asgari ücret ama olsun çalışırım

İnşallah gönlüne göre iş kapıları açılır canım

Yok Canım kalmıyor aman koksun ben severim tüketirim başkasında koksa bile iğrenmem ki doğal çok şanslı bir memlekete yaşıyoruz yurtdışında adamlar bunun hapına Servet harcıyorlar

Bende kokusundan iğrenmem ancak benim eşim yemiyor ve kokusundan çok rahatsız oluyor. O nedenle pek tüketemiyorum.

Bende kokusundan iğrenmem ancak benim eşim yemiyor ve kokusundan çok rahatsız oluyor. O nedenle pek tüketemiyorum.
Bende yiyorum eşimde Allah'dan böyle bir sorun yok bizde anlıyorum seni benimde eniştem takıntılı bu konuda ne Zaman şehirdışına çıksa ablam ve yeğenim soğan sarımsak yer

Bende bugün ki menümü yazayım eve gidince yemek hazırlığım olucak sabah saat 10.00:avakodolu domates ezmesi ,sumaklı ,limonlu Kaya tuzlu ,kabak çekirdeği çiğ ,zeytin ,limonlu maydonoz ve salatalık spor öncesi sade Türk kahvesi ,15.00 1 salkım üzüm glisemik indeksi 25 ,yani kaçamak değil yanında maden suyu spor hocam ikram etti akşam 20.00 bulur fırında patlıcan kebabı yanında bol yeşillikli salata 3 litre su tükettim Yatıncaya kadar 4 lt bulur ,yemekten sonra çay ,maden suyu olur en fazla spor olarak 3 saat yürüyüş ,2 saat ağırlık @puantiyeli_kelebek

Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve

Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun

Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…