Ben birde üstüne serpiyorum soyuyorum bir güzel sarımsakları bütün bütün koyuyorum Canım doğal antipiyotik
Afiyet olsun
Soğan , sarımsak ikisine de bayılırım :)
Ben birde üstüne serpiyorum soyuyorum bir güzel sarımsakları bütün bütün koyuyorum Canım doğal antipiyotik
İş Canım sezon bitti kışa giriyoruz gecen yıl eşim burada iş bulamadı memleketinde çalıştı 4 ay ayrı kaldık 15 günde bir geldi ama bende yanlız takıldım evde o sorun değilde işte seneye Nasıl olucak bu işler bilmiyorum ikimizde turizmciyiz ben tekstilde çalıştım genç kızlığım çocukluğum erinmem asla ama eşim göndermiyor asgari ücret ama olsun çalışırımmiyav_su neden stresin fazla canım, hayatta sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok.
Konu nedir bilmiyorum ancak inşallah en kısa sürede yoluna girer, stresin biter canım
Yok Canım kalmıyor aman koksun ben severim tüketirim başkasında koksa bile iğrenmem ki doğal çok şanslı bir memlekete yaşıyoruz yurtdışında adamlar bunun hapına Servet harcıyorlarGüzel fikir, pişince koku derdide kalmıyordur :)
İş Canım sezon bitti kışa giriyoruz gecen yıl eşim burada iş bulamadı memleketinde çalıştı 4 ay ayrı kaldık 15 günde bir geldi ama bende yanlız takıldım evde o sorun değilde işte seneye Nasıl olucak bu işler bilmiyorum ikimizde turizmciyiz ben tekstilde çalıştım genç kızlığım çocukluğum erinmem asla ama eşim göndermiyor asgari ücret ama olsun çalışırım
Yok Canım kalmıyor aman koksun ben severim tüketirim başkasında koksa bile iğrenmem ki doğal çok şanslı bir memlekete yaşıyoruz yurtdışında adamlar bunun hapına Servet harcıyorlar
Amin Canım inşallah çok sağolİnşallah gönlüne göre iş kapıları açılır canım
Bende yiyorum eşimde Allah'dan böyle bir sorun yok bizde anlıyorum seni benimde eniştem takıntılı bu konuda ne Zaman şehirdışına çıksa ablam ve yeğenim soğan sarımsak yerBende kokusundan iğrenmem ancak benim eşim yemiyor ve kokusundan çok rahatsız oluyor. O nedenle pek tüketemiyorum.
Tamam Canım yürüyüşü unutma fıstığımBen çıkmak zorundayım.
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere ...
Tamam Canım yürüyüşü unutma fıstığım
Canım birden yüklenme kendine zararı olur buna emin ol7500 adım yürümek hedefim, yarın bilgi veririm.
Umarım çok yorulmam , hedefi tutturabilirim ...
Amin canım çok sağolİnşallah ilaçlar çabucak işe yarar canım..ç
Sağolasın kuzum amin. Benden oncedeki hastadada aynı şikayetler vardıCanım geçmiş olsun o zaman salgın var galiba havalardan çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Verdin mi ilaçlarını hoş hemen hop diye iyileşmez ki ama biraz rahatlatır onlarıAmin canım çok sağol
Sağolasın kuzum amin. Benden oncedeki hastadada aynı şikayetler vardı
Aksam düzenli başlayayım dedim canım dün gece hiç uyumadan sabah okula gittim bu gece daha iyi olur inşVerdin mi ilaçlarını hoş hemen hop diye iyileşmez ki ama biraz rahatlatır onları
Afiyet olsun CanımMenumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve
Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun
Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su
Ay inşallah Canım biliyorsundur eminim her gün aynı saate ver ilaçları bu çok önemli gerçekten rabbim şifa versin minnaklaraAksam düzenli başlayayım dedim canım dün gece hiç uyumadan sabah okula gittim bu gece daha iyi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?