Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım karışmak gibi olmasında cocuk nefrolojisine götürün bence

Hayatım üzülme bence sevinmelisin gercek karakterli olmadıklarını görmüş oluyor sende de sana ne kardeşim benim kilomdan söyle tersle onlar bu Hakkı kendilerinde buluyorsa seninde söyleme Hakkı'n var Canım

Keşke Canım benim ama benimle hep yola çıkanlar en fazla 1 hafta dayandı canım en uzun Rus arkadaşım dayandı 2 ay geriye kalan 5 kişi yollarda döküldü

Vilma 37 canım bugün patlıcan kebabı yapıcam evde köfteli olarak sana tarifi atıyorum bende o şekilde yapıyorum tabi ben folyo kullanmıyorum köftelerimi hep böyle yapıyorum

Çok sağol canım merkeze gidince götüreyim o zaman ben Ürolojiye götürmüştüm ve çocuk doktoruna bunun için. İyiymiş 2 cm incelme de gerçi bu spora olsun yani. Ama dediğin gibi insan ister istemez takıyor tartıya. Bence sende çok tartılmamaya çalış. Bir çarşamba tartıl bide hafta sonu bir gün tartıl yeter hergün tartıya çıkınca yanıltıyor yediğimiz ve içtiğimiz şeyler

Aynen canım benimki de 2013 doğumlu cisten kestigimden belli böyle ara ara yapar hep büyük oğlumda hiç böyle bişey yasamadim ama bu beni delirtiyo bazen

Aynen canım benimki de 2013 doğumlu cisten kestigimden belli böyle ara ara yapar hep büyük oğlumda hiç böyle bişey yasamadim ama bu beni delirtiyo bazen
Ben de aynı şekilde büyük oğlumu kestim çiş filan kilotun da görmedim. Bunun önü hep ıslak aynı dertten müzdaripmişiz canım

Canım bizim arkadaşın çocuğuda öyleydi burada Ürolojiye çıktılar dedim ki buna çocuk nefroloji bakar hatta burada bir kadın konu açmıştı çocuğu için onun ki farklıydı Bebek Onuda o doktora yönlendirdim o gittimi bilmiyorumda nerede yaşıyorsunuz imkanın olursa İzmir'de bu konuda çok iyi bir Prof var dokuz eylülde çocuk nefrolojisi dalında arkadaş çok memnun kaldı hocada aynısını dedi ayda bir kere ama işte gel bana söz anlat Adam çıldırdı ya resmen birde ben d vitaminlerimi ve b12 almayı unutuyorum işte onları düzenli yaparsan olur dedi bu aralar stresimde fazla saçlarım bile dökülmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…