Gecen sene 4 saat yürüyor 2 saat ağırlık yapıyordum sonra yüzmeye de gitmeye başlamıştım 1 saat tabi yüzme kısa sürdü o ayrı konuMaşallahın var valla senin sporunun ben buara hiç spor yapamıyorum malesef
Canım karışmak gibi olmasında cocuk nefrolojisine götürün bence2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artık
Hayatım üzülme bence sevinmelisin gercek karakterli olmadıklarını görmüş oluyor sende de sana ne kardeşim benim kilomdan söyle tersle onlar bu Hakkı kendilerinde buluyorsa seninde söyleme Hakkı'n var CanımYavaş yavaş sağlıklı kilo vereceğiz,
1 sene sonra fostok gibi olacağız,
Bu kilolar bir daha gelmeyecek geriye ...
Bana da bu şekilde laf sokanlar oluyor. Amaçları üzek galiba ve malesef başarıyorlar
1 sene sonra , fit halimizi görünce bakalım ne yapacaklar :)
İnşallah fıstığım bugün yürüyüş yapacak mısınİnşallah
Tabi kumaş esnekti Canım dün ablama gösterdim kıyafeti yerlere yattı
Keşke Canım benim ama benimle hep yola çıkanlar en fazla 1 hafta dayandı canım en uzun Rus arkadaşım dayandı 2 ay geriye kalan 5 kişi yollarda döküldüTesekkur ederm canim. Dizim spor yapmadan bu hale geldi malesef. Bayramda becerdim durdugum yerde.. dun de yine ayni sekilde oldu.
Aslinda erkekten erkege degisir o ya. Seven de olabilir. Genel olaraj teknolojik seyler seviyor erkekler :)
Bence evde guzel kalpli bi pasta da yapabilirsin evde olacaksaniz.
Afiyet olsun canim yavas yiyince insan daha aziyla doyuyor
Canim esimin izin almasi lazim ya burda hicbi yeri bilmiyorum kendi basima bu dizle gitmem epey zor olucak.
Yagmurda ve yagmur sonrasi yurumeyi cok severim orda olsam da eslik etsem :)
Ben arti gibi hissediyorum kendimi ya..
Afiyet olsun canim. PAsta olmamis ama kardesinin dogum gunu yememek de olmazdi sanki. Saglik olsun telafi edersin. Omur boyu yemeyecek degiliz zaten yedigimizde telafi etmeyi bilmemiz lazim.
Gec olmasaymis iyiymis canim afiyet olsun :)
Cok gecmis olsun canim
İnşallah fıstığım bugün yürüyüş yapacak mısın
Çok sağol canım merkeze gidince götüreyim o zaman ben Ürolojiye götürmüştüm ve çocuk doktoruna bunun için. İyiymiş 2 cm incelme de gerçi bu spora olsun yani. Ama dediğin gibi insan ister istemez takıyor tartıya. Bence sende çok tartılmamaya çalış. Bir çarşamba tartıl bide hafta sonu bir gün tartıl yeter hergün tartıya çıkınca yanıltıyor yediğimiz ve içtiğimiz şeylerAnladım Canım aslında böyle durumlarda çocuk nefroloji uzmanına götürün aklınızda olsun bende çok sık yaşıyorum idrar yolları enfeksiyonu şekerli ve unlu gıdalar tükettiğim Zaman tekrarlıyor gecen at iki yudum gazozla tekrarladı şuan çok yüksek bir antipiyotik kullanıyorum anlıyorum seni geçenlerde yedim Canım ben bulgur siyez bulguru hoca ile konuştum incelmem var belden 2 cm gitmiş mesala çok kızdı tartıya takılma diye tamam takılmıyorumda işte bazen insan nefsine yenik düşüyor
Aynen canım benimki de 2013 doğumlu cisten kestigimden belli böyle ara ara yapar hep2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artık
Evet arkadaşlar doktora gittim geldim ve doktor ilaç yazdı. Bu ara bu şikayetler çok var dedi kızıma da ilaç yazdı. İlaçlar ise yaramazsa gelirsiniz dedi.
Ben de aynı şekilde büyük oğlumu kestim çiş filan kilotun da görmedim. Bunun önü hep ıslakAynen canım benimki de 2013 doğumlu cisten kestigimden belli böyle ara ara yapar hepbüyük oğlumda hiç böyle bişey yasamadim ama bu beni delirtiyo bazen
Canım geçmiş olsun o zaman salgın var galiba havalardan çok geçmiş olsun rabbim şifa versinEvet arkadaşlar doktora gittim geldim ve doktor ilaç yazdı. Bu ara bu şikayetler çok var dedi kızıma da ilaç yazdı. İlaçlar ise yaramazsa gelirsiniz dedi.
Ben ayrıca içine sarımsak ,soğan rendeledim birde maydonoz doğradım yoğurdum dinlenme bıraktım eve gider şekil verir yine 1 saat dinlendirir sonra patlıcan ile fırına veririmÇok lezzetli olur , hımmm
bende yapayım :)
Canım bizim arkadaşın çocuğuda öyleydi burada Ürolojiye çıktılar dedim ki buna çocuk nefroloji bakar hatta burada bir kadın konu açmıştı çocuğu için onun ki farklıydı Bebek Onuda o doktora yönlendirdim o gittimi bilmiyorumda nerede yaşıyorsunuz imkanın olursa İzmir'de bu konuda çok iyi bir Prof var dokuz eylülde çocuk nefrolojisi dalında arkadaş çok memnun kaldı hocada aynısını dedi ayda bir kere ama işte gel bana söz anlat Adam çıldırdı ya resmenÇok sağol canım merkeze gidince götüreyim o zaman ben Ürolojiye götürmüştüm ve çocuk doktoruna bunun için. İyiymiş 2 cm incelme de gerçi bu spora olsun yani. Ama dediğin gibi insan ister istemez takıyor tartıya. Bence sende çok tartılmamaya çalış. Bir çarşamba tartıl bide hafta sonu bir gün tartıl yeter hergün tartıya çıkınca yanıltıyor yediğimiz ve içtiğimiz şeyler
Ben ayrıca içine sarımsak ,soğan rendeledim birde maydonoz doğradım yoğurdum dinlenme bıraktım eve gider şekil verir yine 1 saat dinlendirir sonra patlıcan ile fırına veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?