Keşke 1 dilimde kalsaymışsın Canım ev baklavası ise ye çünkü ev baklavasına sofra şekeri dökülüyor ama dışarıdaki hazır baklavalara Mısır şurubu dökülüyor ki çok zararlı tatlı yediğinde Boğaz'ların yanıyorsa bil ki Mısır şurubudur onların yiyince mi uyudunBayramın ikinci günü kulaklarını çınlattım.
1 dlm baklava yedim, ondan sonra iflah olmadım.
Başım ağrıdı , uykum geldi ,öğleden sonra 3 saat uyudum, iştahım kabardı, tutamdım deli gibi yedim
vücut tatlıya tepki vermeye başladı :)
Doğrudur Canı bak bu huyumuz benziyor çünkü bende fosforlu kalemle çiziyorumKitabayarın başlayacağım.
Dün geldik, iki gün çamaşır ve yerleştirme ile geçer ...
Önemli yerleri çizmek için dün fosforlu kalem aldım
Ekmek girmiş yine Canım birde öğlen doydun mu lahmacun Yemen süper olmuş gerçekten güzel gıda 1 tane Yemen ile doyman süper olmuş afiyet olsunDünki menüm:
Sabah : yumurta , peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata , 2 erik, 1 ufak elma
Akşam : 1 lahmacun, ayran ( kuzenin doğum günü diye dışarı yemeğe çıktık,
1 kahmacun istedim, eşim sen 1 tane ile doyamzsın dedi, doymazsam bir tane daha söylerim dedim.
Ve doydum 1 tane ile , ben bile şaştım kendime...
Keşke 1 dilimde kalsaymışsın Canım ev baklavası ise ye çünkü ev baklavasına sofra şekeri dökülüyor ama dışarıdaki hazır baklavalara Mısır şurubu dökülüyor ki çok zararlı tatlı yediğinde Boğaz'ların yanıyorsa bil ki Mısır şurubudur onların yiyince mi uyudunvücutun tepki göstermiş ne güzel bundan sonra 1 dilim te bırak ve arkasından hareket et
Doğrudur Canı bak bu huyumuz benziyor çünkü bende fosforlu kalemle çiziyorumilkokul çocuğu gibi
Ekmek girmiş yine Canım birde öğlen doydun mu lahmacun Yemen süper olmuş gerçekten güzel gıda 1 tane Yemen ile doyman süper olmuş afiyet olsun
Tatlı 1 dilimde kalman iyi olmuş birde ev baklavası olmasıda güzel diğerlerin hepsi boş gıda olmuş Canım uyuman normalEv baklavasıydı,,,
Baklava 1 dlm de kaldı da arkadan makarna, börek, kısır... ne bulsam yedim :)
Günaydın güzel olur sabah sabah çorba ben de bir kahve içeyim bari iş yerindeyim çünkü çorba olaydı iyidi :)Herkese günaydın, hayırlı sabahlar.
Bu sabah yine erken uyandım bir bardak suyumu içtim . Şimdi de 1 kase şehriye çorbamı içiyorum. Herkese bereketli, huzur dolu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Bende kaçtım kızlar kahvaltı arkasından spor salonuna gideceğim sabahdan fırtına yağmur vardı felaket bir şekilde şimdi biraz dindi spor salonu çıkışı biraz yürüyeyim diyorum 3 saat gibi herkese kolay gelsin kızlar
Süpersin yumurta hem protein hem tok tutuyor sevindim CanımÖğlen doydum, yumurta sayesinde sanırım pek acıkmadım :)
Çok güzel menü canım. Öğlen yemeği yemiyor musun acaba? Fırında balık off şimdi canım balık çekti işte . Bayılırım balığaa
Süpersin yumurta hem protein hem tok tutuyor sevindim Canımhadi gel spor salonuna gidelim burada yağmur yağdı süper temiz bir hava var oradan 4-5 saat yürürüz seninle olmaz mı sonra birer sade Türk kahvesi içeriz ardından yemek yeriz Canım
Geçmişi okumak uzere birazdan gelecegim menümü yazayım simdilik
Sabah. 7.30 (dün akşam eşim gec saatte getirince sabaha bıraktım)
2 lahmacun
Ogle 12.30
Ölçülü 1 tabak yesil mercimegi bol bulgur pilavı
Yer Fıstığı
Yoğurt
Aksam 18
Kıymalı yumurta
Yoğurt
Salata
Fındık ve ceviz
Tulum peyniri
Zeytin
3 lt su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Süper olmuş gerçekten bir tane ile doymana çok sevindimDünki menüm:
Sabah : yumurta , peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata , 2 erik, 1 ufak elma
Akşam : 1 lahmacun, ayran ( kuzenin doğum günü diye dışarı yemeğe çıktık,
1 kahmacun istedim, eşim sen 1 tane ile doyamzsın dedi, doymazsam bir tane daha söylerim dedim.
Ve doydum 1 tane ile , ben bile şaştım kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?