Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dünki menüm:

Sabah : yumurta , peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata , 2 erik, 1 ufak elma
Akşam : 1 lahmacun, ayran ( kuzenin doğum günü diye dışarı yemeğe çıktık,
1 kahmacun istedim, eşim sen 1 tane ile doyamzsın dedi, doymazsam bir tane daha söylerim dedim.
Ve doydum 1 tane ile , ben bile şaştım kendime...

Keşke 1 dilimde kalsaymışsın Canım ev baklavası ise ye çünkü ev baklavasına sofra şekeri dökülüyor ama dışarıdaki hazır baklavalara Mısır şurubu dökülüyor ki çok zararlı tatlı yediğinde Boğaz'ların yanıyorsa bil ki Mısır şurubudur onların yiyince mi uyudun vücutun tepki göstermiş ne güzel bundan sonra 1 dilim te bırak ve arkasından hareket et

Ekmek girmiş yine Canım birde öğlen doydun mu lahmacun Yemen süper olmuş gerçekten güzel gıda 1 tane Yemen ile doyman süper olmuş afiyet olsun

Ev baklavasıydı,,,
Baklava 1 dlm de kaldı da arkadan makarna, börek, kısır... ne bulsam yedim :)

Bende kaçtım kızlar kahvaltı arkasından spor salonuna gideceğim sabahdan fırtına yağmur vardı felaket bir şekilde şimdi biraz dindi spor salonu çıkışı biraz yürüyeyim diyorum 3 saat gibi herkese kolay gelsin kızlar

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar.
Bu sabah yine erken uyandım bir bardak suyumu içtim . Şimdi de 1 kase şehriye çorbamı içiyorum. Herkese bereketli, huzur dolu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Günaydın güzel olur sabah sabah çorba ben de bir kahve içeyim bari iş yerindeyim çünkü çorba olaydı iyidi :)

Öğlen doydum, yumurta sayesinde sanırım pek acıkmadım :)
Süpersin yumurta hem protein hem tok tutuyor sevindim Canım hadi gel spor salonuna gidelim burada yağmur yağdı süper temiz bir hava var oradan 4-5 saat yürürüz seninle olmaz mı sonra birer sade Türk kahvesi içeriz ardından yemek yeriz Canım

Menün çok güzel , akşam hafif olmuş , süper :)

Süper olmuş gerçekten bir tane ile doymana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…