Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum ...

Süper olmuş gerçekten bir tane ile doymana çok sevindim

Öğle yemeyince iyi dayanmışsın, ben dayanamıyorum :)

12000 adım süper

Öğle yemeyince iyi dayanmışsın, ben dayanamıyorum :)

12000 adım süper

papatya1994 canım nerdesin kaç gündür menüde yazmıyorsun
Dün akşama kadar oglumla ugrastim canım sonra köye annemlere gittim kardesimin doğum günü vardi çok kötü bi gündü dünkü menum öğle yarım tavuk durum akşam 3 veya 4 küçük lahmacun sonra 1 dilim pasta

Umarım hepimiz vermişizdir

Gunaydin kızlar Nasılsıniz?
Iste sonbahari bu yüzden seviyorum sabah 7 kalkiyorum ve eskiden yeni yeni kalktigim bu saatlere kadar dünyanın isini yapiyorum
Süpersin Canım günaydın be de kahvaltı yapmaya çalışıyorum ya bugünlerde acayip zorlanıyorum of kahvaltı bitsede spor yapmazsam

Günaydın Canım umarım sorun olmaz ve hemen alışırlar okula minikler rabbim zihin açıklığı versin

Günyadıııın
çok iş var ya ayaklarım şişti merdiven in çık daha öğle olmadan yoruldum
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin domates bir tatlı kaşığı bal
ara yeşilçay
öğle kuruyemiş ve elma (pazara gittiğimden yemek yiyecek vaktim yoktu)
akşam bir tabak taze fasülye 3 kaşık erişte yoğurt (akşam geç yedik)
su 2 litre spor yok

Günaydın Canım umarım sorun olmaz ve hemen alışırlar okula minikler rabbim zihin açıklığı versin
Çok teşekkür ederim canım büyüğü alışkında küçüğünü bugün öğleden sonra ilk götüreceğim inşallah sever. Bide altına kaçırıyor ondan dolayı biraz korkuyorum. Ne yapacağım ya şu altına kaçırma işini her zaman altı ıslak çok kötü ya... Bu arada sen çok kilo verdin ya canım ondan belki biraz duraksamış olabilirsin ama bence metabolizmanı şaşırtacak ama sana zarar vermeyecek farklı şeyler dene sonra yine eski düzene gir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…