Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktü
Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.
Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.
Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Süper olmuş gerçekten bir tane ile doymana çok sevindimDünki menüm:
Sabah : yumurta , peynir, zeytin, domates, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata , 2 erik, 1 ufak elma
Akşam : 1 lahmacun, ayran ( kuzenin doğum günü diye dışarı yemeğe çıktık,
1 kahmacun istedim, eşim sen 1 tane ile doyamzsın dedi, doymazsam bir tane daha söylerim dedim.
Ve doydum 1 tane ile , ben bile şaştım kendime...
Menumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav
Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş bugün okullardan dolayi çok.yoğundu
Menumu vereyim
Sabah 10.00:2 tane peynirli sahanda yumurta, 3 zeytin salatalik 1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam18.00: 1 .5 kepcecorba, küçük kase yoğurt
2 Baget 1 kaşık pilav
Bitki çayları 3 litre su
12.000 adım yürüyüş bugün okullardan dolayi çok.yoğundu
Süper olmuş gerçekten bir tane ile doymana çok sevindim
Dün akşama kadar oglumla ugrastim canım sonra köye annemlere gittim kardesimin doğum günü vardi
Günaydın Kızlar... Sabah oğluşumu ana okuluna bıraktım öğleden sonrada diğer oğlumu bakalım artık dururlar inşallah. İşe geldim bende size bir selam vereyim işlere koyulayım dedim. Yarın tartı günü kızlar ne düşünüyorsunuz verdik mi aldık mı acaba :)
Bende 60 lardayim ama artık 6 rakamını goresim yok5 rakamını görünce evde halay cekecem
Pasta işi bozmuş Canım yaDün akşama kadar oglumla ugrastim canım sonra köye annemlere gittim kardesimin doğum günü vardiçok kötü bi gündü dünkü menum öğle yarım tavuk durum akşam 3 veya 4 küçük lahmacun sonra 1 dilim pasta
Süpersin Canım günaydın be de kahvaltı yapmaya çalışıyorum ya bugünlerde acayip zorlanıyorum of kahvaltı bitsede spor yapmazsamGunaydin kızlar Nasılsıniz?
Iste sonbahari bu yüzden seviyorum sabah 7 kalkiyorum ve eskiden yeni yeni kalktigim bu saatlere kadar dünyanın isini yapiyorum
Eşlik ederim özellikle sokakta sorun olmazBen 5 'li rakamları görsem evde, sokakta, işte heryerde hakay çekerim herhalde
Ben hariçUmarım hepimiz vermişizdir
Günaydın Canım umarım sorun olmaz ve hemen alışırlar okula minikler rabbim zihin açıklığı versinGünaydın Kızlar... Sabah oğluşumu ana okuluna bıraktım öğleden sonrada diğer oğlumu bakalım artık dururlar inşallah. İşe geldim bende size bir selam vereyim işlere koyulayım dedim. Yarın tartı günü kızlar ne düşünüyorsunuz verdik mi aldık mı acaba :)
Canım ben fındık lahmacun ile 2 tane yerim diğer lahmacun ile duruma göre ama en fazla 1.5 lahmacun ile doyarım ki çok seviyorum onuBen kendime şaştım, uamrım bundan sonra hep 1 tane ile doyarım :)
Eskiden 2 tane sipariş ederdim. Bazen ona rağmen doymazdım :)
Çok teşekkür ederim canım büyüğü alışkında küçüğünü bugün öğleden sonra ilk götüreceğim inşallah sever. Bide altına kaçırıyor ondan dolayı biraz korkuyorum. Ne yapacağım ya şu altına kaçırma işini her zaman altı ıslak çok kötü ya... Bu arada sen çok kilo verdin ya canım ondan belki biraz duraksamış olabilirsin ama bence metabolizmanı şaşırtacak ama sana zarar vermeyecek farklı şeyler dene sonra yine eski düzene gir diye düşünüyorumGünaydın Canım umarım sorun olmaz ve hemen alışırlar okula minikler rabbim zihin açıklığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?