Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Can'ım ayağın Nasıl oldu

İyi geceler Bugünkü menüm eh işte oldu ama benim kilo alışım genelde tatlıdan dolayı oluyo ama tatlı yemiyoruuum

Sabah: (Dışarda kahvaltıdaydık pikniğimsi )
1 simit
Peynir
Azıcık gözleme
Şekersiz çay

Ara 1-2:
Şekersiz Türk Kahvesi
Çilek
Kayısılı ve ananaslı bebelac

Akşam:
1 kase acılı tarhana çorbası
Fırında patates
Ayran

Ara:
Yarım mısır
Yeşilçay

Su: 3 ltre

Spor:
•30 dk Leslie 2 mil
•15 dk karışık egzersiz
•250 ip atlama

Ekim evlilik yıldönümüz gecen sene giyecek birşey bulamamıştım eşimle yemeğe gitmiştik bir sürü laf söyledi o yüzden içime oturdu

Kuzum ailesi degilde esin kendini kivanc tatlitug sanıyor zannimca o ne ya ekmek yersin kizar giysi bulamazsin laf der aaa kızdım simdi valla

Dondurulmuş karnibahar yapsak kistan aslinda kisiri cok güzel oluyor.. bende sebze protein günlerinde yapmak için kisin buzluga aticam bolca
Ay burda da dusuk karbonhidratli diyetlerde pirinc vs. yerine karnibahar cok kullaniliyo. Ben cok severim zaten, simdi robottan gecirip pirinc yerine de kullaniyorum

Ayy benee keşke hemen 10 verebilsem.
Bana da ver tüyolarındannn :)) şok yaptım ama bugün 76 gördüm yine. Bugün en fazla 600-700 almışımdır yine.

Geçmiş olsun canıım ..

Ayy benee keşke hemen 10 verebilsem.
Bana da ver tüyolarındannn :)) şok yaptım ama bugün 76 gördüm yine. Bugün en fazla 600-700 almışımdır yine.
işte canım şok yapma
ben 10 kiloyu cidden pek rahat verdim benim asıl işim bundan sonra zor.
benim en büyük sırrım akşam 6'dan sonra yememek ve akşam yemeklerini çoook hafif geçirmek.
ne yiyeceksem sabah yemek,kısmadan.
ve aşırı salata tüketmek ama aşırı cidden aşırı yani böyle nefes alamayacak kadar yiyorum o cidden gözümü de doyuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…