Afiyet olsun Can'ım ayağın Nasıl oldu-bugünkü menüm-
11.00: 4 dilim karpuz,2 avuç sarı kiraz
12.00: 1 avuç kabak çekirdeği,1 avuç sarı leblebi
14.15: 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı haşlanmış nohut
3 büyük tabak salata
18.10: 1 fincan türk kahvesi,2 hurma
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk koşu bandında yürüme(iyi hissedince az da olsa yürüyeyim didim)
canım bephanthen bayağı geçirdi,yarın sahalara dönüp dışarıda yürümeye devam ederimAfiyet olsun Can'ım ayağın Nasıl oldu
canım şu an kaç kilosun?
Karatay'da verme aşamasında yasak Can'ım hergün yerim yani o kadar çok seviyorum
oku oku biz sen yokken hep gıybet yaptık,buGeçmişi de okuycam hemen
Ekim evlilik yıldönümüz gecen sene giyecek birşey bulamamıştım eşimle yemeğe gitmiştik bir sürü laf söyledi o yüzdeniçime oturdu
Ay burda da dusuk karbonhidratli diyetlerde pirinc vs. yerine karnibahar cok kullaniliyo. Ben cok severim zaten, simdi robottan gecirip pirinc yerine de kullaniyorumDondurulmuş karnibahar yapsak kistan aslinda kisiri cok güzel oluyor.. bende sebze protein günlerinde yapmak için kisin buzluga aticam bolca
Olmaz mıı canıım geel yeterkiiAfiyet olsun bayılırım fırında patates ve tarhana çorbasına of birde acılıymış bir tabak sa bana lütfen
muhtemelen benim de öyle olacak ilk 10 kilomu çok rahat verdim ama biliyorum ki gitgide verme yavaşlayacak.ama n'apıyoruz? çıldırmıyoruzgidecek o kilolar.
aynen aynen asla bırakmak yok,daha da hırslanmalıyız aslında
biz 1 kg verecek kadar sporumuzu yapalım,beslenmemizi ayarlayalım gitmezse kendi bilirilla gidecek,1 gitmese 500 gidecek
Ayy ben de öyleyim yaaaBen gecen gun 4 ayri alarm kurdum 5er dk aralikla uyanmadim inanabiliyor musun? Malak gibi yatiyorsam demek
Geçmiş olsun canıım ..Bir gün giremedim, 425 mesaaj
Dün akşam baş dönmesi, mide bulantısından öldüm.
Bugün hiç keyfm yok yiyemedim doğrı düzgün.
Sabah kahvaltı yapamadım, öğlen 1 paket eti form zeytinli kraker yedim. Ve üç tane mavi yeşil kremalı.bisküvi. Akşamda bi koçan mısır yedim.
Şmdi yine karnım acıktı ekmek peynir yerim herhalde. Canm hiç bişi istemiyo.
Ekmekte yulaf kepeğinden yapılma.
Sağol btnem.. :)Geçmiş olsun canıım ..
işte canım şok yapmaAyy benee keşke hemen 10 verebilsem.
Bana da ver tüyolarındannn :)) şok yaptım ama bugün 76 gördüm yine. Bugün en fazla 600-700 almışımdır yine.
88.6 kuzumcanım şu an kaç kilosun?
ayy menü mükemmelmiş,ham hammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?