Canim yine kacamaksiz harika bir gün sporuna maşallahBende bugün ki menümü yazayım eve gidince yemek hazırlığım olucak sabah saat 10.00:avakodolu domates ezmesi ,sumaklı ,limonlu Kaya tuzlu ,kabak çekirdeği çiğ ,zeytin ,limonlu maydonoz ve salatalık spor öncesi sade Türk kahvesi ,15.00 1 salkım üzüm glisemik indeksi 25 ,yani kaçamak değil yanında maden suyu spor hocam ikram etti akşam 20.00 bulur fırında patlıcan kebabı yanında bol yeşillikli salata 3 litre su tükettim Yatıncaya kadar 4 lt bulur ,yemekten sonra çay ,maden suyu olur en fazla spor olarak 3 saat yürüyüş ,2 saat ağırlık @puantiyeli_kelebek
Begenmedin değil miAfiyet olsun Canım
Biliyorum canım inş dikkat edecemAy inşallah Canım biliyorsundur eminim her gün aynı saate ver ilaçları bu çok önemli gerçekten rabbim şifa versin minnaklara
Canım durumun belli ki bu şartlarda çok iyi beslenmişsin belki inanmazsın ama bu kelimeleri yazdım sildim yanlış anlarsın diye akşam da çorba yada sebze yemeği yemeye çalış ki ayakta durabilesinBegenmedin değil mikahvaltı bence hiç iyi değil canım. Iki yum haslamidtim sabah midem bulandı bir tane zor yiyip çıktım evden
Tamam Canım hadi inşallah şifa olsun bebişlere kekik suyu varsa içir oralarda var mı bilmiyorum ama mide bulantısına çok iyi gelirBiliyorum canım inş dikkat edecem
Yol kuzum ne yanlış anlaması bana içinden geçenleri soyleyebilirsin. Ins şu mide bul giderse yiyeccem inş. Bence kekik suyunu ben içeyimCanım durumun belli ki bu şartlarda çok iyi beslenmişsin belki inanmazsın ama bu kelimeleri yazdım sildim yanlış anlarsın diye akşam da çorba yada sebze yemeği yemeye çalış ki ayakta durabilesin
Sagol Canım antipıyotik perşembe bitiyor 1 hafta ara vericem sonra başka bir üst antipiyotik var onu başlayacağım süt ve ürünleri ,turşu ve fermantasyona uğramış yiyecekler yasak birde antipiyotik alırken genelde herkese geçerli ananas tüketilmiyor çünkü ananasda yüksek c vitamini var ilaçla birleşince zehirliyor benimde aksi gibi kaç gün Canım çektiCanim yine kacamaksiz harika bir gün sporuna maşallahbu arada antibiyotik bitti mi canım avokado yenmiyor demiştin değil mi
Evet Bencede Mercan Köşk'ü varsa onu kullan diyeceğim ama sanırım o yanlız Ege bölgesinde yetişiyor saksıda benim saksıda vardı kurudu çok seviyorum onu mide bulantısına kekik suyundan sonra birebir @kitap_asigi sağolsun sabah sana söylemiş kekik suyunuYol kuzum ne yanlış anlaması bana içinden geçenleri soyleyebilirsin. Ins şu mide bul giderse yiyeccem inş. Bence kekik suyunu ben içeyim
Avokado ile ananasi karıştıran ben :))) yok canım buralarda maalesef. Il merkezinde vardır.Sagol Canım antipıyotik perşembe bitiyor 1 hafta ara vericem sonra başka bir üst antipiyotik var onu başlayacağım süt ve ürünleri ,turşu ve fermantasyona uğramış yiyecekler yasak birde antipiyotik alırken genelde herkese geçerli ananas tüketilmiyor çünkü ananasda yüksek c vitamini var ilaçla birleşince zehirliyor benimde aksi gibi kaç gün Canım çektiavakodu yumurta yerine yiyorum tok tutuyor birde glisemik indeksi düşük 10 kan şekerimi oynatmıyor faydası çok bulunduğun ilde varsa kullanmanı tavsiye ederim yanlız tadı yok ben sumakla ve limonla tat veriyorum
Evet canım söyledi sağolsun. Deneyecem el mahkumEvet Bencede Mercan Köşk'ü varsa onu kullan diyeceğim ama sanırım o yanlız Ege bölgesinde yetişiyor saksıda benim saksıda vardı kurudu çok seviyorum onu mide bulantısına kekik suyundan sonra birebir @kitap_asigi sağolsun sabah sana söylemiş kekik suyunu
Bende öyleydim Canım ama alıştım artık sumak ,limon domates güzel tat veriyor bence denemelisin bizim burada marketlerde tanesi 5 TL Pazar'dan 3 tanesini 10 TL alıyorum ben belki merkezdeki pazarlarda vardır birde Brüksel lahanası çok güzel oluyor artık bizim ülkemizde de yetişiyor Onuda tavsiye ederimEvet canım söyledi sağolsun. Deneyecem el mahkumfarklı tatlara pek açık degilimde :)
Anladım Canım ananas antipiyotik ile çok tehlikeli gerçekten aman aklında olsunAvokado ile ananasi karıştıran ben :))) yok canım buralarda maalesef. Il merkezinde vardır.
Tamam kuzum ikiside an ile başlıyor unutmam artıkAnladım Canım ananas antipiyotik ile çok tehlikeli gerçekten aman aklında olsun
Tamam CanımTamam kuzum ikiside an ile başlıyor unutmam artık
Afiyet olsun CanımGecmisi okumaya abartmiyorum 30 kez oturup alintilama yapmışımdir iki sayfa geçmeden kapi caliyor is çıkıyor cevap veremedim kimseye kusida bakmayin lutfen kizlar hic boş durmadim bugün cok streslendim son 10 sayfayi hic bilmiyorum
Menü
Sabah
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Öğle
Mercimek koftesi karatay usulü
Aksam
Bulgursuz pirinçsiz kiymali kapuska
Yogurt
Çiğ aycekirdegi
2.5 fazla su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Yok canım biz elazığdayız yani elazığın palu ilçesinde annemler elazığda oraya gittiğimde orada da ünv hastanesi var o bölümde vardır eminim sağolCanım bizim arkadaşın çocuğuda öyleydi burada Ürolojiye çıktılar dedim ki buna çocuk nefroloji bakar hatta burada bir kadın konu açmıştı çocuğu için onun ki farklıydı Bebek Onuda o doktora yönlendirdim o gittimi bilmiyorumda nerede yaşıyorsunuz imkanın olursa İzmir'de bu konuda çok iyi bir Prof var dokuz eylülde çocuk nefrolojisi dalında arkadaş çok memnun kaldı hocada aynısını dedi ayda bir kere ama işte gel bana söz anlat Adam çıldırdı ya resmenbirde ben d vitaminlerimi ve b12 almayı unutuyorum işte onları düzenli yaparsan olur dedi bu aralar stresimde fazla saçlarım bile dökülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?