Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim yine kacamaksiz harika bir gün sporuna maşallah bu arada antibiyotik bitti mi canım avokado yenmiyor demiştin değil mi

Begenmedin değil mi kahvaltı bence hiç iyi değil canım. Iki yum haslamidtim sabah midem bulandı bir tane zor yiyip çıktım evden
Canım durumun belli ki bu şartlarda çok iyi beslenmişsin belki inanmazsın ama bu kelimeleri yazdım sildim yanlış anlarsın diye akşam da çorba yada sebze yemeği yemeye çalış ki ayakta durabilesin

Canım durumun belli ki bu şartlarda çok iyi beslenmişsin belki inanmazsın ama bu kelimeleri yazdım sildim yanlış anlarsın diye akşam da çorba yada sebze yemeği yemeye çalış ki ayakta durabilesin
Yol kuzum ne yanlış anlaması bana içinden geçenleri soyleyebilirsin. Ins şu mide bul giderse yiyeccem inş. Bence kekik suyunu ben içeyim

Canim yine kacamaksiz harika bir gün sporuna maşallah bu arada antibiyotik bitti mi canım avokado yenmiyor demiştin değil mi
Sagol Canım antipıyotik perşembe bitiyor 1 hafta ara vericem sonra başka bir üst antipiyotik var onu başlayacağım süt ve ürünleri ,turşu ve fermantasyona uğramış yiyecekler yasak birde antipiyotik alırken genelde herkese geçerli ananas tüketilmiyor çünkü ananasda yüksek c vitamini var ilaçla birleşince zehirliyor benimde aksi gibi kaç gün Canım çekti avakodu yumurta yerine yiyorum tok tutuyor birde glisemik indeksi düşük 10 kan şekerimi oynatmıyor faydası çok bulunduğun ilde varsa kullanmanı tavsiye ederim yanlız tadı yok ben sumakla ve limonla tat veriyorum

Yol kuzum ne yanlış anlaması bana içinden geçenleri soyleyebilirsin. Ins şu mide bul giderse yiyeccem inş. Bence kekik suyunu ben içeyim
Evet Bencede Mercan Köşk'ü varsa onu kullan diyeceğim ama sanırım o yanlız Ege bölgesinde yetişiyor saksıda benim saksıda vardı kurudu çok seviyorum onu mide bulantısına kekik suyundan sonra birebir @kitap_asigi sağolsun sabah sana söylemiş kekik suyunu

Avokado ile ananasi karıştıran ben :))) yok canım buralarda maalesef. Il merkezinde vardır.

Evet canım söyledi sağolsun. Deneyecem el mahkum farklı tatlara pek açık degilimde :)

Evet canım söyledi sağolsun. Deneyecem el mahkum farklı tatlara pek açık degilimde :)
Bende öyleydim Canım ama alıştım artık sumak ,limon domates güzel tat veriyor bence denemelisin bizim burada marketlerde tanesi 5 TL Pazar'dan 3 tanesini 10 TL alıyorum ben belki merkezdeki pazarlarda vardır birde Brüksel lahanası çok güzel oluyor artık bizim ülkemizde de yetişiyor Onuda tavsiye ederim

Gecmisi okumaya abartmiyorum 30 kez oturup alintilama yapmışımdir iki sayfa geçmeden kapi caliyor is çıkıyor cevap veremedim kimseye kusida bakmayin lutfen kizlar hic boş durmadim bugün cok streslendim son 10 sayfayi hic bilmiyorum

Menü
Sabah
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalik

Öğle
Mercimek koftesi karatay usulü

Aksam
Bulgursuz pirinçsiz kiymali kapuska
Yogurt
Çiğ aycekirdegi

2.5 fazla su
20 dk yürüyüş

Miyav_su

Afiyet olsun Canım bu aralar bende papağan gibi çekirdek yiyorum sen kendin mi yaptın çekirdeği yoksa Pazar'dan nı aldın bizim burada kilosu 15 TL

Yok canım biz elazığdayız yani elazığın palu ilçesinde annemler elazığda oraya gittiğimde orada da ünv hastanesi var o bölümde vardır eminim sağol

İyi akşamlar canlar... Bugün güzel bir gündü çocuklar sorun çıkarmadılar okullarında şükür yani küçük oğluşumdan korkuyordum ç problem çıkarmamış..bugünki menüm;
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen bir tere yağında yumurta, iki parça gözleme dkmates salatalık
Ara bir franboğazlı didi
Akşam sebzeli buşhur pilavı, turşu cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…