Muz da yemişsin Canım oda yapar birde balık kızartma ise ki normal birde alabalık çiftliklerde yetişiyor yem veriliyor ki oda artı olmuş sende bilgine balık olarak genelde Deniz balığı tercih etdünkü menüm
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin bir dilim salam çeri domates
ara yeşilçay
öğlen bir kase taze fasülye bir tabak ton balıklı salata
akşam bir elma yarım muz ve 3 çatal kayseri yağlaması ile bitireceğimi zannediyordum
kv ye balık yemeye indik bu yılın ilk balığı olunca birde özlemiştim bir tam alabalık ve bol salata yedim ekmeksiz ve içeceksiz
sanırım saat 8 gibi yiyince direk + kilo olarak dönmüş yoksa bayramdan beri hiç kaçamak yapmadım
Aynen öyle bugün burada Cafeterya var orada takılcam içecek yiyecek hepsine bakıcam bilgine hırs ettimYanlış yazıp miyav suyu Kompleksi soktun yaKız kendini cahil ilan etti Dido yüzünden
Hepimizde de yapıyor ama çok sağlıklı Canım tamam duamı geri aldım bıyıkların çıkmasınAaaa çok severim @Lost-dreamsMiyav_su . Hele de yanına bulgur pilavı ayran bayılırım dur öğlen yiyeyim hatta sadece bu üçlü beni sisiriyor o yüzden dedim biyiklarim çıkmasın yaa zaten kuaföre gitmem lazım
66 nin sonlarindaya canım o yüzden dedimSüpersin sağlam yerde değil derken Canım bence çok güzel 65 sonrası hızlı bir şekilde gelir
Olur Canım normal bayramda tam anlamı ile yapamadın ki moral bozmak yok
Bence eksikye dönecek bak kuzucuklar hast a olduğunda bile aman diyip saldırmadın tebrik ederim seni fıstığım66 nin sonlarindaya canım o yüzden dedim
Üzgün ve stresli old yiyemiyirum ama mutlu ve sinirliysem yiyorum. Ne tuhaf insanımBence eksikye dönecek bak kuzucuklar hast a olduğunda bile aman diyip saldırmadın tebrik ederim seni fıstığım
Oda etkiler Canım birde yediğin balık yemli balıkmışyok canım daha yeni bitti reglim.
iki akşamdır geç yiyoruz sanırım ondan
Bende aynıyımÜzgün ve stresli old yiyemiyirum ama mutlu ve sinirliysem yiyorum. Ne tuhaf insanımsağolasın canım
Doymana sevindim afiyet olsunKavurması yumurta tok tutuyor beni canım aksamda bolsalata yiyin ce doydum
Seninde bilmediğin yok maşallah zararlı gıdalardanBen anlamistim dido oldugunu
Bence güzel rakam dido mu fifiEvet olmuş hadi bakalım. İlk kilo bildirimim 76,00 idi şimdi 74,900 ancak ben bunu kabul etmiyorum. Çünkü bugün reglim başladı ve iki gündür tuvalete çıkmamışım asıl olan 74,900 evet ama hissedilen yani benim hissettiğim 74,500 :)
aklıma gelmedi cnm bugün bi alayım ölçümüCanım neden moralini bozuyorsun tartıya bakma bence mezura ile bel ölçünü al Canım
evde yoktu helva olsada yenmiyor zaten hepimiz çikolata canavarıyızBalıktan sonra bir kibrit kutusu sade tahin helva yeseydin olurmuş Canım
burda zor canım deniz balığı bir ay kadar sonra hamsiye geçeriz ama şimdilik onu yedik ama çok lezzetliydi. Ben somonu da severim ama eşim sevmez diye almıyorlar.Muz da yemişsin Canım oda yapar birde balık kızartma ise ki normal birde alabalık çiftliklerde yetişiyor yem veriliyor ki oda artı olmuş sende bilgine balık olarak genelde Deniz balığı tercih et
bollll çikolatalı bir kekO ne Canım içecek mi yiyecek mi yoksa sakız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?