Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yaa vurma dur
Yumurta isini denedim canim her turlu bayramda. I ıh olmadi valla yogurtlu salata bile yaptim denedim olmadi kokuyo bana ya
Sodam meyveki degil canim icemiyorum onlari hic tadlari cok kotu. Bak burdan yirtarim gibi sanki he?
Gibi gibi papatya1994 iki satır demişsin seninde aynı baharat dök üstüne arkasından peyniri yuvarla gitsin

Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?

Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım

Tekstilde çalışıyorum canım sabah 8'den akşam 7'ye kadar :)

Ben resim çekmedim canım bilmiyordum mesajını da yeni gördüm. Haftaya çeksem olur mu ? Şimdi işe gideceğim de ..

Çok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmem

Keşke içeceğini içseymişsin internette baktım da didonun acayip kalorisi var

Ülker Dido (Klasik, 40gr) : 217 Kalori
Ülker Dido Kare (50gr) : 272 Kalori
Ülker Dido (Küçük, 31gr) : 168 Kalori

Umarım paketin tümünü yememişsindir bir parça yiyip bırakmışsındır. Canın çikolata çektiğinde bitter çikolatayı tercih et canım. Bende bayılıyorum çikolataya ama yiyince hem göbüş yapıyor hem yüzümde sivilce çıkıyor o yüzden önümde çikolata yiyenleri bile kovalıyorum

dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek peynir zeytin bir dilim salam çeri domates
ara yeşilçay
öğlen bir kase taze fasülye bir tabak ton balıklı salata
akşam bir elma yarım muz ve 3 çatal kayseri yağlaması ile bitireceğimi zannediyordum
kv ye balık yemeye indik bu yılın ilk balığı olunca birde özlemiştim bir tam alabalık ve bol salata yedim ekmeksiz ve içeceksiz
sanırım saat 8 gibi yiyince direk + kilo olarak dönmüş yoksa bayramdan beri hiç kaçamak yapmadım

Afiyet olsun çok hafif bir menü olmuş su şişesini al yanına Yudum yudum içmeye çalış

Kızlar nette sorun var 3 kere yüklenmiş kusura bakmayın bugün dükkandayım çok yoğunum sakinleşince uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…