- 4 Eylül 2016
- 122
- 554
- 53
- 33
Gibi gibiYaa vurma dur
Yumurta isini denedim canim her turlu bayramda. I ıh olmadivalla yogurtlu salata bile yaptim denedim olmadi kokuyo bana ya
Sodam meyveki degil canim icemiyorum onlari hic tadlari cok kotu. Bak burdan yirtarim gibi sanki he?
Çok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmemÖyle mi İçecek mi vay anam ben pek cahil kalmışım gecen sende birşey yemiştin tatlı sanmıştımyeğenlerim olsaydı teyze sende hiçbirşey bilmiyorsun derlerdi aboww
Hayır işten gelince anca onu yaptım cacık vardı domates doğradık ve turşuyle yedimFrambuazlı pasta mı yedin anlayamadım Canım kusura bakmaakşamda sadece bulgur pilavı mı yedin çorba yada sebze yemeği yok muydu
Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?
Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım
Çok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmem
Afiyet olsun çok hafif bir menü olmuş su şişesini al yanına Yudum yudum içmeye çalışIyi geceler ben de menumu vereyim.
Sabah
1 peynirli sebzeli zeytinli tost
Sekersiz cay
Ara
Soda
1 tane misirli pirinc patlagi
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurt
Salata
Su cok az oldu yine bildiginiz useniyorum galiba icmeye ya
Bikac gundur cok keyifsizim hicbir sey yapasim yok benim nasil cikilir bu ruh halinden
Geçmiş olsun canım Bugün bildirim yapacak mısınSlm kızlar k.bakmayın gelemedim bayram dönüşü yanınıza evde tadilat var onlarla uğraşıyorum bide rahatsızm biraz :-(
Günaydın canımKızlar günaydın herkese
Yanlış yazıp miyav suyu Kompleksi soktun yaÇok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmem
Tamam canım haftaya O şekilde yaparsın sorun değilTekstilde çalışıyorum canım sabah 8'den akşam 7'ye kadar :)
Ben resim çekmedim canım bilmiyordum mesajını da yeni gördüm. Haftaya çeksem olur mu ? Şimdi işe gideceğim de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?