- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Anladım Canım haklısın bizim buraya günlük geliyor tüketiyoruz şanslıyım balık konusunda hatta sabah bir müşteri vardı Rus tşörtünde balık vardı ama çok güzel hoşuma gitti Adam balıkçıymış eşime dedim sabah sabah balık olsada yesek yarına balık düşünüyorum aklında olsun cıva içeren yüksek toksiktli balık yersen arkasından helva ye ama Torku onun ki şeker pancarlı diğerleri Mısır şuruplu aklında olsunaklıma gelmedi cnm bugün bi alayım ölçümü
evde yoktu helva olsada yenmiyor zaten hepimiz çikolata canavarıyız
burda zor canım deniz balığı bir ay kadar sonra hamsiye geçeriz ama şimdilik onu yedik ama çok lezzetliydi. Ben somonu da severim ama eşim sevmez diye almıyorlar.
birde komşum kayseri yağlaması göndermiş ondan aldım biraz onunla akşam yemeğini bitirecektim 6da
balık işi bozdu yoksa -lerdeydim
Allah kolaylık versin Canım bu hafta yoğun bir haftaherkeste bi sinir bi sinir anlatamam
müdür en son bana patlıyo bişey diyemiyorum
bu hafta bi geçsinde bakalım
Ben mi 71.5 kg sonraki rakamı alıyoruz aman bugün benim sistem çöktü didi mi fifi mi maxmus. Mu ne karın Ağrısı ise bende elektrik hatlarını bozdu
Kek mi allahım isme bakbollll çikolatalı bir kek
tenefüslerde kantini açıyorum sana bi fotosunu atayım aşağı inince nelerin içinde kendimi tuttuğumu bi gör
zeytin dalı yoktu bayrak çektimNe oldu hemen bayrak çektin
Canım senin bayramdan önceki hafta 72.700 şimdi 500 gram eksidesin@puantiyeli_kelebek canım ben Bayram'dan önceki kilomuzu baz alıcaz sandım o Zaman benim 71.500 fark -+700 gr oluyor
Senin yüzünden Cafeye koştum görevli arkadaş Şok'a girdi sen neden soruyorsun ne yapıcaksın iyi misinzeytin dalı yoktu bayrak çektim
Aman kafa mı kaldı bende ya didi fifi miCanım senin bayramdan önceki hafta 72.700 şimdi 500 gram eksidesin
Fıstık sen ne iş yapıyorsun merak ettimherkeste bi sinir bi sinir anlatamam
Seni muhasebeci diye hatırlıyor öğretmen miydinherkeste bi sinir bi sinir anlatamam
Dikkat edersen vermeye doğruyu başlarsın CanımBayramdaki kilomu hatirliyorum ondan oncekini bilmiyorum geçen hafta 72 bu hafta 72.5 giderek kilo alma yolunda hızlı adımlar atiyorum
Bayramdaki kilomu hatirliyorum ondan oncekini bilmiyorum geçen hafta 72 bu hafta 72.5 giderek kilo alma yolunda hızlı adımlar atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?