Ödem olabilir Canım dönem dönem böyle sebepsiz kilo almalar olabilir canını sıkma regl tarihin mi yaklaştı acabagünaydın
geçen hafta 65.6
bu hafta 66.5 +900
@puantiyeli_kelebek
moralim yerlerde
bir günde 900gr alınmaz değilmi ya
Sevmiyor msuun nohut barbunya kuru fasülyeyi ben çok severim yahu .
tevafuk55 srvmiyor musun ben bayılıyorum tam protein deposu onlar böbrek dostu gıdalar anti şekerciler rabbim ne güzel bir gıda yaratmış eksikliğini göstermesin
Aaaa çok severim @Lost-dreams
Didi içmedim tekrar diyeyim. Yanlış yazdım Dido yedim. Bir tane yedim aralıklarla çünkü bugün Regli oldumKeşke içeceğini içseymişsin internette baktım da didonun acayip kalorisi var
Ülker Dido (Klasik, 40gr) : 217 Kalori
Ülker Dido Kare (50gr) : 272 Kalori
Ülker Dido (Küçük, 31gr) : 168 Kalori
Umarım paketin tümünü yememişsindir bir parça yiyip bırakmışsındır. Canın çikolata çektiğinde bitter çikolatayı tercih et canım. Bende bayılıyorum çikolataya ama yiyince hem göbüş yapıyor hem yüzümde sivilce çıkıyor o yüzden önümde çikolata yiyenleri bile kovalıyorum
Evet Ya Herkesten Çok Çok özür dilerim :)Yanlış yazıp miyav suyu Kompleksi soktun yaKız kendini cahil ilan etti Dido yüzünden
yok canım daha yeni bitti reglim.Ödem olabilir Canım dönem dönem böyle sebepsiz kilo almalar olabilir canını sıkma regl tarihin mi yaklaştı acaba
Kavurması yumurta tok tutuyor beni canım aksamda bolsalata yiyin ce doydumCanım doğruyu söyle sen bugün doydun mu gerçekten kahvaltın eksik akşam salata ve makarna doyurdu mu aç kalma önemli olan o bence bana kızma bak bende kaç gündür yumurta yemiyorum diye kızıyorum kendime
Sagolasin canim. Inşallah canım ya söyle başlarda olup da garanti olaydıçok güzel yerde canım merak etme tebrikler
Ben anlamistim dido oldugunuÇok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmem
Canım bunların adında hayır yokÇok pardon kızlarrrr didi yazmışım dido çikolata yani didi sevmem
Geçmiş olsun kolay gelsin Canım umarım hemen biter tadilat işleri kışa kalırsa zor oluyor çok iyi biliyorumSlm kızlar k.bakmayın gelemedim bayram dönüşü yanınıza evde tadilat var onlarla uğraşıyorum bide rahatsızm biraz :-(
Canım bilmem inanır mısın yada biliyor musun bizim buralarda çıkıkcılar olur böyle yerinden oynayan eli ayağı yerine koyarlar tabi önce doktora çık sonra onlara gidersin eger biliyorsanBu saatler anca gelebiliyorum ben canim
Dizim daha iyi sukur yururken agrimiyor ama korkuyorum hareket etmeye yine kitir kutur olur diyebayramda durdugum yerde donmeye calisirken bukuluverdi oturuverdim oldugum yere. Dun de yatarken aynisi.olunca korkuyorum biraz
Yaptin mi yoksa bisey
Bak onu yazmayi unutmusum gobiste biraz kas guzel duruyo gercekten. Ama videodaki ablalar kadar bacaklar kollar sirt falan Ben pek hoslanmiyorum
akşam balıktan sonra canım çok tatlı istedi ama yemedim kocaman metroyu yedi eşim önümdeCanım bunların adında hayır yokkendimi cahil ilan ediyorum
Canım neden moralini bozuyorsun tartıya bakma bence mezura ile bel ölçünü al Canımgünaydın
geçen hafta 65.6
bu hafta 66.5 +900
@puantiyeli_kelebek
moralim yerlerde
bir günde 900gr alınmaz değilmi ya
Balıktan sonra bir kibrit kutusu sade tahin helva yeseydin olurmuş Canımakşam balıktan sonra canım çok tatlı istedi ama yemedim kocaman metroyu yedi eşim önümde
ama yine ben artılardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?