Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sevmiyor msuun nohut barbunya kuru fasülyeyi ben çok severim yahu .

tevafuk55 srvmiyor musun ben bayılıyorum tam protein deposu onlar böbrek dostu gıdalar anti şekercilerrabbim ne güzel bir gıda yaratmış eksikliğini göstermesin

tevafuk55 canım kuru bakliyat sevmeyenin yemeyenin bıyıkları çıksın kız emi
Aaaa çok severim @Lost-dreams Miyav_su . Hele de yanına bulgur pilavı ayran bayılırım dur öğlen yiyeyim hatta sadece bu üçlü beni sisiriyor o yüzden dedim biyiklarim çıkmasın yaa zaten kuaföre gitmem lazım

Didi içmedim tekrar diyeyim. Yanlış yazdım Dido yedim. Bir tane yedim aralıklarla çünkü bugün Regli oldum yani ondan canım çekiyordu çikolata

Canım doğruyu söyle sen bugün doydun mu gerçekten kahvaltın eksik akşam salata ve makarna doyurdu mu aç kalma önemli olan o bence bana kızma bak bende kaç gündür yumurta yemiyorum diye kızıyorum kendime
Kavurması yumurta tok tutuyor beni canım aksamda bolsalata yiyin ce doydum

Evet olmuş hadi bakalım. İlk kilo bildirimim 76,00 idi şimdi 74,900 ancak ben bunu kabul etmiyorum. Çünkü bugün reglim başladı ve iki gündür tuvalete çıkmamışım asıl olan 74,900 evet ama hissedilen yani benim hissettiğim 74,500 :)

Canım bilmem inanır mısın yada biliyor musun bizim buralarda çıkıkcılar olur böyle yerinden oynayan eli ayağı yerine koyarlar tabi önce doktora çık sonra onlara gidersin eger biliyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…