Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım bende karıştırdım özür dilerim gecen hafta o kadar tartıldım ki hangisi olduğunu karıştırdım normalde böyle olmazdı

Canım bende karıştırdım özür dilerim gecen hafta o kadar tartıldım ki hangisi olduğunu karıştırdım normalde böyle olmazdı

Sadece bir kereligine olup yazmayanlari farkedebiliyorum canim ama surekli olunca bende ciddiye alinmadigi hissine kapiliyorum

Anladım Canım ben habire tartıldım biliyorsun bir 73 oldum bir 71 hangisini dikkate alıcağımı şaşırdım
Gel sende tartilma işini birak bi kenara benimle birlikte bak sabah tartiyi haftaya carsambaya kadar kaldirdim artik boşuna geriliyoruz gerek yok

Gel sende tartilma işini birak bi kenara benimle birlikte bak sabah tartiyi haftaya carsambaya kadar kaldirdim artik boşuna geriliyoruz gerek yok
Kesinlikle Canım hele bugünki şaşırmadan sonra dün zaten hoca kızdı ayda bir kendini geriyorsun diye zaten 2 cm incelmem var bende çocuk odasına girmem Çarşamba'ya kadar söz veriyorum yoksa olmıyacak bu iş

didemdefne hanım gelmiş hoşgeldin Canım tatilin Nasıl geçti
Hosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…