Canım bende karıştırdım özür dilerim gecen hafta o kadar tartıldım ki hangisi olduğunu karıştırdım normalde böyle olmazdıBu yukardaki mesaj herkes icin geçerli kizlar sohbet arasinda kilonuzu yazmayin
Kilo bildirimi
Gecen hafta
bu hafta
Fark
Duzenli yazinki teyitleselim.. bu kadar haftadan sonra hala bilinmemesi ciddiye alınmadığını gosteriyor biraz
Canım bende karıştırdım özür dilerim gecen hafta o kadar tartıldım ki hangisi olduğunu karıştırdım normalde böyle olmazdı
Sağol Canım teşekkür ederimMiyav_su ilk sayfadaki listedeki son kilo baz alınıyor o yüzden yarım kilo veemissin Tebrikler arkadaşım
papatya1994 senin kilon 71.4 mus bu hafta 72.5 olunca 1.1 kilo artida oluyorsun bu hafta dikkatle gider inş moral bozmak yok
Anladım Canım ben habire tartıldım biliyorsun bir 73 oldum bir 71 hangisini dikkate alıcağımı şaşırdım
Sadece bir kereligine olup yazmayanlari farkedebiliyorum canim ama surekli olunca bende ciddiye alinmadigi hissine kapiliyorum
Gel sende tartilma işini birak bi kenara benimle birlikte bak sabah tartiyi haftaya carsambaya kadar kaldirdim artik boşuna geriliyoruz gerek yokAnladım Canım ben habire tartıldım biliyorsun bir 73 oldum bir 71 hangisini dikkate alıcağımı şaşırdım
Kesinlikle Canım hele bugünki şaşırmadan sonra dün zaten hoca kızdı ayda bir kendini geriyorsun diye zaten 2 cm incelmem var bende çocuk odasına girmem Çarşamba'ya kadar söz veriyorum yoksa olmıyacak bu işGel sende tartilma işini birak bi kenara benimle birlikte bak sabah tartiyi haftaya carsambaya kadar kaldirdim artik boşuna geriliyoruz gerek yok
Süpersin canım@puantiyeli_kelebek
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 87.5 ( Bayramdan önceki kilo bildirimim , bayramda izinliydim )
bu hafta : 87
Fark: -500 gr
Eki Görüntüle 1887666
@puantiyeli_kelebek
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 87.5 ( Bayramdan önceki kilo bildirimim , bayramda izinliydim )
bu hafta : 87
Fark: -500 gr
Eki Görüntüle 1887666
Kesinlikle Canım hele bugünki şaşırmadan sonra dün zaten hoca kızdı ayda bir kendini geriyorsun diye zaten 2 cm incelmem var bende çocuk odasına girmem Çarşamba'ya kadar söz veriyorum yoksa olmıyacak bu iş
KesinlikleHarikasin canim saglam adımlar atarak veriyorsun bu kilolar sana bir daha geri donmeyecek :))
Kesinlikle kafam karıştıAnlaştık o zaman
Harikasin canim saglam adımlar atarak veriyorsun bu kilolar sana bir daha geri donmeyecek :))
Hosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
Ya Canım ben etiket yapmayı bilmiyorumBenden korkma canim hedefim belli 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?