Yok hem rakam hem sağlıklı beslenme konusunda emin ol benden beter olucaksınız milletin dediği Abur cuburları benden daha fazla şaşıracaksınız didi fifiBenden korkma canim hedefim belli 70
okulda memurum canımFıstık sen ne iş yapıyorsun merak ettim
Allah Rahmet etsin yaşlı mıydı üzüldüm Mekanı cennet olsunHosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
A çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin geriye kalanlara sabırHosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
yok kuzum okulda memurumSeni muhasebeci diye hatırlıyor öğretmen miydin
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinHosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
Hosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
ah canımSenin yüzünden Cafeye koştum görevli arkadaş Şok'a girdi sen neden soruyorsun ne yapıcaksın iyi misin
Hosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
didi reklamındaki naciye teyze senin hemşehrin nasıl bilmessin aşkolsunAman kafa mı kaldı bende ya didi fifi mifarketmez istersen +2 kg yaz
Canım P PammukPrensess ditoruz ya başına @ bu işareti koy ve ismi yazYa Canım ben etiket yapmayı bilmiyorumnasıl olcak söylersen bende kilo bildirimimi o şekilde yaparım
Nasıldidi reklamındaki naciye teyze senin hemşehrin nasıl bilmessin aşkolsun
Açıkman yoksa yeme leptinin hormonu çalışsınkzılar ben öğle arasına çıkıcam karnımda acıkmadı kavaltıyı geç yaptım yoğunluktan. meyve yerim olmassa
tamam yemeyim canım meyve ve kuruyemiş alayım yanıma acıkınca yiyeyimAçıkman yoksa yeme leptinin hormonu çalışsın
masallah sanaNasılgonyalı mı ama ben tv bakmıyorum Canım tv yeni aldım gecen yıl bekarken de bakmıyordum Şimdi netten belgesel ,fıtness ve film bakıyorum bakmadığım Zaman dergi ve kitap okuyorum belki inanmazsın ama ben tv alınca arkadaşlar Şok'a girmişti
Rakam değil Canım zaten hızlı vermek sağlıklı değil ikincisi sağlıklı beslenme konusunda diyorum benBenim sollamam imkansız :)
10 haftada 2,7 kilo verebildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?