Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yani o yüzden şaşırıyorum dizi ismi bile bilmem ben ama yabancı dizilerden game of thrones ve Vikingler birde Sherlock Holmes bakıyorum onlarıda internet üzerinden 1000 yakın kitap okudum devam ediyorum 10 sene Atlas ve tarih dergilerine üyeliğim vardı izlemediğim ödüllü dünya sineması filmleri kalmadı belgesel desen zaten hastasıyım

Kizlar bende zayiflamak istiyorum genc anneyim 21 yasindayim we kilom 70 sadece 10 kilo wersem yeter ama oglumu emzirdigim icin de bogazimaaa hakim olamiyorum nolur biri banada yardim etsinoysaki kizken kilo sorunum hic yoktu
Canım bebişini sağ salim büyüt analı babalı ekmek ,makarna ve pilavı hazır paketli ürünleri hayatından çıkarırsan emin ol vermeye başlarsın bu arada boyun kaç evde fırsat buldukça pilates jillan yap

Kizlar bende zayiflamak istiyorum genc anneyim 21 yasindayim we kilom 70 sadece 10 kilo wersem yeter ama oglumu emzirdigim icin de bogazimaaa hakim olamiyorum nolur biri banada yardim etsinoysaki kizken kilo sorunum hic yoktu

Boyun kac canim saglikli ye elinden geldigince ekmek makarna pilav abur yememeye ozen göster sut urunleri özellikle ayran yogurt bunlar sütünü arttiracaktir sekerli gidalar zaten kullanma hem sen hizli kilo verirsin emzirmeden dolayi gunde 30 40 dk yürüyüş de yaparsan kilo vermen kacinilmaz

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…