Öyle yapabilirsin acıkma yoksa bırak o hormonun çalışsıntamam yemeyim canım meyve ve kuruyemiş alayım yanıma acıkınca yiyeyim
Yani o yüzden şaşırıyorum dizi ismi bile bilmem benmasallah sana
Canım bebişini sağ salim büyüt analı babalı ekmek ,makarna ve pilavı hazır paketli ürünleri hayatından çıkarırsan emin ol vermeye başlarsın bu arada boyun kaç evde fırsat buldukça pilates jillan yapKizlar bende zayiflamak istiyorum genc anneyim 21 yasindayim we kilom 70 sadece 10 kilo wersem yeter ama oglumu emzirdigim icin de bogazimaaa hakim olamiyorum nolur biri banada yardim etsinoysaki kizken kilo sorunum hic yoktu
Ya Canım ben etiket yapmayı bilmiyorumnasıl olcak söylersen bende kilo bildirimimi o şekilde yaparım
kzılar ben öğle arasına çıkıcam karnımda acıkmadı kavaltıyı geç yaptım yoğunluktan. meyve yerim olmassa
Kizlar bende zayiflamak istiyorum genc anneyim 21 yasindayim we kilom 70 sadece 10 kilo wersem yeter ama oglumu emzirdigim icin de bogazimaaa hakim olamiyorum nolur biri banada yardim etsinoysaki kizken kilo sorunum hic yoktu
Rakam değil Canım zaten hızlı vermek sağlıklı değil ikincisi sağlıklı beslenme konusunda diyorum ben
Demek ki dün vücudunun isteği gıdayı vermişsin ve kan şekerin oynamamış harikasınTahlil yapmaya gidecegim bende birsey yememis olmama rağmen acikmadim afiyet olsun
Merhabalaaar
Geçmiş kilo: 85.7
Şimdiki kilo 85.5
Fark 200 gr.
Eki Görüntüle 1887689
@puantiyeli_kelebek
Canım birden yüklenme kendine zararı olur buna emin ol
Canım bebişini sağ salim büyüt analı babalı ekmek ,makarna ve pilavı hazır paketli ürünleri hayatından çıkarırsan emin ol vermeye başlarsın bu arada boyun kaç evde fırsat buldukça pilates jillan yap
Boyun kac canim saglikli ye elinden geldigince ekmek makarna pilav abur yememeye ozen göster sut urunleri özellikle ayran yogurt bunlar sütünü arttiracaktir sekerli gidalar zaten kullanma hem sen hizli kilo verirsin emzirmeden dolayi gunde 30 40 dk yürüyüş de yaparsan kilo vermen kacinilmaz
Hadi bakalım inşallah bekliyoruz senden haber Canımönerileriniz icin cok tesekkur ederim bu bilgileri hayatimaaa koycam eyer kilo werirsem sizlerrle mutlaka paylascam ☺
Eki Görüntüle 1887691
Selamm. kilo bildirimimi yapayim birazdan alintilarimla gelirim yine :)
Gecen hafta 70.9
Bugun 70.8
Fark -100
Mutluyum valla artidayim diye dusunmustum hep.
Şimdi eşimle konuşuyorduk spor için bende imkanımız varsa hem yüzme hem ağırlık sporuna devam etmek istiyorum dedim ben çok seviyorum spor yapmayı yapmayınca uyuyamıyorum inanır mısın dün bir foto paylaştım facede arkadaş tanıyamamış yazmış doğruyu söyle bu sen misin diyeacayip gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?