- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
ilk izlediğim yabancı dizi ismini söyleyeyim. sex and the cityYani o yüzden şaşırıyorum dizi ismi bile bilmem benama yabancı dizilerden game of thrones ve Vikingler birde Sherlock Holmes bakıyorum onlarıda internet üzerinden 1000 yakın kitap okudum devam ediyorum 10 sene Atlas ve tarih dergilerine üyeliğim vardı izlemediğim ödüllü dünya sineması filmleri kalmadı belgesel desen zaten hastasıyım
Şuan kendi kendime gülüyorum diyecekler delirdi hayır bilmiyorum resim atsanaimam sarığı tatlısını bilinmi
Vay zaten sen ateşli bir kadınsınilk izlediğim yabancı dizi ismini söyleyeyim. sex and the city
Şuan kendi kendime gülüyorum diyecekler delirdi hayır bilmiyorum resim atsana
o dediğin kişilerden biri benim canımTam tatlı düşkünü olanlara harbiden güzel gözüküyor ben bunun şekersiz unsuz yaparım dur tariflerine bir bakayım
Zaten geliyor buraya Ateş'insorma bi ateş bi ateş
Bak onu biliyorum incir uyutması gonyalı tatlısı zerdeden sonra doğru muo dediğin kişilerden biri benim canım
incirli tatlı var favorim
hahah hayır tabikiBak onu biliyorum incir uyutması gonyalı tatlısı zerdeden sonra doğru muşükür bildiğim birşey çıktı
sizede vereyim o ateştenZaten geliyor buraya Ateş'inyanıyoruz buralarda
İnsan evet derdehahah hayır tabiki
incirli cevizli tarçınlı bir kek nescafe ile ıslatıyorsun üzerinde kreması var
Demesütlü tatlılarıda severim denemek isttediğim bir magnolia var bakalım ne zamana denk gelicek
Zararlı şeyleri seviyorsun kabak tatlısını bende çok seviyorum şekersiz fırında pişirir üstüne ceviz koyarım birde çorbasını yapıyordum keçi peynirli bak sende bunu bilmezsinya düşündümde sevmediğim hiçbir yiyecek yok herşeyi yeme kapasitesine sahibim. kabak tatlısını sevmezdim onuda tahinle yemeyi öğrendim. allahın her nimetini seviyorum çok şükür. bide boğazıma hakim olabilirsem süper olacak
yok ben almayımZararlı şeyleri seviyorsun kabak tatlısını bende çok seviyorum şekersiz fırında pişirir üstüne ceviz koyarım birde çorbasını yapıyordum keçi peynirli bak sende bunu bilmezsin
evet desem bu tatlıyı bilemiycektinİnsan evet derdebeni Mutlu edersin cadı yanlız imam'ın sarığı kremasız olur mu ben bunu keçi boynuzunu öğütüp yapabilirim krema sorun çünkü dün instgram takip ettiğim birisi krema yerine yabancı bir fıstık bulmuş ki bende ithal ceviz ve fıstıklara karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?