- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Ha ha bulmadın değil mi yabenimle uğraştın bende seninle uğraşırım
sana laf yetiştireceğim diye birine yanlış belge verdimEvet o çok ağır sende canım nazar değmesin maşallah sana41 kere maşallah
Boynu buruk dalında iken hafif kurumuş ama çürümemiş yere düşmüş incir demek bu kuru incirler genelde ondan yapılır yaş incirin glisemik indeksi 80 kuru incirin 40 o yüzden şekerde dalgalanma yapmıyor bende sana bu bilgiyi vereyim
İyi olmuş oh içimin yağları eridi kesin -500 gr oldumsana laf yetiştireceğim diye birine yanlış belge verdim
teşekkürlerrrrBoynu buruk dalında iken hafif kurumuş ama çürümemiş yere düşmüş incir demek bu kuru incirler genelde ondan yapılır yaş incirin glisemik indeksi 80 kuru incirin 40 o yüzden şekerde dalgalanma yapmıyor bende sana bu bilgiyi vereyim
Rica ederim azıcıkta sağlıklı besinleri öğrenteşekkürlerrrr
cok bunaldım ya yenı gorebıldım dusunKolay gelsin Canım
Doğrudur Canım Allah kolaylık versincok bunaldım ya yenı gorebıldım dusun
haha konuşsana merak ettim.Rica ederim azıcıkta sağlıklı besinleri öğrenbak kızdırma beni Denizli şivesi konuşurum ona göre apışır kalırsın
evvelgün bizim evin ön yandaki gızanladan biri seni andırıp duruydu.haha konuşsana merak ettim.
benim ağzım pek laf bilmez o yüzden çok ezmeye çalışırlar
Ayy kabak tatlısıni çok severim ama daha masum sade yiyorum benya düşündümde sevmediğim hiçbir yiyecek yok herşeyi yeme kapasitesine sahibim. kabak tatlısını sevmezdim onuda tahinle yemeyi öğrendim. allahın her nimetini seviyorum çok şükür. bide boğazıma hakim olabilirsem süper olacak
Bende öyle fırında yaparım şekersiz çorbasıda çok güzel oluyor keçi peynirliAyy kabak tatlısıni çok severim ama daha masum sade yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?