Farkındayım sağlıklı ya almazsın peki sen Brüksel lahanalı köfteyi bilir misin yada fırında oğlak tandır yapmasınıyok ben almayım
hahah dur resim atayım. bi tatlının önce göze sonra damağa hitap etmesi lazımDemekız tamam amacın beni delirtmekse ulaştın emeline isimlere bak allahım
yok ben yapmayı bilmem anca yerimFarkındayım sağlıklı ya almazsın peki sen Brüksel lahanalı köfteyi bilir misin yada fırında oğlak tandır yapmasını
He o dediğinde doğruevet desem bu tatlıyı bilemiycektin
internetten bak canımHe o dediğinde doğruyanlız tatlılardan midem bulandı ya dün markette dergi almaya gittim diyabetik dergisi çikolatalarda indirim varmış neyse Nestle hiç incelememiştim %55 bitter olanı aman allahım arkasını bir okudum gluten var Torku'da her markette yok saf kakao arıyorum bakalım bulabilecek miyim
Yok Canım benim hoşuma gitmedi bunlar tabi sevenler için ayrı bir lezzet ben en çok bunları seviyorum ve ağzımın suyu akıyorEki Görüntüle 1887708 magnoliaEki Görüntüle 1887709 sultan lokumu
Umarım akşam yemezsin Canım onlardangünün sonunda bu tatlılardan biri mideme girmez umarım fena canımı çektirdim
Sağol Allah razı olsun bak beni bu konuda aydınlattın Canım cahiliyim gitti sağol varol
hepsini çok severim.Yok Canım benim hoşuma gitmedi bunlar tabi sevenler için ayrı bir lezzet ben en çok bunları seviyorum ve ağzımın suyu akıyor
Sağol Allah razı olsun bak beni bu konuda aydınlattın Canım cahiliyim gitti sağol varolyanlız midem bulandı ya resimlerden
Sen tatlı seviyorsun anladım Canım gerçekten tadı yok ben sumak tuz ve limonla yapınca seviyorum bende hayatımda tuzlu ,acılı ve ekşili gıdalara yer var tatlıya malesef yok en son tatlı için kavun ve dalından düşmüş boynu buruk yedim hadi sende boynu buruğu bulhepsini çok severim.benimde ağzımın suyu aktı
yalnız avakadoyu sevmedim ballı seviyorum onuda
canımcım boynu buruk yok bizim bahçede hepsi boynu dikSen tatlı seviyorsun anladım Canım gerçekten tadı yok ben sumak tuz ve limonla yapınca seviyorum bende hayatımda tuzlu ,acılı ve ekşili gıdalara yer var tatlıya malesef yok en son tatlı için kavun ve dalından düşmüş boynu buruk yedim hadi sende boynu buruğu bul
ben ekşi ve acıda severim ama tatlı yönüm ağır basıyorCiddiyim maden suyu açtım onu İçiyorum
Canım P PammukPrensess ditoruz ya başınaMiyav_su
Canım P PammukPrensess ditoruz ya başına @ bu işareti koy ve ismi yaz
Hym tamam o zaman yaparım dur bir deniyim @miyavsu oldumu ki
Ha ha bulmadın değil mi yacanımcım boynu buruk yok bizim bahçede hepsi boynu dik
Evet o çok ağır sende canım nazar değmesin maşallah sanaben ekşi ve acıda severim ama tatlı yönüm ağır basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?