Onu bilmiyorum ama benim esim yemez öyle farklı şeyleriBende öyle fırında yaparım şekersiz çorbasıda çok güzel oluyor keçi peynirli
evvelgün bizim evin ön yandaki gızanladan biri seni andırıp duruydu.
kulkedisi30 sayin yolculaamiz duz mu yaladingiz? Otogara kadar su yok gaari'
Benim 82.7 çıktım sabah. Yalnız tartı fazla gösteriyor biraz bozuldu. Sen yine de bu kiloyu baz al. Unuttum sabah yazmayı kusura bakma. Çocukların 4ü okula başladı ya herşey karman çorman Eksikleri almaya çalışıyorum okula götür gel kahvaltı beslenme su vs derken unuttum yanımda iki de minik var. Anlayış bekliyorum :))
Şu sokakta satıyorlar ya o tatlıGevrek çok zararlı bir gıda tekrar yerken bunu bir daha düşün Canım çikolatada olmamış halka tatlısı ne ya hepiniz anlaştınız galiba kızlar kafayı sıyırdım
Kocaların hepsi aynı benimkide yemem defi sonra beğendiOnu bilmiyorum ama benim esim yemez öyle farklı şeyleri
Tulumba ve Şam tatlısı satılıyor burada aman neyse rüyama girecek kabusum olucak hepsi sizin yüzünüzden gıcıklarŞu sokakta satıyorlar ya o tatlı
Köyde anasinin PişirDigi yemeklere yaptığı iltifatlari duyman lazımKocaların hepsi aynı benimkide yemem defi sonra beğendi
Benimkide öyleydi sonra bir gün evde beğenmedi tabağı önünden çektim aldım git ananın evine orada ye dedim 1 hafta evde yemek yapmadım bir daha da yapmadıKöyde anasinin PişirDigi yemeklere yaptığı iltifatlari duyman lazım
Salak bu adamlar valla sanki Allah ömür verirse yasliliklarinda kim olacak yanlarında... geçen oğlum eline almış tavuk parçasını kemirerek istahla yiyor. Diyor ki inş dayısı tarafina çekmez. Benim taraf etçil de... ne diyorsun dedim ben o kadar et yemek iyi değil manasinda dedim diyor. Kiviriyor hemenBenimkide öyleydi sonra bir gün evde beğenmedi tabağı önünden çektim aldım git ananın evine orada ye dedim 1 hafta evde yemek yapmadım bir daha da yapmadı
Aynen hepsi aynı bu erkeklerin madem ananı arıyacaktın evlenme değil mi ananla Mutlu Mesut yaşa bir kere et yemek çok sağlıklı afedersin ama eşin bilmiyor demek ki kardeşin sağlıklı besleniyor tebrik ederimSalak bu adamlar valla sanki Allah ömür verirse yasliliklarinda kim olacak yanlarında... geçen oğlum eline almış tavuk parçasını kemirerek istahla yiyor. Diyor ki inş dayısı tarafina çekmez. Benim taraf etçil de... ne diyorsun dedim ben o kadar et yemek iyi değil manasinda dedim diyor. Kiviriyor hemen
Ama ekmekte şeker var Canım 1 dilim ekmekte 15 küp şeker varMiyav_su kulkedisi30 o kadar tatlı resminden hiçbirini canım cekmedi demek ki benim zayıf noktam tatlı ve çikolata değil ama oraya gözleme ekmek fotoları kpysaydiniz ne olurdum acaba
tamam işte yuvarlak tulumba tatlısıTulumba ve Şam tatlısı satılıyor burada aman neyse rüyama girecek kabusum olucak hepsi sizin yüzünüzden gıcıklar
Kız Allah seni müşteriye püskürttümtamam işte yuvarlak tulumba tatlısı
namı diğer kerhane tatlısı==> bu tatlıdan yememe sebebim
Salak bu adamlar valla sanki Allah ömür verirse yasliliklarinda kim olacak yanlarında... geçen oğlum eline almış tavuk parçasını kemirerek istahla yiyor. Diyor ki inş dayısı tarafina çekmez. Benim taraf etçil de... ne diyorsun dedim ben o kadar et yemek iyi değil manasinda dedim diyor. Kiviriyor hemen
Aynen hepsi aynı bu erkeklerin madem ananı arıyacaktın evlenme değil mi ananla Mutlu Mesut yaşa bir kere et yemek çok sağlıklı afedersin ama eşin bilmiyor demek ki kardeşin sağlıklı besleniyor tebrik ederim
Demek ki ben ekmekteki şekeri seviyorumAma ekmekte şeker var Canım 1 dilim ekmekte 15 küp şeker var
Yazık kız yemeklere günah hoş eşini birşeyler söylemek istemişsin ama olmamış yazık bende bugün öğlende yiyemedim çok yoğundumbenimkinin yaptıklarını bilseniz kufredersiniz
beğenmesse gider yumurta kırar tost yapar falan
telefonda sorar istemediği yemekse gelmez dışarda yer
kaç kere önünde çöpe dmktüm tencere tencere yemeği de akıllanmıyor.
eti bende çok severim yadöner iskender adana kebap lahmacun şiş kebap annah akşam olsada yemek yesek
Aynen zaten ekmekte uyuşturucuya benzeyen bize mutluluk veren madde bulundu en son ki araştırmalardaDemek ki ben ekmekteki şekeri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?