Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim 82.7 çıktım sabah. Yalnız tartı fazla gösteriyor biraz bozuldu. Sen yine de bu kiloyu baz al. Unuttum sabah yazmayı kusura bakma. Çocukların 4ü okula başladı ya herşey karman çorman Eksikleri almaya çalışıyorum okula götür gel kahvaltı beslenme su vs derken unuttum yanımda iki de minik var. Anlayış bekliyorum :))

Benimkide öyleydi sonra bir gün evde beğenmedi tabağı önünden çektim aldım git ananın evine orada ye dedim 1 hafta evde yemek yapmadım bir daha da yapmadı
Salak bu adamlar valla sanki Allah ömür verirse yasliliklarinda kim olacak yanlarında... geçen oğlum eline almış tavuk parçasını kemirerek istahla yiyor. Diyor ki inş dayısı tarafina çekmez. Benim taraf etçil de... ne diyorsun dedim ben o kadar et yemek iyi değil manasinda dedim diyor. Kiviriyor hemen

Aynen hepsi aynı bu erkeklerin madem ananı arıyacaktın evlenme değil mi ananla Mutlu Mesut yaşa bir kere et yemek çok sağlıklı afedersin ama eşin bilmiyor demek ki kardeşin sağlıklı besleniyor tebrik ederim

tamam işte yuvarlak tulumba tatlısı
namı diğer kerhane tatlısı==> bu tatlıdan yememe sebebim
Kız Allah seni müşteriye püskürttüm okurken Allah'dan üzerine gelmedi Ateş'le oynadın bebeğim ben seni uyarmıştım yandın kızım sen gardını al tombul kediciğin intikamı başlıyor gız

kulkedisi30 kırk yılda bir yerdim ben o tulumbayı şimdi artık tamamen yemem hoş 4 yıl olmuştur en son Ramazan da ev yapımı güllaç yedim 1 çatallık yanlız bugün artık kabusum olucak bu tatlılar midem bulandı şimdi ikinci maden suyunu içiyorum yanlız ayvayı yedin bacım

benimkinin yaptıklarını bilseniz kufredersiniz
beğenmesse gider yumurta kırar tost yapar falan
telefonda sorar istemediği yemekse gelmez dışarda yer
kaç kere önünde çöpe dmktüm tencere tencere yemeği de akıllanmıyor.
eti bende çok severim ya döner iskender adana kebap lahmacun şiş kebap annah akşam olsada yemek yesek

Yazık kız yemeklere günah hoş eşini birşeyler söylemek istemişsin ama olmamış yazık bende bugün öğlende yiyemedim çok yoğundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…