Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kız Allah seni müşteriye püskürttüm okurken Allah'dan üzerine gelmedi Ateş'le oynadın bebeğim ben seni uyarmıştım yandın kızım sen gardını al tombul kediciğin intikamı başlıyor gız
yavrum zaten tuniğimin telini kaçırmışım nereye takıldıysa. üzüldüm seviyordum bunu
farkettimde sana gösterdiğim kıyafetlerime bişey oluyo kız gözünmü değdi nedir

gardımı aldım bekliyorum

yavrum zaten tuniğimin telini kaçırmışım nereye takıldıysa. üzüldüm seviyordum bunu
farkettimde sana gösterdiğim kıyafetlerime bişey oluyo kız gözünmü değdi nedir
Ana şu lafa bak sen benim kimsenin malında eşyasında gözüm kalmaz cadı saçını başını yolarım

Şimdi değil ama sabahı bekle yavru kuşum birde bana gözün kalıyor dedin buda eklendi listeye
çok yorgunum zaten
kafam 1500
baya sıkıntılıyım bu ara
yarına bırakalım bende yarım saate cıkıcam
dün komşuya kahveye gittim elimde telefon diye tv kumandasını götürmüşüm gülmekten öldük
işten gelirkende yağmur yağıyodu şemsiyeyi açıp çanta gibi koluma takmışım eve girerken farkettim
hiç iyi değilim şu ara devrelerim yandı

Kız Allah seni dur anlatma gülmekten çişim geldi

Bu ara erkeklere karşı çok doluyum zaten seninkini de benimkini de piçaklarım o olacak
Aynen zaten ekmekte uyuşturucuya benzeyen bize mutluluk veren madde bulundu en son ki araştırmalarda
77 kiloya ekmek duskunlugum yüzünden çıktım.şu anda en sevdiğim yeşil soğan ve taze pırasa ile ekmek yemek mesela. Hiçbir tatlıya değişme o kadar söyleyeyim. aksamlari eşim dışarı çıkardı ona sinirlenir bütün somunu yediğim olurdu olan bana olmuş onun yüzünden kendime güvenim gitti o hala dışarı çıkıyor ama ben yemiyorum ve zayifliyotum o görecek
maşallah kuzum benim çekti valla
Bkz: açıklama yukarda

Hadi ya allah rahmet eylesin ani bi olummu oldu yoksa bekliyomuydunuz gencmiydi ne öldü

Hayırdır canım ne oldu

benim kadar nefret edemessin erkek milletinden
geçen filme bakıyoduk kaslı bi adam vardı ya dedim böyle kas yapmak için baya uğraşıyolarmı dedim e herhalde napacan dedi. ilerde erkek olmayı düşünüyorum ameliyatla. lazım olacak bilgiler topluyorum dedim. niye dedi. kadın olmak çok yorucu belki erkek olursam rahatlarım dedim

Ay onu bende çok severim yufka içinde haşlanmış patates yumurta taze soğan of kesinlikle benide ekmek aldırdı farkındayım eşine bende kızgınım ayrı konu boşver bıcaklama minnakların var bak ne güzel zayıflayarak ona cevabı güzel vereceksin bende sabah eşime kızdım sinir etti dükkana bıraktı toz oldu güya saat 3 de gelip spora gidecektim

Hayırdır canım ne oldu
maddi ve manevi sıkıntılar
her yük üzerimde
aklına ne gelirse
kendime vakit ayıramıyorum. yarım saatlik sporum dert oldu millete
kızımın öğretmeni norm fazlası oldu gidecek yerine kim gelecek diye düşünmekten uyuyamıyorum
oğlan kreşe gitmem diye ağlıyor her sabah
daha neler varda işte yoruldum başımı alıp gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…