- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
maşallah kuzum benim çekti vallaMiyav_su kulkedisi30 o kadar tatlı resminden hiçbirini canım cekmedi demek ki benim zayıf noktam tatlı ve çikolata değil ama oraya gözleme ekmek fotoları kpysaydiniz ne olurdum acaba
100 GR Olsun bizim olsunGeçen haftadan bu yana 100 gr vermişim
yavrum zaten tuniğimin telini kaçırmışım nereye takıldıysa. üzüldüm seviyordum bunuKız Allah seni müşteriye püskürttümokurken Allah'dan üzerine gelmedi Ateş'le oynadın bebeğim ben seni uyarmıştım yandın kızım sen gardını al tombul kediciğin intikamı başlıyor gız
gardımı aldım bekliyorumkulkedisi30 kırk yılda bir yerdim ben o tulumbayı şimdi artık tamamen yemem hoş 4 yıl olmuştur en son Ramazan da ev yapımı güllaç yedim 1 çatallık yanlız bugün artık kabusum olucak bu tatlılar midem bulandı şimdi ikinci maden suyunu içiyorum yanlız ayvayı yedin bacım
Ana şu lafa bak senyavrum zaten tuniğimin telini kaçırmışım nereye takıldıysa. üzüldüm seviyordum bunu
farkettimde sana gösterdiğim kıyafetlerime bişey oluyo kız gözünmü değdi nedir
Şimdi değil ama sabahı bekle yavru kuşumgardımı aldım bekliyorum
kız öyle demedim tarzla seninki farklı zaten bebeğim. hani nazarın mı değdi manasında dedimAna şu lafa bak senbenim kimsenin malında eşyasında gözüm kalmaz cadı saçını başını yolarım
çok yorgunum zatenŞimdi değil ama sabahı bekle yavru kuşumbirde bana gözün kalıyor dedin buda eklendi listeye
Anladım zaten fıstığım nazarım değmez ama maşallah 41 kere zaten hep kullanırım bunukız öyle demedim tarzla seninki farklı zaten bebeğim. hani nazarın mı değdi manasında dedim
biliyorum canım şaka dedimAnladım zaten fıstığım nazarım değmez ama maşallah 41 kere zaten hep kullanırım bunu
çok yorgunum zaten
kafam 1500
baya sıkıntılıyım bu ara
yarına bırakalım bende yarım saate cıkıcam
dün komşuya kahveye gittim elimde telefon diye tv kumandasını götürmüşüm gülmekten öldük
işten gelirkende yağmur yağıyodu şemsiyeyi açıp çanta gibi koluma takmışım eve girerken farkettim
hiç iyi değilim şu ara devrelerim yandı
Bu ara erkeklere karşı çok doluyum zaten seninkini de benimkini de piçaklarım o olacakbenimkinin yaptıklarını bilseniz kufredersiniz
beğenmesse gider yumurta kırar tost yapar falan
telefonda sorar istemediği yemekse gelmez dışarda yer
kaç kere önünde çöpe dmktüm tencere tencere yemeği de akıllanmıyor.
eti bende çok severim yadöner iskender adana kebap lahmacun şiş kebap annah akşam olsada yemek yesek
77 kiloya ekmek duskunlugum yüzünden çıktım.şu anda en sevdiğim yeşil soğan ve taze pırasa ile ekmek yemek mesela. Hiçbir tatlıya değişme o kadar söyleyeyim. aksamlari eşim dışarı çıkardı ona sinirlenir bütün somunu yediğim olurduAynen zaten ekmekte uyuşturucuya benzeyen bize mutluluk veren madde bulundu en son ki araştırmalarda
Bkz: açıklama yukardamaşallah kuzum benim çekti valla
Farkındayım Canım şaka güzel ve dozunda merak etme yanlış anlamadım için rahat olsunbiliyorum canım şaka dedim
Hadi ya allah rahmet eylesin ani bi olummu oldu yoksa bekliyomuydunuz gencmiydi ne öldüHosbulduk canım tatili yarıda kestik kayinvalidem vefat etti c.tesi acil döndük kayinimin oradayım kaç gününde gelen giden gece 2.3 de gelip sabah 8 9 da tekrar gidiyorum şimdi kızları banyo yaptırdım küçüğü uyuttum duş alıp tekrar gideceğim cuma kuran okutulacak ondan sonra evime tam dönerim
Hayırdır canım ne olduçok yorgunum zaten
kafam 1500
baya sıkıntılıyım bu ara
yarına bırakalım bende yarım saate cıkıcam
dün komşuya kahveye gittim elimde telefon diye tv kumandasını götürmüşüm gülmekten öldük
işten gelirkende yağmur yağıyodu şemsiyeyi açıp çanta gibi koluma takmışım eve girerken farkettim
hiç iyi değilim şu ara devrelerim yandı
benim kadar nefret edemessin erkek milletindenBu ara erkeklere karşı çok doluyum zaten seninkini de benimkini de piçaklarım o olacak
77 kiloya ekmek duskunlugum yüzünden çıktım.şu anda en sevdiğim yeşil soğan ve taze pırasa ile ekmek yemek mesela. Hiçbir tatlıya değişme o kadar söyleyeyim. aksamlari eşim dışarı çıkardı ona sinirlenir bütün somunu yediğim olurduolan bana olmuş onun yüzünden kendime güvenim gitti o hala dışarı çıkıyor ama ben yemiyorum ve zayifliyotum o görecek
Bkz: açıklama yukarda
Ay onu bende çok severim yufka içinde haşlanmış patates yumurta taze soğan of kesinlikle benide ekmek aldırdı farkındayım eşine bende kızgınım ayrı konu boşver bıcaklama minnakların var bak ne güzel zayıflayarak ona cevabı güzel vereceksin bende sabah eşime kızdım sinir etti dükkana bıraktı toz oldu güya saat 3 de gelip spora gidecektimBu ara erkeklere karşı çok doluyum zaten seninkini de benimkini de piçaklarım o olacak
77 kiloya ekmek duskunlugum yüzünden çıktım.şu anda en sevdiğim yeşil soğan ve taze pırasa ile ekmek yemek mesela. Hiçbir tatlıya değişme o kadar söyleyeyim. aksamlari eşim dışarı çıkardı ona sinirlenir bütün somunu yediğim olurduolan bana olmuş onun yüzünden kendime güvenim gitti o hala dışarı çıkıyor ama ben yemiyorum ve zayifliyotum o görecek
Bkz: açıklama yukarda
maddi ve manevi sıkıntılarHayırdır canım ne oldu
benim kadar nefret edemessin erkek milletinden
geçen filme bakıyoduk kaslı bi adam vardı ya dedim böyle kas yapmak için baya uğraşıyolarmı dedim e herhalde napacan dedi. ilerde erkek olmayı düşünüyorum ameliyatla. lazım olacak bilgiler topluyorum dedim. niye dedi. kadın olmak çok yorucu belki erkek olursam rahatlarım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?