Kız Allah seni cevabıbenim kadar nefret edemessin erkek milletinden
geçen filme bakıyoduk kaslı bi adam vardı ya dedim böyle kas yapmak için baya uğraşıyolarmı dedim e herhalde napacan dedi. ilerde erkek olmayı düşünüyorum ameliyatla. lazım olacak bilgiler topluyorum dedim. niye dedi. kadın olmak çok yorucu belki erkek olursam rahatlarım dedim
Bu hazır cevaplar onlara göre dirdir eden kadın demekbenim kadar nefret edemessin erkek milletinden
geçen filme bakıyoduk kaslı bi adam vardı ya dedim böyle kas yapmak için baya uğraşıyolarmı dedim e herhalde napacan dedi. ilerde erkek olmayı düşünüyorum ameliyatla. lazım olacak bilgiler topluyorum dedim. niye dedi. kadın olmak çok yorucu belki erkek olursam rahatlarım dedim
İçimizde en zor hayat senin hayatın Rabbim inşallah en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün işlerin hep yolunda gitsin evlatlarının başından ayırmasınmaddi ve manevi sıkıntılar
her yük üzerimde
aklına ne gelirse
kendime vakit ayıramıyorum. yarım saatlik sporum dert oldu millete
kızımın öğretmeni norm fazlası oldu gidecek yerine kim gelecek diye düşünmekten uyuyamıyorum
oğlan kreşe gitmem diye ağlıyor her sabah
daha neler varda işte yoruldum başım alıp gitmek istiyorum
kendiside öyledir. ben diyorum yüzüne kaynana gibisin diye.Bu hazır cevaplar onlara göre dirdir eden kadın demek
amin kuzumİçimizde en zor hayat senin hayatın Rabbim inşallah en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün işlerin hep yolunda gitsin evlatlarının başından ayırmasın
Ah ah seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim kolaylik versin. Ama bunlar bizim yuzumuzden oldu. Evlebdigimizde her ise koşan güçlü kadın pazara git markete git evi temizle ise git şimdi de başlarını bile kasimaya usenen kocalar urettik. Nazla cilveyle is yaptırmaya alistiramadim ona yanarımmaddi ve manevi sıkıntılar
her yük üzerimde
aklına ne gelirse
kendime vakit ayıramıyorum. yarım saatlik sporum dert oldu millete
kızımın öğretmeni norm fazlası oldu gidecek yerine kim gelecek diye düşünmekten uyuyamıyorum
oğlan kreşe gitmem diye ağlıyor her sabah
daha neler varda işte yoruldum başımı alıp gitmek istiyorum
Offf en sevdiğim yemek desem abatmış olmam sanırım. Ideal kiloda düşünce haftasonları yiyecem haftada bir kere :)Ay onu bende çok severim yufka içinde haşlanmış patates yumurta taze soğan of kesinlikle benide ekmek aldırdı farkındayım eşine bende kızgınım ayrı konu boşver bıcaklama minnakların var bak ne güzel zayıflayarak ona cevabı güzel vereceksin bende sabah eşime kızdım sinir etti dükkana bıraktı toz oldu güya saat 3 de gelip spora gidecektim
benimki yerden çöpü almaz bıraktım iş yaptırmayı çoraplarını kirli sepetine atmaz.Ah ah seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim kolaylik versin. Ama bunlar bizim yuzumuzden oldu. Evlebdigimizde her ise koşan güçlü kadın pazara git markete git evi temizle ise git şimdi de başlarını bile kasimaya usenen kocalar urettik. Nazla cilveyle is yaptırmaya alistiramadim ona yanarım
benimki yerden çöpü almaz bıraktım iş yaptırmayı çoraplarını kirli sepetine atmaz.
evde hiç sohbetimiz yoktur. yemeğide o gelmeden yerim bulaşığı toplar çocukların odasına geçerim. zaten bi elinde kumanda bi elinde telefon sohbete ortam yok. ya niye gittiniz yanlız kaldım demez. Naz Cilve dediğinde bana hiç uymaz. Hiç ateşli deilsin demişti
e napiim erkekleştim iyice
Yuh 15 şeker olurmuya hayatta inanmam pardondaAma ekmekte şeker var Canım 1 dilim ekmekte 15 küp şeker var
9 yıl canımboş ver canım her şey evlatlarimiz için keser döner sap döner merak etme. Bu arada sen kaç yıllık evlisin
Evet inşirah duası sıkıntı için birebir Canım birde bir uzmana gidin biliyorum zor ama denemekten zarar olmazamin kuzum
bazen dayanamıyacak gibi oluyorum. dua ediyorum Rabbime sığınıyorum. Günaha girmekten korkuyorum.
çocuklarım için ayaktayım
bu aralar iyice depresif oldum
Bende hiç öyle yapmadım tam tersi yaptım iyiki yapmışım diyorum senin dediklerini malesef em büyük ablam yaptı evde köle gibi şuan çok pişmanAh ah seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim kolaylik versin. Ama bunlar bizim yuzumuzden oldu. Evlebdigimizde her ise koşan güçlü kadın pazara git markete git evi temizle ise git şimdi de başlarını bile kasimaya usenen kocalar urettik. Nazla cilveyle is yaptırmaya alistiramadim ona yanarım
gitmez kuzum ona göre sorun yok herşey tıkırındaEvet inşirah duası sıkıntı için birebir Canım birde bir uzmana gidin biliyorum zor ama denemekten zarar olmaz
Bende çok seviyorum Canım verelim şu Kiloları abartmamak şartı ile Karatay'da yufka serbest bende yerim fakat normal ekmeği yememOfff en sevdiğim yemek desem abatmış olmam sanırım. Ideal kiloda düşünce haftasonları yiyecem haftada bir kere :)
Çok sinirleniyorum Rabbim bize sabır versin
Sen kendin gideceksin Canım anladığım kadarıyla eşin hiç sorumluluk sahibi değil sen kendi iyiliğin için çocukların için gideceksin bir bugün patlarsın ki toparlanman çok zor olur buna inangitmez kuzum ona göre sorun yok herşey tıkırında
uzman naapsın bende ne varsa tükendi...
Ben demiyorum araştır istersen olur muYuh 15 şeker olurmuya hayatta inanmam pardonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?