Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kız Allah seni cevabı yapıştırmışsın eşine

Bu hazır cevaplar onlara göre dirdir eden kadın demek

İçimizde en zor hayat senin hayatın Rabbim inşallah en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün işlerin hep yolunda gitsin evlatlarının başından ayırmasın

İçimizde en zor hayat senin hayatın Rabbim inşallah en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün işlerin hep yolunda gitsin evlatlarının başından ayırmasın
amin kuzum
bazen dayanamıyacak gibi oluyorum. dua ediyorum Rabbime sığınıyorum. Günaha girmekten korkuyorum.
çocuklarım için ayaktayım
bu aralar iyice depresif oldum

Ah ah seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim kolaylik versin. Ama bunlar bizim yuzumuzden oldu. Evlebdigimizde her ise koşan güçlü kadın pazara git markete git evi temizle ise git şimdi de başlarını bile kasimaya usenen kocalar urettik. Nazla cilveyle is yaptırmaya alistiramadim ona yanarım

Offf en sevdiğim yemek desem abatmış olmam sanırım. Ideal kiloda düşünce haftasonları yiyecem haftada bir kere :)
Çok sinirleniyorum Rabbim bize sabır versin

benimki yerden çöpü almaz bıraktım iş yaptırmayı çoraplarını kirli sepetine atmaz.
evde hiç sohbetimiz yoktur. yemeğide o gelmeden yerim bulaşığı toplar çocukların odasına geçerim. zaten bi elinde kumanda bi elinde telefon sohbete ortam yok. ya niye gittiniz yanlız kaldım demez. Naz Cilve dediğinde bana hiç uymaz. Hiç ateşli deilsin demişti
e napiim erkekleştim iyice

boş ver canım her şey evlatlarimiz için keser döner sap döner merak etme. Bu arada sen kaç yıllık evlisin

Bende hiç öyle yapmadım tam tersi yaptım iyiki yapmışım diyorum senin dediklerini malesef em büyük ablam yaptı evde köle gibi şuan çok pişman

Offf en sevdiğim yemek desem abatmış olmam sanırım. Ideal kiloda düşünce haftasonları yiyecem haftada bir kere :)
Çok sinirleniyorum Rabbim bize sabır versin
Bende çok seviyorum Canım verelim şu Kiloları abartmamak şartı ile Karatay'da yufka serbest bende yerim fakat normal ekmeği yemem

gitmez kuzum ona göre sorun yok herşey tıkırında
uzman naapsın bende ne varsa tükendi...
Sen kendin gideceksin Canım anladığım kadarıyla eşin hiç sorumluluk sahibi değil sen kendi iyiliğin için çocukların için gideceksin bir bugün patlarsın ki toparlanman çok zor olur buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…