Ablamdan 1 yıl sonra evlenmişsin canım çok erken evlenmişsin ya üzüldüm9 yıl canım
Görüşürüz canımcanlar ben çıkıyorum görüşürüz
Öğlen etli kuru fasulye yedim aksama da taze fasulye kavurma ve sütlü çorba yaptım yanına da salata olur yoğurt olurKızlar akşama ne yapacaksınız ben daha dükkandayım ya daha spor var of sonra evde yemek yapıcam bana fikir verin
Sabah da geceden haşladığım fasulyeyi yedim Onuda az haşlamıştım domatesli marulu salata yaptımÖğlen etli kuru fasulye yedim aksama da taze fasulye kavurma ve sütlü çorba yaptım yanına da salata olur yoğurt olur
Bi dilim 2 ymis canım 15 komplesi
fırın a hamsi verdim öyle balık ozlemisimkiKızlar akşama ne yapacaksınız ben daha dükkandayım ya daha spor var of sonra evde yemek yapıcam bana fikir verin
Oh süpersin ay oda olabilir spor çıkışı alırsak hemen hop fırınafırın a hamsi verdim öyle balık ozlemisimki
Afiyet olsun Canım yanlız kahven sade miMenumu vereyim
sabah 7.00: 1 yum 5 zeytin 1 dilim ekmek ve 1 çatal helva.
Öğlen 14.30 bir küçük tabak susuz kuru fasulye ve 1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi ve 2 dilim bitter
Aksam 18.30: 1 kase çorba
4 kaşık taze Fas kavurma
Salata
Ara olarak bitki çayı maden suyu Türk Kahvesi
2.5 litre su
Canım ben menü görmüyorum kızma ama muffin kek çeşiti değil mi kahvaltı değil kek var yulaflı bisküvi bunların yerine keşke koca tencere taze fasulye yeseydin diyorum o daha sağlıklı canımİhi akşamlar kızlar... Bugün çok şiştim çok zamansız mı yedim regliuimde çok mu şiştim bilmiyorum ama kendimi şiş hissettiğim için mutsuzum
Sabah 09:30 iki ev yapımı kakaolu muffin bir bardak çay
Öğlen 12:30 üç dilim beyaz peynir çok çok az ekmek domates salatalık bir tane daha kek
Saat 15:00 acıktım 5 tane yulaflı bisküvi
Akşam Saat 17:30 komşum taze fasulye vermişti üç çatal yedim yarım saat sonrada yarım lavaşlı tavuk dürüm
şişim çok
Tesekkur ederim fistigim. Eskiden bol şekerli icerdim canım nescafeyide hazır kremalı. Ama ikisinide bıraktım. Bugün sade şek kahve içiyorum mudür Yard suratıni buruşturdu one dedi zift gibiAfiyet olsun Canım yanlız kahven sade mibirde bitki çayını hazır alma imkanın varsa aktardan dal olarak al menün 10 numara 5 yıldız paşam Nasıl oldu
Izgara nmmmm süper canım sabahında harika 2 saat de spor of diyorum saygıyla egiliyorumSabah 05.30 :haşlanmış kurufasulye içine marul,domates,avakodu koydum üstüne sumak ,limon ve tuzladım yanında yarım haşlanmış yumurta,çiğ kabak çekirdeği öğlen yiyemedim saat 12.00: ceviz ve filtre kahve aralarda çay ,maden suyu içtim akşam 20.00: eşim ızgara yapmış et şiş ,ızgara köfte ,bol yeşillikli salata ,sumaklı soğan söğüş ve domates söğüş 2 saat spor yaptım @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?