Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar akşama ne yapacaksınız ben daha dükkandayım ya daha spor var of sonra evde yemek yapıcam bana fikir verin
Öğlen etli kuru fasulye yedim aksama da taze fasulye kavurma ve sütlü çorba yaptım yanına da salata olur yoğurt olur

Öğlen etli kuru fasulye yedim aksama da taze fasulye kavurma ve sütlü çorba yaptım yanına da salata olur yoğurt olur
Sabah da geceden haşladığım fasulyeyi yedim Onuda az haşlamıştım domatesli marulu salata yaptım Kuru fasulye aklımdan geçmedi değil hoş ıslamadım ama düdüklüde yaparım sağol Canım tavsiyen için

Menumu vereyim
sabah 7.00: 1 yum 5 zeytin 1 dilim ekmek ve 1 çatal helva.

Öğlen 14.30 bir küçük tabak susuz kuru fasulye ve 1 kase yoğurt

Ara: Türk Kahvesi ve 2 dilim bitter

Aksam 18.30: 1 kase çorba
4 kaşık taze Fas kavurma
Salata
Ara olarak bitki çayı maden suyu Türk Kahvesi
2.5 litre su

İhi akşamlar kızlar... Bugün çok şiştim çok zamansız mı yedim regliuimde çok mu şiştim bilmiyorum ama kendimi şiş hissettiğim için mutsuzum
Sabah 09:30 iki ev yapımı kakaolu muffin bir bardak çay
Öğlen 12:30 üç dilim beyaz peynir çok çok az ekmek domates salatalık bir tane daha kek
Saat 15:00 acıktım 5 tane yulaflı bisküvi
Akşam Saat 17:30 komşum taze fasulye vermişti üç çatal yedim yarım saat sonrada yarım lavaşlı tavuk dürüm
şişim çok

Afiyet olsun Canım yanlız kahven sade mi birde bitki çayını hazır alma imkanın varsa aktardan dal olarak al menün 10 numara 5 yıldız paşam Nasıl oldu

Canım ben menü görmüyorum kızma ama muffin kek çeşiti değil mi kahvaltı değil kek var yulaflı bisküvi bunların yerine keşke koca tencere taze fasulye yeseydin diyorum o daha sağlıklı canım

Sabah 05.30 :haşlanmış kurufasulye içine marul,domates,avakodu koydum üstüne sumak ,limon ve tuzladım yanında yarım haşlanmış yumurta,çiğ kabak çekirdeği öğlen yiyemedim saat 12.00: ceviz ve filtre kahve aralarda çay ,maden suyu içtim akşam 20.00: eşim ızgara yapmış et şiş ,ızgara köfte ,bol yeşillikli salata ,sumaklı soğan söğüş ve domates söğüş 2 saat spor yaptım @puantiyeli_kelebek

Afiyet olsun Canım yanlız kahven sade mi birde bitki çayını hazır alma imkanın varsa aktardan dal olarak al menün 10 numara 5 yıldız paşam Nasıl oldu
Tesekkur ederim fistigim. Eskiden bol şekerli icerdim canım nescafeyide hazır kremalı. Ama ikisinide bıraktım. Bugün sade şek kahve içiyorum mudür Yard suratıni buruşturdu one dedi zift gibi adam şok oldu öyle içtiğimi görünce. Yeşil çay içiyorum canım o da aktardan zaten
Oğlum daha iyi şükürler olsun ishal devam ama o kadar sık değil keyfi daha iyi. Ateşi de pek çıkmadı bugün bende o yüzden mutluyum. Kızımın da sadece ishali var sağolasın canım benim

Izgara nmmmm süper canım sabahında harika 2 saat de spor of diyorum saygıyla egiliyorum

Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız keyfiniz haliniz sıhhatiniz yerindedir inşaallah
Ben Hakkari deyim okullar başladı malum
Çok yorgun ve mutsuzum niye bilmiyorum
Okulda öğlenciyiz akşam ezanında anca geliyorum eve ki batı gibi değil kışın 4 e gelmeden akşam ezanı okunuyor yani git git yatsıyı geçecek eve gelmem
Yemek ye namaz kıl derken hiç bir şeye halim kalmıyor
Belki haftasonu da kurs veririm
Hal böyle olunca buraya girip yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
Beni listeden çıkar sen canımcım boş yere, yer bari işgal etmiyeyim birinin yerini gasp etmiş olmayayım
Vakit bulursam arada muhabbet etmeye gelirim inşaallah
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar
Seviyorum sizi, Allah a emanet olun.
Ayy resmen duygulandım burada ya çok kötü oldum
Tek tek etiketleyemeyeceğim ama hepiniz okursunuz inşaallah canlarım
@puantiyeli_kelebek iyi ki açmışsın bu topiği ve iyi ki tanımışım sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…