Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Helal olsun canım haklısın sende Allah kolaylık versin ara sıra hatırla özellikle beni unutma

Sağol canım eşim Sağolsun evde yapmışben dükkan spor derken evde yemek yoktu iyi geldi şişin aralarında yağda vardı
Ayyy o sisi yufkaya saracaksin o yağları da offf diyorum... sen tatlıları görme bunu gör işte etçil insanın hali

Canim sen de hakkını helal et iyiki gördük ve tanıdık seni. Benden yana helal olsun.Arada gel ses ver Doğu illerinde aklımda kalırsın canım

Süpersin güzel ilerleme var sende bravo harikasın senin müdür beni tereyağlı duble sade Türk kahvesi içerken görse ne olur bilmem sen boşver devam et bu yolda nescafe zaten kahve değilyeşiçayda çok iyi aktardan maşallah Paşa'ya nazar değmesin çirkin oğluna patates yiyor mu bilmiyorum biraz yedirirsen kesilir Minak miyavsu maşallah iyileşsin daha onunla keçi yiyecez @puantiyeli_kelebek kayınpederinin vardır

Merhaba güzellikler. Menü

Sabah 1 yumurta beyaz peynir ev yapımı kahvaltılık sos

Öğle yeşil mercimek yemeği, kara lahana yemeği

Akşam saat 17.30larda malesef komşu çayı ve 4-5 kaşık patates salatası 1.5 krep bi dilim kek ve biraz siron( mantının biraz değişiği)

Su 1 ltre ama devam edicem

Spor: 20 dk yürüyüş, 40 squat, 50 mekik

Adam küt gider sanırım :)) aynen yiyelim kuzum beraber . Oğlum sevmiyor ama kızım yer canım

Ayyy o sisi yufkaya saracaksin o yağları da offf diyorum... sen tatlıları görme bunu gör işte etçil insanın hali
Yufka şuan yemiyoruz Canım benim aynen ya tatlı dolapda var eşime dedim çöpe atıyorum yarın yerim sesi kaç aydır dolapda zaten önceleri yiyordum midem bulanıyor ekmek yiyordum derken vücut metabolizmam bozuldu eşimde boynu buruk almış bende balkona serdim kurusun kışın yağlı süt ile yerim

Sen Giresun'da misin canım

Sabah ve öğlen yemeğin mükemmel ama akşam olmamış afiyet olsun sporda çok güzel

Görümcemler falan burda ya davet ediyorlar birileri gidiyoruz, görünce de diyetteyim desen bişey olmaz falan filan bıdı bıdı. Yiyorum bende mecbur
Suc senin bizim millet sağlıklı beslenme düşmanı ayrıca diyet uzmanı bence söyleme bugün boşver yarın olur mantığın olursa patinaj çekersin haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…