Sağol canım eşim Sağolsun evde yapmışIzgara nmmmm süper canım sabahında harika 2 saat de spor of diyorum saygıyla egiliyorum
Helal olsun canım haklısın sende Allah kolaylık versin ara sıra hatırla özellikle beni unutmaSelamun aleykum kızlar
Nasılsınız keyfiniz haliniz sıhhatiniz yerindedir inşaallah
Ben Hakkari deyim okullar başladı malum
Çok yorgun ve mutsuzum niye bilmiyorum
Okulda öğlenciyiz akşam ezanında anca geliyorum eve ki batı gibi değil kışın 4 e gelmeden akşam ezanı okunuyor yani git git yatsıyı geçecek eve gelmem
Yemek ye namaz kıl derken hiç bir şeye halim kalmıyor
Belki haftasonu da kurs veririm
Hal böyle olunca buraya girip yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
Beni listeden çıkar sen canımcım boş yere, yer bari işgal etmiyeyim birinin yerini gasp etmiş olmayayım
Vakit bulursam arada muhabbet etmeye gelirim inşaallah
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar
Seviyorum sizi, Allah a emanet olun.
Ayy resmen duygulandım burada ya çok kötü oldum
Tek tek etiketleyemeyeceğim ama hepiniz okursunuz inşaallah canlarım
@puantiyeli_kelebek iyi ki açmışsın bu topiği ve iyi ki tanımışım sizleri
Az Yemen değil sağlıklı gıda Alman önemli bu beslenme ile kilo verir misin evet verirsin Allah korusun sağlığından olabilirsinYarın çok az yicem söz veriyorum
Ayyy o sisi yufkaya saracaksin o yağları da offf diyorum... sen tatlıları görme bunu gör işte etçil insanın haliSağol canım eşim Sağolsun evde yapmışben dükkan spor derken evde yemek yoktu iyi geldi şişin aralarında yağda vardı
Canim sen de hakkını helal et iyiki gördük ve tanıdık seni. Benden yana helal olsun.Arada gel ses ver Doğu illerinde aklımda kalırsın canımSelamun aleykum kızlar
Nasılsınız keyfiniz haliniz sıhhatiniz yerindedir inşaallah
Ben Hakkari deyim okullar başladı malum
Çok yorgun ve mutsuzum niye bilmiyorum
Okulda öğlenciyiz akşam ezanında anca geliyorum eve ki batı gibi değil kışın 4 e gelmeden akşam ezanı okunuyor yani git git yatsıyı geçecek eve gelmem
Yemek ye namaz kıl derken hiç bir şeye halim kalmıyor
Belki haftasonu da kurs veririm
Hal böyle olunca buraya girip yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
Beni listeden çıkar sen canımcım boş yere, yer bari işgal etmiyeyim birinin yerini gasp etmiş olmayayım
Vakit bulursam arada muhabbet etmeye gelirim inşaallah
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar
Seviyorum sizi, Allah a emanet olun.
Ayy resmen duygulandım burada ya çok kötü oldum
Tek tek etiketleyemeyeceğim ama hepiniz okursunuz inşaallah canlarım
@puantiyeli_kelebek iyi ki açmışsın bu topiği ve iyi ki tanımışım sizleri
Süpersin güzel ilerleme var sende bravo harikasın senin müdür beni tereyağlı duble sade Türk kahvesi içerken görse ne olur bilmemTesekkur ederim fistigim. Eskiden bol şekerli icerdim canım nescafeyide hazır kremalı. Ama ikisinide bıraktım. Bugün sade şek kahve içiyorum mudür Yard suratıni buruşturdu one dedi zift gibiadam şok oldu öyle içtiğimi görünce. Yeşil çay içiyorum canım o da aktardan zaten
Oğlum daha iyi şükürler olsun ishal devam ama o kadar sık değil keyfi daha iyi. Ateşi de pek çıkmadı bugün bende o yüzden mutluyum. Kızımın da sadece ishali varsağolasın canım benim
Adam küt gider sanırım :)) aynen yiyelim kuzum beraber . Oğlum sevmiyor ama kızım yer canımSüpersin güzel ilerleme var sende bravo harikasın senin müdür beni tereyağlı duble sade Türk kahvesi içerken görse ne olur bilmemsen boşver devam et bu yolda nescafe zaten kahve değil yeşiçayda çok iyi aktardan maşallah Paşa'ya nazar değmesin çirkin oğluna patates yiyor mu bilmiyorum biraz yedirirsen kesilir Minak miyavsu maşallah iyileşsin daha onunla keçi yiyecez @puantiyeli_kelebek kayınpederinin vardır
Yufka şuan yemiyoruzAyyy o sisi yufkaya saracaksin o yağları da offf diyorum... sen tatlıları görme bunu gör işte etçil insanın hali
Sen Giresun'da misin canımMerhaba güzellikler. Menü
Sabah 1 yumurta beyaz peynir ev yapımı kahvaltılık sos
Öğle yeşil mercimek yemeği, kara lahana yemeği
Akşam saat 17.30larda malesef komşu çayı ve 4-5 kaşık patates salatası 1.5 krep bi dilim kek ve biraz siron( mantının biraz değişiği)
Su 1 ltre ama devam edicem
Spor: 20 dk yürüyüş, 40 squat, 50 mekik
Sabah ve öğlen yemeğin mükemmelMerhaba güzellikler. Menü
Sabah 1 yumurta beyaz peynir ev yapımı kahvaltılık sos
Öğle yeşil mercimek yemeği, kara lahana yemeği
Akşam saat 17.30larda malesef komşu çayı ve 4-5 kaşık patates salatası 1.5 krep bi dilim kek ve biraz siron( mantının biraz değişiği)
Su 1 ltre ama devam edicem
Spor: 20 dk yürüyüş, 40 squat, 50 mekik
Yok kuzum Artvin'deyim :)Sen Giresun'da misin canım
Sanırım ama Nutella yesem sesi çıkmaz değil miAdam küt gider sanırım :)) aynen yiyelim kuzum beraber . Oğlum sevmiyor ama kızım yer canım
Görümcemler falan burda ya davet ediyorlar birileri gidiyoruz, görünce de diyetteyim desen bişey olmaz falan filan bıdı bıdı. Yiyorum bende mecburSabah ve öğlen yemeğin mükemmelama akşam olmamış afiyet olsun sporda çok güzel
Yusufeli mi canım oranın keçileri öok lezzetli oluyor tabi barajdan önceYok kuzum Artvin'deyim :)
Nasıl da bilirim Doğu Karadeniz de sırın a siron diyorlar biliyorum. Yufkadan yapılıyor bol tereyağli çok severim bendeYok kuzum Artvin'deyim :)
Suc senin bizim millet sağlıklı beslenme düşmanıGörümcemler falan burda ya davet ediyorlar birileri gidiyoruz, görünce de diyetteyim desen bişey olmaz falan filan bıdı bıdı. Yiyorum bende mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?