Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sanırım ama Nutella yesem sesi çıkmaz değil mi kız tam benim kafadan o gelecek vaad ediyor oğlum olsaydı kapardım seni kızı ağzının tadını biliyor kerata
Kesinlikle çıkmaz canım yarın okula kurabiye götürecem nasıl yiyecekler anlatırım
Canim sen benim kızı pırasa ve ıspanak yerken göreceksin ağzının suyu aka aka yiyor kendime Madımak yapıyorum onlara vermeyim yemezler diye düşünüyorum benim kız pilavı bırakıyor benim Madımak yemegine sulaniyor
Bende çok mutlu oluyorum o zman

İşte sağlıksız besin olunca hiçbirşey yok maşallah kızına 41 kere çirkin kızına afiyet olsun büyüsün güzel meslek sahibi bir bayan olsun

Sen açıktın mı bütün yolların yufkaya çıkıyor ayağına denk al sopa geliyor hanımefendi
Ay napiyim bütün yollar yufkaya çıkıyor baksana sırın yemiş pofuduk18 . Ama açıkmadim. Yeşil cayimi içerken bunları yazıyorum bi kerem

Yarın çok az yicem söz veriyorum

cok yanlis ilerliyorsun canim onemli olan az yemek degil duzenli ve saglikli beslenmen onemli olan. az yersen de gerekli vitaminleri vs nasil almayi dusunuyorsun canim. bak hayatindan ekmek makarna pilav hazir pakette gidalari abur cuburu hamur isini cikartirsan zaten saglikli beslenmis olacaksin zor bir sey degil :))

Kizlar kis hazirliklarina girdim hastaneden gelir gelmez daha cok is var yarin sabah da hastaneye gidiyorum ogleden sonra da mangal da sebze kozleyecegim kislik ezme icin bugun yarin liste aksayabilir bilginiz olsun
Malum bildirimler duzgun degil etiketli degil sohbet arasindada bulamam cuma gunune aksayacak gibi duruyor

Ellerim alev alev yaniyor biberden bu mesaji zar zor yazabildim görüşürüz iyi geceler

Süpersin

Anladım canım kolay gelsin Sana ağız tadı ile sağlıcakla yiyin kışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…