Sen açıktın mı bütün yolların yufkaya çıkıyor ayağına denk alNasıl da bilirim Doğu Karadeniz de sırın a siron diyorlar biliyorum. Yufkadan yapılıyor bol tereyağli çok severim bende
Yok canım Arhavi :) keçi meçi bişi görmedim daha iki yıllık evliyim amaYusufeli mi canım oranın keçileri öok lezzetli oluyor tabi barajdan önce
Canım çorbalar ne çorbası hazır mı yine birde doydun mu bugün ne salata ne yoğurt hiçbirşey yokbugun ki menum
sabah 1/2 kase corba + 1 elma
ara biraz badem & fistik
oglen corba + 1 tane biber dolmasi + cacik
aksam 1 kase corba :)
su 1.5 lt
Evet güzeldi ne yalan soylimNasıl da bilirim Doğu Karadeniz de sırın a siron diyorlar biliyorum. Yufkadan yapılıyor bol tereyağli çok severim bende
Kesinlikle çıkmaz canım yarın okula kurabiye götürecem nasıl yiyecekler anlatırımSanırım ama Nutella yesem sesi çıkmaz değil mikız tam benim kafadan o gelecek vaad ediyor oğlum olsaydı kapardım seni kızı ağzının tadını biliyor kerata
Ben biliyorum ama 10 sene Atlas dergi aboneliğim var Oray'ı çok iyi biliyorumYok canım Arhavi :) keçi meçi bişi görmedim daha iki yıllık evliyim ama
Ay hiç bişey yememişsin nasıl doydunbugun ki menum
sabah 1/2 kase corba + 1 elma
ara biraz badem & fistik
oglen corba + 1 tane biber dolmasi + cacik
aksam 1 kase corba :)
su 1.5 lt
HahahahahahBen biliyorum ama 10 sene Atlas dergi aboneliğim var Oray'ı çok iyi biliyorumbir gün bütün keçiler kayboldu haberi okursan bilki benimdir
İşte sağlıksız besin olunca hiçbirşey yok maşallah kızına 41 kere çirkin kızına afiyet olsun büyüsün güzel meslek sahibi bir bayan olsunKesinlikle çıkmaz canım yarın okula kurabiye götürecem nasıl yiyecekler anlatırım
Canim sen benim kızı pırasa ve ıspanak yerken göreceksin ağzının suyu aka aka yiyorkendime Madımak yapıyorum onlara vermeyim yemezler diye düşünüyorum benim kız pilavı bırakıyor benim Madımak yemegine sulaniyor
Bende çok mutlu oluyorum o zman
Ay napiyim bütün yollar yufkaya çıkıyor baksana sırın yemişSen açıktın mı bütün yolların yufkaya çıkıyor ayağına denk alsopa geliyor hanımefendi
İyi olsun bence yoksaAy napiyim bütün yollar yufkaya çıkıyor baksana sırın yemişpofuduk18 . Ama açıkmadim. Yeşil cayimi içerken bunları yazıyorum bi kerem
Amin canım amin......İşte sağlıksız besin olunca hiçbirşey yok maşallah kızına 41 kere çirkin kızına afiyet olsun büyüsün güzel meslek sahibi bir bayan olsun
Ortmenim bugün 1 saat de yürüdüm onu söylemeyi de unuttumİyi olsun bence yoksaona göre
Dünde mükemmeldin biliyorsun değil mi 12 bin adım atmıştınOrtmenim bugün 1 saat de yürüdüm onu söylemeyi de unuttum
Yarın çok az yicem söz veriyorum
Süpersincok yanlis ilerliyorsun canim onemli olan az yemek degil duzenli ve saglikli beslenmen onemli olan. az yersen de gerekli vitaminleri vs nasil almayi dusunuyorsun canim. bak hayatindan ekmek makarna pilav hazir pakette gidalari abur cuburu hamur isini cikartirsan zaten saglikli beslenmis olacaksin zor bir sey degil :))
Anladım canım kolay gelsin Sana ağız tadı ile sağlıcakla yiyin kışınKizlar kis hazirliklarina girdim hastaneden gelir gelmez daha cok is var yarin sabah da hastaneye gidiyorum ogleden sonra da mangal da sebze kozleyecegim kislik ezme icin bugun yarin liste aksayabilir bilginiz olsun
Malum bildirimler duzgun degil etiketli degil sohbet arasindada bulamam cuma gunune aksayacak gibi duruyor
Ellerim alev alev yaniyor biberden bu mesaji zar zor yazabildim görüşürüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?