Canım çorbalar ne çorbası hazır mı yine birde doydun mu bugün ne salata ne yoğurt hiçbirşey yok
Kalori hesabı yapmıyorum benim için önemli olan içindeki katkı malzemeleri bu önemli içinde msg e330 e310 gibi katkılar var mıyogurt yatmadan once yiyorum canim pulbiberli az bir seyde limon sikiyorum icine . malesef .hazir corbalara da elveda demenin vakti geldi sanirim. bundan boyle hazir yemem yani kremali oluyor kac kalori var kim bilir ..
Afiyet olsun yatmadan önce 4 bardak su iç birde uyanınca 4 bardak su iç mutlaka canımMenum
Ogle 14 30
dunden kalma kiymali kapuska
Kuruyemiş
Ara 16
kuruyemis
18
Kiymali menemen
1.5 lt su
8240 adim telefon hep cebimde olsa 10000 de olurdu:))
Olur canım olmaz mı hiç hayırlı olsun salonda neler yapıcaksınız Kardio ve ağırlık mı hayırlı olsunMiyav_su spor salonuna yazıldım Son beş kilom için inş faydası olur
Günaydın canım bebiş mi uyutmadı seniGünaydın kızlar :) Nasılsınız :)
Ben yine uykusuzum biraz. Ama iyiyim çok şükür. :)
Günaydın canım benim gibi erkencisin maşallah CanımGünaydın, hayırlı sabahlar fit kızlarrr
Sabah yine erken uyandım , 06:00 gibi kahvaltı yaptım 2 tane haş. yumurta, peynir , zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, salatalık .
Günaydınn
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üstüne labne ve acı sürdüm bir dilimde salam koydum yedim öylece
ara yeşilçay
akşam 2 kuru incir çiğ kuruyemiş sade kahve
2 litre su 35 dk jilyan
Günaydın canım akşam çok hafif olmuş miden mi sorun vardı yoksa tatlı için mi yedin tatlı için yediysen süpersinGünaydınn
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üstüne labne ve acı sürdüm bir dilimde salam koydum yedim öylece
ara yeşilçay
akşam 2 kuru incir çiğ kuruyemiş sade kahve
2 litre su 35 dk jilyan
ya kızlar insan bir günde 900gr alıp ertesi gün 1100gr verebiliyormuş demekkiEki Görüntüle 1888080
Neden okul yüzünden mi ay kıyamam ancak alışır ya çok zoroğlum gece hiç uyutmadı ağladı durdu hiç uyumadım gözlerim sızlıyor
yok kuzum tatlıda yemedimGünaydın canım akşam çok hafif olmuş miden mi sorun vardı yoksa tatlı için mi yedin tatlı için yediysen süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?