Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım çorbalar ne çorbası hazır mı yine birde doydun mu bugün ne salata ne yoğurt hiçbirşey yok

yogurt yatmadan once yiyorum canim pulbiberli az bir seyde limon sikiyorum icine . malesef .hazir corbalara da elveda demenin vakti geldi sanirim. bundan boyle hazir yemem yani kremali oluyor kac kalori var kim bilir ..

yogurt yatmadan once yiyorum canim pulbiberli az bir seyde limon sikiyorum icine . malesef .hazir corbalara da elveda demenin vakti geldi sanirim. bundan boyle hazir yemem yani kremali oluyor kac kalori var kim bilir ..
Kalori hesabı yapmıyorum benim için önemli olan içindeki katkı malzemeleri bu önemli içinde msg e330 e310 gibi katkılar var mı

Günaydın, hayırlı sabahlar fit kızlarrr
Sabah yine erken uyandım , 06:00 gibi kahvaltı yaptım 2 tane haş. yumurta, peynir , zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, salatalık .
Günaydın canım benim gibi erkencisin maşallah Canım afiyet olsun ne güzel 2 tane haşlanmış yumurta yemişsin süpersin

Günaydınn
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üstüne labne ve acı sürdüm bir dilimde salam koydum yedim öylece
ara yeşilçay
akşam 2 kuru incir çiğ kuruyemiş sade kahve
2 litre su 35 dk jilyan

Günaydınn
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üstüne labne ve acı sürdüm bir dilimde salam koydum yedim öylece
ara yeşilçay
2 litre su 35 dk jilyan
Günaydınn
dünkü menüm
ara yeşilçay
2 litre su 35 dk jilyan
Günaydın canım akşam çok hafif olmuş miden mi sorun vardı yoksa tatlı için mi yedin tatlı için yediysen süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…