- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
evet herhalde okul yüzünden oldu çünkü sayıklıyordu anneme gidicem diye. koynumda yattı gece boyu.Neden okul yüzünden mi ay kıyamam ancak alışır ya çok zor
günaydın canımGünaydın kizlarrrrr
teşekkür ederim canım azaltıcam mecburen sporu sinizütüm azdı.Maşallah bırak olsun güzel spor yapıyorsun Canım nazar değmesin
Ay çok Mutlu oldum canım afiyet olsun bende bugün geceden sızma zeytinyağına batırmıştım boynu burukları (hafif kuru incir) kahvaltıda yedim önemli değil zaten buradaki amaçımız bu canımeskiden canım sıkkın moralim bozuk olunca yemeye verirdim kendimi.
dün sadece incir ve meyveyle geçiştirdim. inciri yerkende sade kahve içtim beraber güzel oluyor yeni keşfettim.
Miyav_su senin sayende kuzum. en azından yedikten sonraki pişmanlıklarım yok. teşekkür ederim desteğin için
Bencede azalt pilates yapsana canım anladığım kadarıyla senin vücut esnek ve böyle güzel sıkılaşıyor olmaz mı hem terleme olmaz rahatsız olmazsınteşekkür ederim canım azaltıcam mecburen sporu sinizütüm azdı.
haftaya 64leri görmeyi diliyorum
Hım o yüzden o rakamyok kuzum tatlıda yemedim
erişte yapmıştım akşam onu yemeyim diye hafif yedim
birde leptin 8 saat oldu canım dün
Allah kolaylık versin bende ilk gün erkek yeğenimle gittim şükür o ağlamadı da sınıfta bir çocuk vardı akşam almaya gittiğimizde halen daha ağlıyordu dün sordum devam ediyormuş ağlamaya bu sefer sınıftaki çoçukları etkilemiş zor bir durumevet herhalde okul yüzünden oldu çünkü sayıklıyordu anneme gidicem diye. koynumda yattı gece boyu.
çok zor canım. kızım 2 sene ağladı her gün
niye bu kadar bağlılar bana ben anlamıyorum bir sürü çocuk var bi benimkiler ağlıyor
Evet Çok tanıdık geldi gadan alam:)P PammukPrensess dur sana bi konuşayım tanıdık gelecek mi
'Oy anam o çağa niye öyle bagiri. Sanki etinden et kopariler '
Hiç bir şey yememişsin canımGünaydınn
dünkü menüm
sabah bir dilim ekmek üstüne labne ve acı sürdüm bir dilimde salam koydum yedim öylece
ara yeşilçay
akşam 2 kuru incir çiğ kuruyemiş sade kahve
2 litre su 35 dk jilyan
Çok şükür canım daha iyi. Daha huzurlu ve sağlıklı bin şükürGünaydın canım paşamız Nasıl oldu
Ay maşallah hadi bakalımÇok şükür canım daha iyi. Daha huzurlu ve sağlıklı bin şükür
Kahvaltı çok önemli gerçekten inşallah yaparsın CanımGünaydın Kızlar internetim bitti iş yerinden girebildim yarın yenilenecek artık. Buarada ya ben çalıştığım için bazen işte daha hazır şeylere yöneliyorum ne yazıkki yetiştiremiyorum. Ama bugün dün akşamdan buğday ve notuh ıslağa koydum yeşil mercimek pişircem akşam için. Ben öyle karışık pişiriyorum da ama kahvaltı olayını yapamıyorum ya kızlar. Ona da haftaya bir el atacağım söz
Afiyet olsun canım balık büyük balık mı fırında mı piştiDün yediklerimi yazayım, geçmişi okumaya başlayayım :)
Sabah: peynir, zeytin, domates, ceviz, 1 dlm ekmek
Öğle: Salata, 1 armut, 1 erik, yoğurt
Akşam : Salata , balık , 1 dlm ekmek ( yemek çok geç saate kaldı 21:00 gibi yedim, tabi gözüm döndü açlıktan 1 dlm ekmek yiyiverdim )
Yürüryüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?