Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Neden okul yüzünden mi ay kıyamam ancak alışır ya çok zor
evet herhalde okul yüzünden oldu çünkü sayıklıyordu anneme gidicem diye. koynumda yattı gece boyu.
çok zor canım. kızım 2 sene ağladı her gün
niye bu kadar bağlılar bana ben anlamıyorum bir sürü çocuk var bi benimkiler ağlıyor

eskiden canım sıkkın moralim bozuk olunca yemeye verirdim kendimi.
dün sadece incir ve meyveyle geçiştirdim. inciri yerkende sade kahve içtim beraber güzel oluyor yeni keşfettim.
Miyav_su senin sayende kuzum. en azından yedikten sonraki pişmanlıklarım yok. teşekkür ederim desteğin için

Ay çok Mutlu oldum canım afiyet olsun bende bugün geceden sızma zeytinyağına batırmıştım boynu burukları (hafif kuru incir) kahvaltıda yedim önemli değil zaten buradaki amaçımız bu canım

Allah kolaylık versin bende ilk gün erkek yeğenimle gittim şükür o ağlamadı da sınıfta bir çocuk vardı akşam almaya gittiğimizde halen daha ağlıyordu dün sordum devam ediyormuş ağlamaya bu sefer sınıftaki çoçukları etkilemiş zor bir durum

Günaydın Kızlar internetim bitti iş yerinden girebildim yarın yenilenecek artık. Buarada ya ben çalıştığım için bazen işte daha hazır şeylere yöneliyorum ne yazıkki yetiştiremiyorum. Ama bugün dün akşamdan buğday ve notuh ıslağa koydum yeşil mercimek pişircem akşam için. Ben öyle karışık pişiriyorum da ama kahvaltı olayını yapamıyorum ya kızlar. Ona da haftaya bir el atacağım söz

Dün yediklerimi yazayım, geçmişi okumaya başlayayım :)

Sabah: peynir, zeytin, domates, ceviz, 1 dlm ekmek
Öğle: Salata, 1 armut, 1 erik, yoğurt
Akşam : Salata , balık , 1 dlm ekmek ( yemek çok geç saate kaldı 21:00 gibi yedim, tabi gözüm döndü açlıktan 1 dlm ekmek yiyiverdim )

Yürüryüş yaptım

Kahvaltı çok önemli gerçekten inşallah yaparsın Canım

Afiyet olsun canım balık büyük balık mı fırında mı pişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…