Afiyet olsun canım balık büyük balık mı fırında mı pişti
Oh süpersin afiyet olsun ben şöyle yapıyorum altına zeytinyağı ile yağlıyorum sonra yağın üstüne Kaya tuzu döküyorum üstüne balık aralarında Defne yaprağı ve limonun kabuğunu yıkıyorum yuvarlak dilim yapıyorum Balığın üstüne yerleştiriyorumKüçük balık, fırında pişti, altında bol soğan ile
Bende öyleBen balık canavarıyım, hergün yiyebilirim.
Şuan bile ağzım sulandı :)
Bende hergün aç karna bi tane yemeye çalışıyorum benim bağırsaklarda sorunmu vardır nedir hiç etki etmiyor yaAy çok Mutlu oldum canım afiyet olsun bende bugün geceden sızma zeytinyağına batırmıştım boynu burukları (hafif kuru incir) kahvaltıda yedim önemli değil zaten buradaki amaçımız bu canım
Pilates hiç yapmadım canim videosunu izleyim yapabileceğim bişeyse yaparimBencede azalt pilates yapsana canım anladığım kadarıyla senin vücut esnek ve böyle güzel sıkılaşıyor olmaz mı hem terleme olmaz rahatsız olmazsın
Hım o yüzden o rakamdeğil mi gördün mü harikasın aferin Sana hadi affettim seni dün tatlılar ile uğraştın ama
Evet kuzum yaşayan bilir içim sıkılıyor aklıma gelince.Allah kolaylık versin bende ilk gün erkek yeğenimle gittim şükür o ağlamadı da sınıfta bir çocuk vardı akşam almaya gittiğimizde halen daha ağlıyordu dün sordum devam ediyormuş ağlamaya bu sefer sınıftaki çoçukları etkilemiş zor bir durum
Dün canım sıkkındı bişey yemek istemedim yersem dünyaları yerim cunkuHiç bir şey yememişsin canım
Oo hoşgeldiniz küçük hanım iyi yapmışsın haklısın arkadaşına ayıp olurdu kilo bildirimini yap Canım başkanımızı etiketlemeyi unutma neler yaptınız arkadaşınla kaçamak var mıSelam arkadaşlar
Arkadaşımı misafir ettim başka bir şehirde yaşıyor. Bu yüzden aktif olamadım topikte.
Miyav_su ve @puantiyeli_kelebek internet işini halletmiştim canlarım sıkıntı yok. arkadaşım geldi demiştim ya daha önceden işte o yüzden aktif değildim
Bağırsakların için ev yoğurdu ,kefir probiyotik ürünler tüket birde yeşillik Canım inciri birkaç gün öncesinden zeytinyağına koy ve sabahları zeytinyağlı tüket Canım yada bir gece öncesinden günkurusunu bir bardak suya koy sabah günkurusunu ye Arkasından suyu içBende hergün aç karna bi tane yemeye çalışıyorum benim bağırsaklarda sorunmu vardır nedir hiç etki etmiyor ya
Pilates hiç yapmadım canim videosunu izleyim yapabileceğim bişeyse yaparim
Evet kuzum yaşayan bilir içim sıkılıyor aklıma gelince.
Dün canım sıkkındı bişey yemek istemedim yersem dünyaları yerim cunku
Canım bugün imkanın varsa eczaneye git tartıl Başkan bugünde yok yarın listeyi yapıcak tatlımkızlar ben henüz tartılmadım. kesin kilo aldım kesinnnn. ipin ucunu kaçırdım
Okuma zatenNasılsınız kızlar geçmişten haberim yok çok merak ediyorum ama okumaya başlarsam işin içinden çıkamam
Bağırsakların için ev yoğurdu ,kefir probiyotik ürünler tüket birde yeşillik Canım inciri birkaç gün öncesinden zeytinyağına koy ve sabahları zeytinyağlı tüket Canım yada bir gece öncesinden günkurusunu bir bardak suya koy sabah günkurusunu ye Arkasından suyu iç
Oh süpersin afiyet olsun ben şöyle yapıyorum altına zeytinyağı ile yağlıyorum sonra yağın üstüne Kaya tuzu döküyorum üstüne balık aralarında Defne yaprağı ve limonun kabuğunu yıkıyorum yuvarlak dilim yapıyorum Balığın üstüne yerleştiriyorum
Süpersin afiyet olsun canım ben daha öğlen yiyemedim eşimi bekliyorum inşallah gelirse yemeğe çıkacağımEnfes
Ben dayanamayıp öğlende balık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?