Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Küçük balık, fırında pişti, altında bol soğan ile
Oh süpersin afiyet olsun ben şöyle yapıyorum altına zeytinyağı ile yağlıyorum sonra yağın üstüne Kaya tuzu döküyorum üstüne balık aralarında Defne yaprağı ve limonun kabuğunu yıkıyorum yuvarlak dilim yapıyorum Balığın üstüne yerleştiriyorum

Ben balık canavarıyım, hergün yiyebilirim.

Şuan bile ağzım sulandı :)
Bende öyle ama beslenme düzenim değişmeden önce malesef senede 1 defa yerdim ekmekle yarım kg balıktan 5-6 tane çok kızıyorum bu konuda kendime şuan 1kg bile yetmiyor eşimleyanında bol salata pazar günü balık günüm

Ay çok Mutlu oldum canım afiyet olsun bende bugün geceden sızma zeytinyağına batırmıştım boynu burukları (hafif kuru incir) kahvaltıda yedim önemli değil zaten buradaki amaçımız bu canım
Bende hergün aç karna bi tane yemeye çalışıyorum benim bağırsaklarda sorunmu vardır nedir hiç etki etmiyor ya

Bencede azalt pilates yapsana canım anladığım kadarıyla senin vücut esnek ve böyle güzel sıkılaşıyor olmaz mı hem terleme olmaz rahatsız olmazsın
Pilates hiç yapmadım canim videosunu izleyim yapabileceğim bişeyse yaparim
Hım o yüzden o rakam değil mi gördün mü harikasın aferin Sana hadi affettim seni dün tatlılar ile uğraştın ama

Evet kuzum yaşayan bilir içim sıkılıyor aklıma gelince.
Hiç bir şey yememişsin canım
Dün canım sıkkındı bişey yemek istemedim yersem dünyaları yerim cunku

Oo hoşgeldiniz küçük hanım iyi yapmışsın haklısın arkadaşına ayıp olurdu kilo bildirimini yap Canım başkanımızı etiketlemeyi unutma neler yaptınız arkadaşınla kaçamak var mı

Bağırsakların için ev yoğurdu ,kefir probiyotik ürünler tüket birde yeşillik Canım inciri birkaç gün öncesinden zeytinyağına koy ve sabahları zeytinyağlı tüket Canım yada bir gece öncesinden günkurusunu bir bardak suya koy sabah günkurusunu ye Arkasından suyu iç

Enfes
Ben dayanamayıp öğlende balık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…