Diyar diyar gezdim... Her gezdiğim yerde dünyayı yedim. Tatlı çikolata her sey var ya çöplük misaliCommadante- gezenti elekçi gibi gezdin geldin buraya anlat bakalım neler yedin yengemi yedin enişte mi yedin
Ah sen yok musun tam sopalıksın tartını Puantiyeli lDiyar diyar gezdim... Her gezdiğim yerde dünyayı yedim. Tatlı çikolata her sey var ya çöplük misalikendime çok kızdım çok vaktinden çaldım
En son: 81.9
Güncel: 81.5.
2 haftada -400 gr
Buruk bir sevinç var icimde o kadar şeye rağmen boyle bir sonuc
Bende çok severim mercimek salatasınıMercimek mi var akşama süpersin afiyet olsun bende akşama mercimek salatası yapayım bari
Mercimek mi var akşama süpersin afiyet olsun bende akşama mercimek salatası yapayım bari
Sağolasın kuzum gerçekten çok zor çocukların hasta olmasitevafuk55 canım çok geçmiş olsun benimde mayısta ikisi birden rota virüsü olmuştu mahvolmuştu kuzularim. Rabbim acil şifa versin
kulkedisi30 benimde şimdi Türk grubu geldi bir teyze var allahım göbeği dizini geçmiş resmen ay çok üzüldüm benimde bir Zaman'lar yemekten keyif aldığım petibör bisküvi yiyor çok seviyordum o bisküviyi
Kızlar yemeklerde zerdeçal kullananız var mı ben hiç kullanmadım karaciğer ve meme kanserine çok faydası varmış
Vilma 37 akşama yeşil mercimek salatası birde mantar sote yapıcam
Diyar diyar gezdim... Her gezdiğim yerde dünyayı yedim. Tatlı çikolata her sey var ya çöplük misalikendime çok kızdım çok vaktinden çaldım
En son: 81.9
Güncel: 81.5.
2 haftada -400 gr
Buruk bir sevinç var icimde o kadar şeye rağmen boyle bir sonuc
Sağolasın kuzum gerçekten çok zor çocukların hasta olmasi
Bende çok severim mercimek salatasını
Ben bütün bakliyatları sadece kuru börülce yiyemem glisemik indeksi yüksek ,sebze ,kırmızı et ,balık
Ay evet eşim taze börülce ve közlenmiş patlıcan soğan yiyelim diyor bende kararsız kaldımBen çok acıktım sanırsam, ne duysam canım çekiyor.
Şöyle güzel bir mantar sote , nefis olur.
Şimdiden afiyet olsun...
Yap canım afiyet olsun eşim taze börülce ve közlenmiş patlıcan soğan istiyor kararsız kaldım ama sen yap ye afiyet olsunBende mercimek salatasına bayılıyorum.
Bende mi yapsam akşama :)
Soğan, nar ekşisi, ufak ufak doğramış domates, azıcıkta salatalık turşusu
Kaşık kaşık yiyebilirim
Bende 1 sene olmuştur o bisküviyi yemeyeli benBen o bisküviyi mozaik pastada seviyorum.
Belki yıl oldu , yemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?