Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Olur canım olmaz mı hiç hayırlı olsun salonda neler yapıcaksınız Kardio ve ağırlık mı hayırlı olsun
45 çalıştım 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet 15 dk ayakta kol çalıştım yarın vana göre Program ayarlayacaklar baya zor Kilo vermek öldüm bugün eev çocuklar spor

Bluedreamer02 canım sen sanırım yorgunsun gelmedin uyuyorsun galiba

Günaydın canım, dün baya yoğundum dediğin gibi sabah 5:30 gibi uyandım 7 'de işe gittim akşam 8'e doğru evdeydim yemek bulaşık ev toparladım derken namazlarımı kıldım kur'an okudum saat geç oldu yorgunluktan uyuya kalmışım :))

Farkettim zaten benim gibi erkencisin Allah kolaylık versin günaydın

Afiyet olsun canım dediğin ekmek akşam olmamış ama işte o menemenide ekmekle alışmışız

Günaydın kızlar...İnternetim yoktu gece on ikiden sonra geldi ama uyuyakalmışım giremedim. Şimdi geçmişi okudum da çok bişi kaçırmamışım zaten.
Dünki menümü vereyim
Sabah 09:30 2 si 1 arada
Öğlen 12:30 bir tabak orta boy yeşil fasulye bir küçük tabak yoğurt turşu
Akşam 18:30 bir orta boy tabak yeşil mercimek buarada çok süper olmuştu kızlar :) sırın(siron) turşu
Dünki menümü beğendim :) bakalım bugün için aklımda henüz bir şey yok ama kaliteli şeyler yaparım inşallah yine

Evet bende çok beğendim niye yalan söyleyeyim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…