ekmek artık bana normal canım teşekkürler =)Ekmek çok fazla canım birde çekirdek kavrulmuş paketli miydi
Afiyet olsun minik kuşekmek artık bana normal canım teşekkürler =)
evet şu hepimizin bildiklerinden
45 çalıştım 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet 15 dk ayakta kol çalıştım yarın vana göre Program ayarlayacaklar baya zor Kilo vermek öldüm bugün eev çocuklar sporOlur canım olmaz mı hiç hayırlı olsun salonda neler yapıcaksınız Kardio ve ağırlık mı hayırlı olsun
Doğrudur canım ama sen yaparsın tanıyorum seni canım 1 ay içinde gidecek45 çalıştım 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet 15 dk ayakta kol çalıştım yarın vana göre Program ayarlayacaklar baya zor Kilo vermek öldüm bugün eev çocuklar spor
Gerçek mı daha hızlı verirsin dedi bende zaten begenmedim bisikleti bacaklarım zaten zayıfderman canım fazla bisiklete binme basen yapar Canım sen gayet fit ve güzelsin
Canım 7 dk fazla yapma zaten salonlarda 10 dk fazla olmazGerçek mı daha hızlı verirsin dedi bende zaten begenmedim bisikleti bacaklarım zaten zayıf
Bluedreamer02 canım sen sanırım yorgunsun gelmedin uyuyorsun galiba
Farkettim zaten benim gibi erkencisin Allah kolaylık versin günaydınGünaydın canım, dün baya yoğundum dediğin gibi sabah 5:30 gibi uyandım 7 'de işe gittim akşam 8'e doğru evdeydim yemek bulaşık ev toparladım derken namazlarımı kıldım kur'an okudum saat geç oldu yorgunluktan uyuya kalmışım :))
Afiyet olsun canım dediğin ekmek akşam olmamış ama işte o menemenide ekmekle alışmışızDün ki menüm
06:00 kahvaltı
2 tane haş. yumurta, peynir , zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, salatalık
Öğlen
Ispanak üstünde yoğurt
Salata
Ara
1 armut
Akşam
Menemen ve iki dilim ekmek
(Ekmek akşam yememem lazımdı aslındaa)
Su 1,5 lt
Evet bende çok beğendim niye yalan söyleyeyim afiyet olsunGünaydın kızlar...İnternetim yoktu gece on ikiden sonra geldi ama uyuyakalmışım giremedim. Şimdi geçmişi okudum da çok bişi kaçırmamışım zaten.
Dünki menümü vereyim
Sabah 09:30 2 si 1 arada
Öğlen 12:30 bir tabak orta boy yeşil fasulye bir küçük tabak yoğurt turşu
Akşam 18:30 bir orta boy tabak yeşil mercimek buarada çok süper olmuştu kızlar :) sırın(siron) turşu
Dünki menümü beğendim :) bakalım bugün için aklımda henüz bir şey yok ama kaliteli şeyler yaparım inşallah yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?