Vilma 37 canım balığı mevsiminde ye olur mu birde çiftlik balık değil Deniz balığı yersen çok daha faydalı olur senin için Eki Görüntüle 1888142
İşte buEki Görüntüle 1888195 kızlarr @tevafuk55Miyav_su @puantiyeli_kelebek Vilma 37 Commadante- 20 gün önceki ve sonraki halim jilyanda
İşte buMaşallah canım harikasın
Eki Görüntüle 1888195 kızlarr @tevafuk55Miyav_su @puantiyeli_kelebek Vilma 37 Commadante- 20 gün önceki ve sonraki halim jilyanda
Çok İyi Maşallah canım
Mercimek mi var akşama süpersin afiyet olsun bende akşama mercimek salatası yapayım bariSelam Kızlar bugün söz verdiğim gibi iyi gidiyor kahvaltı hariç. Orta boy bir tabak az yağlı yeşil fasulye ve biraz yoğurt yedim. ekmek yemedim. yanında da biraz domates salatalık azıcık turşu. Yeşil mercimeğimi de pişirdim. Akşama hazır olsun dimi
Aman allahiimmEki Görüntüle 1888195 kızlarr @tevafuk55Miyav_su @puantiyeli_kelebek Vilma 37 Commadante- 20 gün önceki ve sonraki halim jilyanda
Çok İyi Maşallah canım
Teşekkür ederim canlar azmin zaferiAman allahiimm
Masallahhh
ay bende üzüldüm şimdi. ben petibörü çayla severim bana bana yemeyi çok eskidendir yemiyorum amakulkedisi30 benimde şimdi Türk grubu geldi bir teyze var allahım göbeği dizini geçmiş resmen ay çok üzüldüm benimde bir Zaman'lar yemekten keyif aldığım petibör bisküvi yiyor çok seviyordum o bisküviyi
Bende öyle çok severdim o bisküviyiay bende üzüldüm şimdi. ben petibörü çayla severim bana bana yemeyi çok eskidendir yemiyorum ama
Mercimek mi var akşama süpersin afiyet olsun bende akşama mercimek salatası yapayım bari
Bende ama turşu koyamam malesef domates ve yeşillik koyarım sen turşu koy canımBende mercimek salatasına bayılıyorum.
Bende mi yapsam akşama :)
Soğan, nar ekşisi, ufak ufak doğramış domates, azıcıkta salatalık turşusu
Kaşık kaşık yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?