Kabuklu alıyorsun değil mi ben tozunu gördüm fakat almam çünkü katkılı olabilir kabuklu alırsam rendelenir mi CanımBen çok seviyorum.
Ancak evde benden başka seven yok. O nedenle kendi tabağıma ekliyorum.
Bazen peynir üzerine koyuyorum.
Salata ve bazı çorbalara çok yakışıyor bence ...
Bana zerdecal deme bi kere lahana çorbası yapmıştım oda giriyodu içine allahım o nasıl bi baharat tadidir iğrenç biseyKızlar yemeklerde zerdeçal kullananız var mı ben hiç kullanmadım karaciğer ve meme kanserine çok faydası varmış
Zayıflamak için mi yapmıştın o çorbayıBana zerdecal deme bi kere lahana çorbası yapmıştım oda giriyodu içine allahım o nasıl bi baharat tadidir iğrenç biseyo tad aklıma geldikçe böyle oluyorum
Afiyet olsun canım da akşam yemeği yememişsin Canın mı istemediMenumu vereyim
Sabah 06.45: 1 has yum, 5 zeytin
1 dilim ekmek 1 çatal helva
Ara: sek kahve 1 küçük kurabiye
Öğle 15.00: 4 kaşık Fas kav,
3 biber dolma küçük, salatalık
Aksam 18.30: 1 kase yoğurt 4 dilim karpuz
Ara:Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Yeşil çay maden suyu
2.5 litre su
Canim öğlen geç yiyince acikmadim boş da gecmeyeyim dedim.Afiyet olsun canım da akşam yemeği yememişsin Canın mı istemedi
Sebze, kuru yemiş ağırlıklı sağlıklı bir menü afiyet olsun canım. Spor zatenBugünki menüm kahvaltı saat 08.00: domatesli avakodo ezmesi ,zeytinyağlı kuru incir 2 adet glisemik indeksi 45 kaçamak değil ,ceviz ,zeytin ,salatalık yeşillik öğlen yine yiyemedim yoğundum 6 saat leptinin 14.00: ceviz ,çiğ fındık ,maden suyu 20.00: zeytinyağlı taze börülce yemeği ,patlıcan ,soğan ,sarımsak ve domates közlemesi yemekten 6 saat leptinin sonra spora gideceğim @puantiyeli_kelebek
iyi yapmışsın canım afiyet olsunCanim öğlen geç yiyince acikmadim boş da gecmeyeyim dedim.
sağol canım teşekkür ederimSebze, kuru yemiş ağırlıklı sağlıklı bir menü afiyet olsun canım. Spor zaten
@puantiyeli_kelebekDiyar diyar gezdim... Her gezdiğim yerde dünyayı yedim. Tatlı çikolata her sey var ya çöplük misalikendime çok kızdım çok vaktinden çaldım
En son: 81.9
Güncel: 81.5.
2 haftada -400 gr
Buruk bir sevinç var icimde o kadar şeye rağmen boyle bir sonuc
Teşekkürlerr =)Eksidesin süper
Ekmek çok fazla canım birde çekirdek kavrulmuş paketli miydiBugünkü menümle karşınızdayım...
Sabah 1 tamtahıllı ekmek ile peynirli 1 dilim salamlı tost-5zeytin
öğle 2 tane fırında biber dolması 2 dilim tt ekmek
akşam 1 kase çorba 13 tane mezgit 1 dilim tt ekmek ve bol salata
ara bir elma 1avuç çekirdek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?