Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek hedefimiz Miyav_su sporda geçmek olsun ...
Benim geçmem için en az 1 yıl gerekir ama olsun.
Hedefi hatırladıkça daha fazal adım atarım

Canim benim olsun bakalim hayalleri yuksek tutmak lazim erismek icin umut dünyası iste
Geçen haftadan bu yana 100 gr vermişim

Bu Bildirimi okuyamadim kilom ne onu da bilmiyorum bile topigi okumadigin da belli maleset o kadar uyari yapiyorum ama görmemissin

Kendi basina devam etmen daha iyi olacak gibi canim herkesin motivasyonu bozulmaz böylece kolay gelsin

Haner verdigin ve boyle nezaketli ayrıldığın icin tesekkur ederim canim mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz

P PammukPrensess canım yeşil mercimek salatasının içine ne koydun turşu,biber ,yeşillik başka birşey var mıydı
Yeşil mercimeğin salatasını yapmadım canım ben yemeğini yaptım. akşamdan biraz nohut ile buğdayı ısladım. soğan ile yağı kavurdum azıcık salça kattım sonra da yeşil mercimek, nohut ve buğdayı koydum. yarım saat düdüklüde pişirdim ama salatasını yaptığım zaman kornişon, domates, salatalık, maydanoz, yeşil soğan limon koyuyorum

yok canım gıremdım bu hafta hıc cok kalabalıktı ıs yerı teke kaldım oyle oldu maalesef

Nohut yada buğdaydan birini koysaydın Canım çünkü nohut kilo verme aşamasında yemiyoruz nişastalı ama olsun ben çok beğendim menünü afiyet olsun ilerleme var sende harikasın

Nohut yada buğdaydan birini koysaydın Canım çünkü nohut kilo verme aşamasında yemiyoruz nişastalı ama olsun ben çok beğendim menünü afiyet olsun ilerleme var sende harikasın
Zaten çok koymadım canım bir kase yeşil mercimek yarım kasede karışık şekilde nohut ve buğday

KUMKUM06 ozelden cevap verdim burdada cevapsiz kalmasin topigin kurallari var biri uymayinca malesef toplu olarak uyulmuyor ben defalarca bildirimin nasil olacagini soyledigim halde dikkate almamissin yogunlugun oldugunu anlayabiliyorum kolay gelsin diyebilirim sadece cunku burda herkes yogun..

Dün butun gun kislik hazirliklarla geçti ve ben yediklerime hiç dikkat edemedim ekmekte yedim arada tek tesellim cok hareketli gecmis olması ama kurtarmis midir bilmiyorum
Bugunde hazırlıklara devam melemeni cok begendik az geldi gözüme biraz daha yapacağım
Tahlil sonuçlarını da ogleden sonra alip dr a gidecegim bakalim ne var ne yok kafam rahatlasin yoluma bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…