kuzum nıye cıktıkpapatya1994 listeden cikarildi
KUMKUM06 listeden çıkarıldı
8 88li listeden çıkarıldı
kremsokola listeden çıkarıldı
kuzum gıremıyorum kı ben ya burda tek kaldım ıs yogun
:))100 GR Olsun bizim olsun
@puantiyeli_kelebek hedefimizMiyav_su sporda geçmek olsun ...
Benim geçmem için en az 1 yıl gerekirama olsun.
Hedefi hatırladıkça daha fazal adım atarım
Geçen haftadan bu yana 100 gr vermişim
Benim 82.7 çıktım sabah. Yalnız tartı fazla gösteriyor biraz bozuldu. Sen yine de bu kiloyu baz al. Unuttum sabah yazmayı kusura bakma. Çocukların 4ü okula başladı ya herşey karman çorman Eksikleri almaya çalışıyorum okula götür gel kahvaltı beslenme su vs derken unuttum yanımda iki de minik var. Anlayış bekliyorum :))
Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız keyfiniz haliniz sıhhatiniz yerindedir inşaallah
Ben Hakkari deyim okullar başladı malum
Çok yorgun ve mutsuzum niye bilmiyorum
Okulda öğlenciyiz akşam ezanında anca geliyorum eve ki batı gibi değil kışın 4 e gelmeden akşam ezanı okunuyor yani git git yatsıyı geçecek eve gelmem
Yemek ye namaz kıl derken hiç bir şeye halim kalmıyor
Belki haftasonu da kurs veririm
Hal böyle olunca buraya girip yazmaya da pek fırsatım olmuyor.
Beni listeden çıkar sen canımcım boş yere, yer bari işgal etmiyeyim birinin yerini gasp etmiş olmayayım
Vakit bulursam arada muhabbet etmeye gelirim inşaallah
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar
Seviyorum sizi, Allah a emanet olun.
Ayy resmen duygulandım burada ya çok kötü oldum
Tek tek etiketleyemeyeceğim ama hepiniz okursunuz inşaallah canlarım
@puantiyeli_kelebek iyi ki açmışsın bu topiği ve iyi ki tanımışım sizleri
Yeşil mercimeğin salatasını yapmadım canım ben yemeğini yaptım. akşamdan biraz nohut ile buğdayı ısladım. soğan ile yağı kavurdum azıcık salça kattım sonra da yeşil mercimek, nohut ve buğdayı koydum. yarım saat düdüklüde pişirdim ama salatasını yaptığım zaman kornişon, domates, salatalık, maydanoz, yeşil soğan limon koyuyorumP PammukPrensess canım yeşil mercimek salatasının içine ne koydun turşu,biber ,yeşillik başka birşey var mıydı
yok canım gıremdım bu hafta hıc cok kalabalıktı ıs yerı teke kaldım oyle oldu maalesefCanim benim olsun bakalim hayalleri yuksek tutmak lazim erismek icin umut dünyası iste
Bu Bildirimi okuyamadim kilom ne onu da bilmiyorum bile topigi okumadigin da belli maleset o kadar uyari yapiyorum ama görmemissin
Kendi basina devam etmen daha iyi olacak gibi canim herkesin motivasyonu bozulmaz böylece kolay gelsin
Haner verdigin ve boyle nezaketli ayrıldığın icin tesekkur ederim canim mutlu haberlerini her zaman bekliyoruz
Tamam canim pazartesiye kadar izinli yazıyorum kolay gelsinKızlar ben bi iki gün izin istiyorum bu ara yoğun olucam da. Görüşürüz inşallah :) @puantiyeli_kelebek
Nohut yada buğdaydan birini koysaydın Canım çünkü nohut kilo verme aşamasında yemiyoruz nişastalı ama olsun ben çok beğendim menünü afiyet olsun ilerleme var sende harikasınYeşil mercimeğin salatasını yapmadım canım ben yemeğini yaptım. akşamdan biraz nohut ile buğdayı ısladım. soğan ile yağı kavurdum azıcık salça kattım sonra da yeşil mercimek, nohut ve buğdayı koydum. yarım saat düdüklüde pişirdim ama salatasını yaptığım zaman kornişon, domates, salatalık, maydanoz, yeşil soğan limon koyuyorum
Zaten çok koymadım canım bir kase yeşil mercimek yarım kasede karışık şekilde nohut ve buğdayNohut yada buğdaydan birini koysaydın Canım çünkü nohut kilo verme aşamasında yemiyoruz nişastalı ama olsun ben çok beğendim menünü afiyet olsun ilerleme var sende harikasın
@puantiyeli_kelebek canım benim 74,900 dü yanlış yazmışsın keşke 74 olaydım:)
Belki bende 70 kg olmuştur istersen düzeltKusura bakma canim düzeltiyorum hemen 74 olmussundur bile belki icime doğmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?