- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Ay inşallah:) buarada ben tartıyı kaldırdım. dayanabilirsem bir pazar günü bir de çarşamba günü tartılacağım @puantiyeli_kelebek sen pekiKusura bakma canim düzeltiyorum hemen 74 olmussundur bile belki icime doğmuştur
Ay hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkiniDün butun gun kislik hazirliklarla geçti ve ben yediklerime hiç dikkat edemedim ekmekte yedim arada tek tesellim cok hareketli gecmis olması ama kurtarmis midir bilmiyorum
Bugunde hazırlıklara devam melemeni cok begendik az geldi gözüme biraz daha yapacağım
Tahlil sonuçlarını da ogleden sonra alip dr a gidecegim bakalim ne var ne yok kafam rahatlasin yoluma bakayim
Canım kendini sıkıyorsun biraz serbest bırak olur mu şu kitaplarıda oku sakince ekmek değilde yufka yeme olasılığın yada ince lahmacun ekmeği gibi yeme olasılığın varsa ye olur muDün butun gun kislik hazirliklarla geçti ve ben yediklerime hiç dikkat edemedim ekmekte yedim arada tek tesellim cok hareketli gecmis olması ama kurtarmis midir bilmiyorum
Bugunde hazırlıklara devam melemeni cok begendik az geldi gözüme biraz daha yapacağım
Tahlil sonuçlarını da ogleden sonra alip dr a gidecegim bakalim ne var ne yok kafam rahatlasin yoluma bakayim
Bende çok seviyorum hele birde köy domatesi yerli domates ise Rabbim sağlıcakla yedirsinAy hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkini
:) dimi :) tamam hatta seni listeden çıkaralım HEDEFE ULAŞILDI sistem dışısınızBelki bende 70 kg olmuştur istersen düzelt
Ben cevap vereyim sadece Çarşamba günleriAy inşallah:) buarada ben tartıyı kaldırdım. dayanabilirsem bir pazar günü bir de çarşamba günü tartılacağım @puantiyeli_kelebek sen peki
Bacım hedefe ulaşsam bile yine buradayım üzgünüm:) dimi :) tamam hatta seni listeden çıkaralım HEDEFE ULAŞILDI sistem dışısınız
O zaman bende dayanabilirsem bende Çarşambaya kadar bekleyeyim. Çünkü öyle daha heycanlı oluyor. Arada tartılınca az çok çarşamba ne çıkacağını tahmin ediyor insanBen cevap vereyim sadece Çarşamba günleri
Biliyorum kız. Ayrıca senin hedefinin 70 olmadığını da biliyorum. sen en az 60 olsan biraz duraklarsın diye tahmin ediyorum.Bacım hedefe ulaşsam bile yine buradayım üzgünüm
Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamamO zaman bende dayanabilirsem bende Çarşambaya kadar bekleyeyim. Çünkü öyle daha heycanlı oluyor. Arada tartılınca az çok çarşamba ne çıkacağını tahmin ediyor insan
Benim insülin direnci var 1 ileri 2 geri gidip geliyorum yorum yapamıcağımBiliyorum kız. Ayrıca senin hedefinin 70 olmadığını da biliyorum. sen en az 60 olsan biraz duraklarsın diye tahmin ediyorum.
Belki bende 70 kg olmuştur istersen düzelt
Günaydın canımGünaydın
Çok iyi yapmış keşke biride benim tartımı alıp saklasa. Ama dur bakalım buda bir irade meselesi tatlım. Bunu da başarmak lazım bir yerde:)Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamam
Günaydın canımgel sana taze çekilmiş Türk kahvesi ısmarlayayım
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?