Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkini

Canım kendini sıkıyorsun biraz serbest bırak olur mu şu kitaplarıda oku sakince ekmek değilde yufka yeme olasılığın yada ince lahmacun ekmeği gibi yeme olasılığın varsa ye olur mu

O zaman bende dayanabilirsem bende Çarşambaya kadar bekleyeyim. Çünkü öyle daha heycanlı oluyor. Arada tartılınca az çok çarşamba ne çıkacağını tahmin ediyor insan
Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamam

Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamam
Çok iyi yapmış keşke biride benim tartımı alıp saklasa. Ama dur bakalım buda bir irade meselesi tatlım. Bunu da başarmak lazım bir yerde:)

Hemen menümü yazayım, geçmişi okuyayım :)

Sabah: Peynir, ot kavurma, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Balık, salata
Ara: Salata, bir küçük parçada bitter çikolata
Akşam: biraz tuhaf oldu Önce mantar yaptım, sonra yanına et pişirirken miydem bulandı ilaçlardan dolayı bir dönem kokuya hassasiyet oluşmuştu, yine başlıyor galiba
Gittim kustum
Çok sonra biraz mantar ve çiğ badem yedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…